GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 [3]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Toto je najčudnejšie fórum  (Prečítané 9426 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
traguscz
Jr. Member
**

Príspevkov: 74

Zobraziť profil
« Odpoveď #30 kedy: Júl 18, 2008, 07:54:10 »

lafin: Absolutne s tebou suhlasim! Tiez ked citam niektore prispevky, napriklad

"viki, javi sa mi z toho, ze Ta v Carrefoure navadzali ku nelegalnemu zaobstaraniu map a navigacneho softveru. Ak je pravda ako pises, nepovedali Ti, ze ti v Orave chyba aj navigacny softver, nielen mapy.
Co sa tyka legalnych moznosti, softver iGO a mapy sa kupuju na SD karte, cize nestahuju sa z internetu. Z internetu sa daju stiahnut aktualizacie map, ked softver + mapy uz mas zakupene. Vyrobca sa chrani pred pouzitim nelegalne zaobstaranych map viazanim na Id SD karty. To ma kazda karta ine. Preto legalne zakupene iGO + mapy nefunguju po prekopirovani na inu SD kartu.
Nelegalne cesty, ako obist zakupenie map do Tvojej navigacie, nebudeme na tomto fore rozoberat, pretoze tomu brania pravidla fora. Konkretne Pravidlo 2:
2. Toto nie je warez forum, nehľadám ani neposkytujem odkazy na nelegálny software, licenčne kľúče k mapám a pod.
Precitaj si takisto tuto diskusiu:
ORAVA GPS 007 bez navigačného softvéru a máp
Na sposob, ako legalne zaobstarat navigacny SW a mapy sa spytaj tam, kde si svoje navigacne zariadenie kupil."

si hovorim to iste ako ty: Naco tolko slov. Ale ked mozu ini, preco by som nemohol skusit aj ja. Ale uz sa polepsim.
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 607

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #31 kedy: Júl 18, 2008, 08:41:23 »

afinko: To je v pohode, tak to sme tu uz dvaja, aj ja som tu uz novy. A tiez ako ty som kedysi tiez tazko rozumel, ked niekto nieco zlozitejsie napisal a bolo tam kopu cudzich slov. ...

Vtip je v tom, ze afinko tu vobec nie je novy!  Úšklabok  Úšklabok  Úšklabok  Úšklabok  Úšklabok
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 607

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #32 kedy: Júl 18, 2008, 08:44:08 »

afinko newbee  Smiech  2 príspevky  Šok

Ja som sa tomu tiez pocudoval par dni dozadu... http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,1024.0.html
Zaznamenané
GooooG
Newbie
*

Príspevkov: 25

Zobraziť profil
« Odpoveď #33 kedy: Júl 18, 2008, 08:51:59 »

traguscz: mňa nenávidia, že píšem pravdu, ale Ty si iný pacient  Neviem čo si myslieť/Nerozhodný  Úšklabok
Zaznamenané
Patrick
Hero Member

Príspevkov: 658

Zobraziť profil
« Odpoveď #34 kedy: Júl 18, 2008, 09:17:57 »

mňa nenávidia, že píšem pravdu, ale Ty si iný pacient
Ale neee, stary znamy hlas  Úšklabok Bolo už na čase  Smiech
Zaznamenané

Nokia N96 + Sygic Mobile Maps
TomTom XL IQ Routes
Garmin eTrex
Mio A702
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #35 kedy: Júl 18, 2008, 09:30:29 »

afinko: To je v pohode, tak to sme tu uz dvaja, aj ja som tu uz novy. A tiez ako ty som kedysi tiez tazko rozumel, ked niekto nieco zlozitejsie napisal a bolo tam kopu cudzich slov. ...

Pre vysvetlenie: Afinko bol jeden z prvých aktívnych členov tejto komunity, vytvoril stovky príspevkov a niekoľko veľmi užitočných návodov, jeho dielom je aj jeden z najčitanejších topicov - 13 000 prezreti:
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,140.0.html

Len sa zacal rozpisovat ako Ty a dostal ban, tak bacha!

Ftip Úšklabok Afi sa stal obetou zlyhania nespoľahlivej technológie za čo sa mu ešte raz osparavedlňujem...
« Posledná zmena: Júl 18, 2008, 09:36:49 od admin » Zaznamenané

afinko
Sr. Member

Príspevkov: 284

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #36 kedy: Júl 18, 2008, 09:41:48 »

Ftip Úšklabok Afi sa stal obetou zlyhania nespoľahlivej technológie za čo sa mu ešte raz osparavedlňujem...

Admin: To je vpohode, nepotrebujem mat vyborne statistiky na oko, skor som rad ze som zopar ludom pomohol.
Jedine co ma stve je, ze nemam prava editovat svoje stare prispevky a tym udrziavat aktualny prvy prispevok vo vlakne Smútok Ale to asi znovu poriesime inak co Mrknutie

traguscz: Ja som jeden z najmierumilovnejsich clenov fora, preto neber moj prispevok v zlom, urcite som ho tak nemyslel, budem rad ked niecim rozumnym prispejes a pomozes tym ostatnym.

GooooG: No sevas znama tvar, som rad ze si opat zavital, uz si nam tu chybal Úsmev
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.138 sekund, 20 otázok.