GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 24 25 [26]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SK TOPO v3  (Prečítané 55512 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #375 kedy: Január 01, 2012, 05:13:40 »

Nemam rad Garmin / Conan, ale teraz sa ich musim zastat. Slovakia Topo v3 ma vsetko - vody, lesy, cestnu siet, vrstevnice aj TZT. Chybaju jej "iba" lesne cesty, ktore sa daju stiahnut a doinstalovat v podobe priehladnej vrstvy. GPSForum Topo Slovakia v2 aj v3beta obsahuje navyse lesne cesty a podorysy budov, k stopercentnosti jej chyba iba kvalitny zakres vodnych tokov a ploch.
Ad kataster a budovy - tieto data cerpam z OpenMaps a FreeMap.sk (s dodrzanim licencnych podmienok, samozrejme). Co maju oni, mame aj my.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
tipko123
Newbie
*

Príspevkov: 13

Zobraziť profil
« Odpoveď #376 kedy: Január 01, 2012, 07:29:54 »

A ako to tam v SK TOPO v3 maju, ked to tam nejak nevidiet?
Zaznamenané
lacop
Sr. Member

Príspevkov: 460

Zobraziť profil
« Odpoveď #377 kedy: Január 01, 2012, 07:49:56 »

Tak mi napadlo, že ty máš svoju SK Topo 3 určite vadnú. Na fórach sa objavili sťažnosti, že v novozakúpenej navigácii s predinštalovanou SK Topo 3 im chýbajú TZT, resp. sú iba sivé. To isté sa dialo aj pred rokom, keď Conan nainštaloval do navigácií "zlé" mapy. Aj môj Oregon 450 bol vtedy medzi obeťami.

Treba reklamovať alebo "poriešiť inak".

Inak SK Topo 3 s doinštalovanou nadstavbou lesných ciest je dobre použiteľná mapa. Ja osobne však aj tak uprednostňujem vlastnoručne vyrobené rastrové mapy (vrátane fotomáp).
Zaznamenané
tipko123
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #378 kedy: Január 01, 2012, 08:41:41 »

Ech, ked nakup cez internet je v tomto trochu komplikovany, s tou reklamaciou... Neviete poradit, ako to najlepsie vyriesit?
Zaznamenané
rado
Newbie
*

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #379 kedy: Január 01, 2012, 09:24:44 »

Ahojte, som rád, že to V12 spomenul. Ja som dlhoročný užívateľ Conan máp od SK TOPO 1 ktorú sme zakúpili vo firme ku prvým GPS. V podstate som s nimi nemal väčší problém a bol som až do jesene 2011 spokojný aj so staručkou SK TOPO 2 na svojej Vista C - dostal som síce od Conanovcov upgrade na SK TOPO 3 ale bola to NT mapa takže u mňa skončila len v MapSource. Táto bola v poriadku.

Teraz som upgradoval na eTrex 30 ktorý prišiel priamo od Conanovcov s predinštalovanou SK TOPO 3 a na moje prekvapenie boli TZT sivé (v roku 2011 som to už naozaj nečakal), ale pamätal som si (aj vďaka gpsforum.sk) že tam taký problém v minulosti bol, a treba ho riešiť upgradom cez registráciu na garmin.sk. Tak som si prešiel opäť raz týmto procesom (aj s asistenciou tech. podpory keďže na prvý krát som tam mal k dispozícii len platený upgrade) a už je to OK.

Ale projekty ako GPSFORUM TOPO alebo Freemap sú mi už len zo svojej otvorenej povahy viac než sympatické, a podporujem ich aj svojimi trasami (tu prostredníctvom Rizota, ktorý na tom spravil väčšinu roboty, keďže ja to nestíham spracovávať). Na novom eTrexe už budem mať dosť pamäte aby som tie mapy používal nejako paralelne v prípade potreby.

Všetkým prajem len to najlepšie do roku 2012. Smiech
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #380 kedy: Január 02, 2012, 08:20:47 »

Kedze navigacia odsahuje SK Topo v3, pochadza z dodavky SK distributora, kotry je aj tvorcom tejto mapy.
Svoju reklamaciu si mozes uplatnit priamo na:

http://www.garmin.sk/default.asp?inc=inc/hotline.htm
Zaznamenané
Strán: 1 ... 24 25 [26]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 21 otázok.