GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 [3]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako vytvorit svoju vlastnu mapu (layer) pre Garmina  (Prečítané 12864 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
bobpuls
Newbie
*

Príspevkov: 34

Zobraziť profil
« Odpoveď #30 kedy: Júl 15, 2009, 09:15:22 »

Pozeram ten help ku cgpsmapper a uz sa dostavam pomali do obrazu .....
Dik za info
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #31 kedy: Júl 15, 2009, 09:32:43 »

Pozeram to na tej ceskej stranke ,ale stale som z toho blb ...potreboval by som dajaky typ, ale v txt formate ... nie zkompilovany

Prostrednictvom tej ceskej stranky (online editor) vobec nepracujes so zdrojovym (textovym) tvarom TYPu. Ide o graficky editor binarneho formatu TYP suboru. Kodom typov objektov z mapy (zrejme Ti ide o polylines) v grafickom editore priradis vyzor (hrubka, farba...). Pri vytvoreni TYP suboru daj pozor, aby si uviedol FID (Farmily Id) prislusnej mapy.

Manual cGPSMapper je ako doplnok dobry na to, ze v nom vidis (vzadu v prilohach) standardne kody pre jednotlive typy objektov (polylines, polygons, points) a tiez pre predstavu, co sa da typom dosiahnut. Vo svojej mape najlepsie ked pouzijes tieto standardne kody (napr. 0x06 Residential street), pre ne potom definujes vyzor v TYPe.
« Posledná zmena: Júl 15, 2009, 09:49:58 od bogi » Zaznamenané
bobpuls
Newbie
*

Príspevkov: 34

Zobraziť profil
« Odpoveď #32 kedy: Júl 15, 2009, 09:52:58 »

Jo konecne uz viem ako na to .... najprf som si ale musel zgenerovat new type z rovnakym fid ako teren az potom sa mi zobrazuje ten moj .....
Pre zaujimavost ked su dve mapy z rovnakym fidom ,tak to nesce na jednej z nich routovat ... Som zistoval tak pol hodinu ...teraz idem upravovat
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #33 kedy: Júl 15, 2009, 10:05:30 »

2 mapy s rovnakym FID radsej nie ... spravanie Tvojho Garmin strojceka moze byt za tychto okolnosti nevyspytatelne. Mrknutie
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.286 sekund, 19 otázok.