GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 7 8 [9]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovakia roads v6  (Prečítané 29802 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #120 kedy: November 30, 2009, 10:40:07 »

No nechapem preco nepredaju Navtequ databazu SK ciest, ktorych kategorizacia je podstatne lepsia, nez ma Navteq. Okrem toho su tu este SK POI a Adresy, ktore by sa oplatitlo natlacit do CNE.
V principe su pre Conan mozne 2 cesty :
1. vlastna cesta podpory Slovakia Roads aj do buducnosti (nakladna)
2. predaj dat a uzka spolupraca s Navteqom
Bod 1. je jasny, nechapem, preco sa ale nerealizuje bod 2. tak dosledne, ako sa len da - ved sa z toho urcite daju vytrieskat slusne prachy...

Odpoved od J.S. je tu: http://forum.garmin.sk/posledna-verzia-f75/sk-roads-v7-t892-15.htm

Nie, firma Nawteq ktora vyraba mapy si mapuje cesty a vsetko co je v mape sama . Firma navteq ma svoje priority a soju postupnost v mapovani. Data ktore mame my v mape SK roads si navteq mapuje sam.
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #121 kedy: November 30, 2009, 11:12:59 »

Nawteq si to mapuje sám a neverí domácemu mužstvu.
Škoda, podľa mňa mohli vziať dáta, a neskôr ich preveriť.  Mrknutie

P.S. Dobrá správa - v databáze cmiterov som nenašiel Sk roads ani Sk topo  Úšklabok
Tak snáď ešte žijú.
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #122 kedy: November 30, 2009, 12:03:18 »

Hmmm, hmmmm, Navteq asi neveri domacemu muzstvu, hmmm, hmmm, asi vie, preco  Neviem čo si myslieť/Nerozhodný

A k SRv7 a SK Topo - si si isty, ze ta databaza je komplet ? SRv7 zvonil umieracik uz na jar, ta by tam byt mala. SK Topo je vraj este na ARO...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
kaltenpeti
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #123 kedy: December 25, 2011, 06:17:03 »

Dobrý deň!

Na Vianoce som dostal jeden Garmin nüvi 1390T, chcel by som sa spýtať, či je vôbec rozdiel medzi najnovšou City NavigatorŸ NT Europe mapou (to je ku tomu ) a medzi NaviGuide Madarsko v6.2, alebo medzi Slovakia Roads v6 (dajú sa nakúpiť zvlášť)? Cestujem hlavne v Maďarsku a na Slovensku.
Kde by som mohol stiahnúť Slovakia Roads v6 a už opravené chyby???

Vopred Vám ďakujem za odpoveď.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #124 kedy: December 25, 2011, 06:51:15 »

Slovakia Roads sa na rozdiel od madarskej Naviguide uz asi 2 roky neaktualizuje, takze v sucasnosti tuto mapu uz nemozno odporucat.

City Navigator sa aktualizuje priblizne stvrtrocne. Po kupe do 60 dni od prveho pouiztia mas narok na bezplatnu aktualizaciu City Navigatora na najnovsiu verziu. Zaregistruj si zariadenie a ponukne sa ti aktualizacia, ak je dostupna. http://forum.garmin.sk/filebase.php?c=92
Zaznamenané
kaltenpeti
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #125 kedy: December 25, 2011, 06:55:23 »

Dakujem za odpoved.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 20 otázok.