GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Flash  (Prečítané 3050 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« kedy: Júl 11, 2008, 04:43:42 »

Keby som sem chcel vložiť flash animáciu ako je to možné ?

Je to možné aby sa spustila priamo na stránke ?
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #1 kedy: Júl 11, 2008, 05:30:54 »

Nalinkovaný flash sa rozbaluje bez problemov do noveho okna, mozno by to slo poriestit tak aby sa vkladal atributom <object> priamo do fora, ale v urcitych pripadoch by to mohlo rozhodit dizajn, preto bude lepsie ak sa flashe budu aj v buducnosti iba linkovat.
Zaznamenané

Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Júl 11, 2008, 05:38:00 »

Hej mne to už funguje. Využi som free miesto na szm. Však skúste  Mrknutie

Otázky pre plénum:

Viete ešte nejaký server kde to môžem v prípade potreby uložiť ?

Myslíte si že bude záujem o takýto animovaný návod ?

Testovací návod
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #3 kedy: Júl 11, 2008, 06:03:24 »

Viete ešte nejaký server kde to môžem v prípade potreby uložiť ?
Je to na našom serveri:
http://download.gpsforum.sk/MS-odosielanie-map.swf

Mrknutie
Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Júl 11, 2008, 06:16:07 »

Amater, ani netusis, ako VELMI Ta chcem pochvalit!  Úsmev Mame tu na pochvalu malo smajlikov...
Mam na mysli Tvoj Testovaci navod.  Smiech

Dobre vieme, ze nieco taketo tu davno velmi chybalo! Nikomu sa zatial nechcelo vytvorit navod na odosielanie map do Garmin navigacie, hoci sme sa uz o tom bavili. A stale sme rapkali dookola tie iste odpovede ...

Pri pozerani som si uvedomil, kolko slov animacia usetri a o kolko vacsiu silu ma, nez kolekcia obrazkov s popisom. Je to ovela nazornejsie. Pre pouzivatela moze byt takato animacia menej otravna a na rozdiel od dlheho popisu neodradi hned na zaciatku. Zretelne som si uvedomil, ze navody mozu byt robene velmi roznym sposobom a ze je na osoh, ked ich robia viaceri.

Dufam, ze coskoro bude linka na tuto animaciu umiestnena tam, kde patri, cize do sekcie Navody.

Dakujem Ti za cerstvy vietor z dobreho napadu a aj za to, ze konecne to niekto urobil!  Smiech

---
Este technicka otazka ... Amater, v akom SW si tu animaciu robil? Su aj dostatocne dobre free SW?
« Posledná zmena: Júl 11, 2008, 06:34:24 od bogi » Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Júl 11, 2008, 08:34:41 »

Toto je free software, ktorý sa mi dostal do rúk dnes a priznám sa testoval som ich niekoľko, ale tento je najjednoduchší   Mrknutie

A len tento sa mi veľmi zapáčil. Do teraz som to testoval a skúšal a funguje asi takto jednoducho.

Návod WINK   Úšklabok Úšklabok Úšklabok

Sa teším na návody. Ten testovací dotiahnem do konca keď bude čas aby bol super a až keď pochopím všetky funkcie  Mrknutie

No a samotný program je tu:
Download FREE WINK
Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Júl 11, 2008, 09:05:42 »

Sa teším na návody. Ten testovací dotiahnem do konca keď bude čas aby bol super a až keď pochopím všetky funkcie  Mrknutie

Amater, aby som Ti niekedy aj oponoval:  Mrknutie
Vsetko sa da vylepsovat, ale uz teraz je to v zasade dobre. Ked to hodis do navodov uz teraz, moze to skor niekomu pomoct. A aj my dalsi sa na to mozeme odvolat. Vymenit za novsiu verziu to mozes kedykolvek ...

Toto je free software, ktorý sa mi dostal do rúk dnes a priznám sa testoval som ich niekoľko, ale tento je najjednoduchší   Mrknutie

A len tento sa mi veľmi zapáčil.

Idem ho vyskusat ... vzdy ma potesi, ked narazim na nieco free a dobre! Úsmev V poslednom case to boli Googleak, suttoradov Ozi NameSearch Tool a GeoSetter.
« Posledná zmena: Júl 11, 2008, 09:09:07 od bogi » Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Júl 12, 2008, 05:53:08 »

Amater, aby som Ti niekedy aj oponoval:  Mrknutie
Vsetko sa da vylepsovat, ale uz teraz je to v zasade dobre. Ked to hodis do navodov uz teraz, moze to skor niekomu pomoct. A aj my dalsi sa na to mozeme odvolat. Vymenit za novsiu verziu to mozes kedykolvek ...

A len tento sa mi veľmi zapáčil.

Idem ho vyskusat ... vzdy ma potesi, ked narazim na nieco free a dobre! Úsmev V poslednom case to boli Googleak, suttoradov Ozi NameSearch Tool a GeoSetter.

A moj iGO8 RoutePlanner skin sa Ti nepaci, beee buuu beee Čo???
Musim z neho este vylovit zopar somarin...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Júl 12, 2008, 06:37:50 »

A moj iGO8 RoutePlanner skin sa Ti nepaci, beee buuu beee Čo???
Musim z neho este vylovit zopar somarin...

suttorad, rozosmial si ma hned zrana ...  Smiech  Úsmev
Ved nic take si tu na fore nevylozil! Mrknutie Chvalil som veci, co su ludom dostupne.
Vyloz ho, ukaz obrazok ... alebo zeby rovno FLASH animaciu??   Úsmev
Len ludia sa zacnu pytat, kde naberu iGO8 PC demo. A viem ja? Na sirom tom internete ...  Mrknutie Skoda, ze NavNGo ho oficialne neuvolnil.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 20 otázok.