GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Becker 7927 vs podrobna mapa slovenska  (Prečítané 4474 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
stefko
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« kedy: August 24, 2008, 09:53:34 »

vie mi niekto poradit ako dostat .resp prerobit becker 7927 aby vedel pouzivat aj mapy z inych SW? pretoze ich dodana mapa slovenska je uboha a pokial viem zatila ani neponukaju. dikiiiiiii
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 24, 2008, 11:07:14 »

S tym budes mat pakaren. Vyhladaj si slovo Becker na tomto fore (hore je gombik Vyhladavanie).
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: August 25, 2008, 09:08:16 »

S tym budes mat pakaren. Vyhladaj si slovo Becker na tomto fore (hore je gombik Vyhladavanie).

Nieeeee, Becker nieeeeeeeeee !
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
neet
Jr. Member
**

Príspevkov: 95

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: August 28, 2008, 10:17:17 »

Becker je dobra znacka na experimentovanie , len je treba mat vzdy dobru zalohu povodnych dat, lebo inak je to v pr...li . Na Beckeroch je mozne po uprave pouzivat soft Mio, Igo s omnoho lepsimi mapovymi podkladmi ako povodne od Beckera.
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: August 28, 2008, 10:40:55 »

Becker je dobra znacka na experimentovanie , len je treba mat vzdy dobru zalohu povodnych dat, lebo inak je to v pr...li . Na Beckeroch je mozne po uprave pouzivat soft Mio, Igo s omnoho lepsimi mapovymi podkladmi ako povodne od Beckera.

No nie kazdy ma cas a chut experimentovat Úsmev
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: August 28, 2008, 11:30:48 »

No nie kazdy ma cas a chut experimentovat Úsmev

Typicky radovy pouzivatel GPS zariadenia nikdy nenavstivi ziadne GPS forum a vobec netusi, ze by sa mohlo dat vymenit v pristroji navigacny SW.
Navyse, zdaleka nie kazdy je natolko technicky zdatny, ze si s odblokovanim pristroja a s neoficialnou vymenou SW poradi.

PNA produkt je treba hodnotit taky, aky sa dodava koncovemu zakaznikovi.
Zaznamenané
majo3215
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Október 23, 2011, 09:02:31 »

Poprosim niekoho kto mi vie popisat ako sa postupuje ked si chcem zakupit mapy cez Content manager2 az po vloženie do navigácie bojujem s tým už dlho a neviem si rady.Veľka vďaka tomu kto mi poradí.
Zaznamenané
neet
Jr. Member
**

Príspevkov: 95

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Október 25, 2011, 07:40:37 »

Na stránke Beckeru je to celkom zrozumiteľne popísané. Nechápem , čomu nerozumieš.

Krok 1
Najprv si stiahnite Content Manager a skontrolujte, či je počítač pripojený k internetu.
otvorte súbor a postupujte podľa pokynov sprievodcu inštaláciou.

Krok 2
Po úspešnej inštalácii sa Content Manager automaticky otvorí. Teraz môžete pripojiť prístroj k počítaču pomocou kábla USB. Postupujte podľa inštrukcií v Content Manageri.

Krok 3
Zaregistrovanie je kompletné, keď zadáte všetky požadované údaje.
Všetky dostupné aktualizácie, mapy a doplnky pre vaše zariadenie budú zobrazené a k dispozícii na stiahnutie po uhradení príslušnej sumy.

Ja som to neskúšal, ale podľa toho čo je tam popísané, by s tým nemal byť problém. A je to popísané krok za krokom.

Keď som však pozrel na iné stránky a ceny máp, pre túto navi, tak na tvojom mieste by som porozmýšľal aj nad zmenou navigačného softu a s tým aj aktuálnejšie mapy -nap.Sygic. Na BE 7927 by to malo fungovať bez problémov, pretože už beží na WIN CE 5.0

Zaznamenané
majo3215
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Október 26, 2011, 05:35:01 »

Dakujem Ti pekne za odpoved ,no je to tam krok po kroku ale v inom jazyku a to mi nic nehovorí a nevedel som ako to funguje ked to zaplatis co sa deje po tom. Dik
« Posledná zmena: Október 26, 2011, 07:38:48 od majo3215 » Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 20 otázok.