GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: externy GPS prijmac  (Prečítané 7214 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Runes
Newbie
*

Príspevkov: 7

Zobraziť profil
« kedy: August 14, 2008, 11:38:23 »

Zdravim no prave som sa regol koli sovjmu problemu tak hadam som dobre zaradil temu, ale k veci. Mam Nokiu 6120clasic a mam PDA HP HX 4700. V Nokii sa mi jedna o aplikaciu nokia maps a sport tracker, v PDA hlavne o ozi exploler. Vyuzivane bude na horsku cyklistiku,  turistiku,orientaciu a navigaciu v meste (turistika a sportova cinost) . Obcasne ako navigacia v aute v tom pripade asi garmin. No a co odvas chcem, poradit daky externy GPS prijmac v cene cca 2000sk  (student VS). Co som narychlo kukal tak http://www.alza.sk/gps-navigace-evolve-gotraxx-d82112.htm
http://www.alza.sk/gps-evolve-touchtraxx-ultraslim-d86599.htm  (netusim aky je medzi nimi rozdiel  ak nie len ze novsi model)

Povodne som chcel nokiacku SW3 ale tu mi hned zrusili jednak ze pri rychlosti nizsej ako 4kmh sa tvari ze objekt je staticky a druhak ze ma predvolene kanaly ci co a hoci by sa z telefon spojila na 99%tak pri PDA by to take iste nebolo.
Taktiez by bolo vhodne odporucit predajcu ktori by bol ochotny vyskusat kompatibilitu (rozbalit nechat najst satelity a nechat skusit spojit s telefonom a PDA ci lokalizuju bo soft uz mam)
Dakujem za akekolvek odporucanie Smiech
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 15, 2008, 05:26:54 »

Urcite s ani jednym Evolve neurobis chybu. S Nokiou boli naozaj problemy, preto vysiel "upgrade" LDW3 na LDW4, no je predrazeny.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Runes
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: August 15, 2008, 08:02:12 »

huh to su tie evolve take dobre :-) teda mate dakto s nimi dake skusenosti Čo???
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 607

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: August 18, 2008, 08:12:35 »

"De facto" je to jedno ci GPS modul kupujes k PDA alebo k mobilu. Pozri si aj toto http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,1135.msg11286/topicseen.html#new
Zaznamenané
Runes
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: August 27, 2008, 01:17:27 »

huh no mne sa jedna oto aby sa spojili :-) lebo jeden chlapik mi hovoril ze daktore moduli sa mi nebudu musiet chcet spojit ze napr ta nokia LDW 4 by mohla mat problem z PDA lebo ze tam su predefinovane nokiacke kanaly ci co a ze proste je tam sanca ze PDA by sa nespojilo koli nekompatibilnemu klientovi ci co

kurnik ale hentento vyzera fakt dobre len drahy predrahy http://www.alza.sk/gps-navigacni-modul-qstarz-bt-q1000-d77756.htm
Zaznamenané
otep
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Apríl 22, 2009, 02:05:36 »

caute,
mna by zaujimalo, ci vedia tieto GPS prijimece/logery fungovat aj cez BT aj cez USB. Skusal to niekto?
Diky za info
Zaznamenané
balkanista
Sr. Member

Príspevkov: 282

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Apríl 22, 2009, 03:17:35 »

Moj Holux M241 funguje cez bluetooth, cez usb sa dá len napájať a sťahovať dáta. Alebo som neprišiel na to ako to nastaviť aby gps dáta išli aj cez kábel.
Zaznamenané
Stylus
Jr. Member
**

Príspevkov: 78

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Apríl 23, 2009, 11:27:22 »

Ja mám GPS prijímač Qstarz Q920 (nie logger) a cezs miniUSB sa iba nabíja.
Zaznamenané
lacop
Sr. Member

Príspevkov: 460

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Apríl 23, 2009, 05:43:06 »

mna by zaujimalo, ci vedia tieto GPS prijimece/logery fungovat aj cez BT aj cez USB. Skusal to niekto?

Skúšal som to. S mojím data loggerom to funguje. Mám Qstarz BT-Q1000P Bluetooth Data Logger GPS Receiver. Pripojil som ho k notebooku cez USB. V prílohe sú ukážky z programu dodávaného spolu s produktom (TravelRecorderV3) a taktiež z OziExplorera. Funkcia Moving Map v OziExploreri funguje bezproblémovo.

* Qstarz BT-Q1000P Bluetooth Data Logger-GPS Receiver.jpg (136.7 KB, 868x608 - prehliadnuté 202 krát.)

* ozi1.jpg (177.18 KB, 966x656 - prehliadnuté 205 krát.)

* ozi2.jpg (197.1 KB, 966x656 - prehliadnuté 184 krát.)
Zaznamenané
jozopovazan
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #9 kedy: September 03, 2010, 01:40:08 »

ja mam nokiu tu LDW3 a aj ten evolve z alzy
super je ze do oboch ide rovnaka baterka. akurat v tom evolve je s nizsou kapacitou.

ten evolve ma chybu ze vypina BT ak sa cca 5 min nenadviaze pda alebo mobil.
(niekedy to vadi)

ta nokia nema logger.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.202 sekund, 20 otázok.