Ahojte, som rád, že to V12 spomenul. Ja som dlhoročný užívateľ Conan máp od SK TOPO 1 ktorú sme zakúpili vo firme ku prvým GPS. V podstate som s nimi nemal väčší problém a bol som až do jesene 2011 spokojný aj so staručkou SK TOPO 2 na svojej Vista C - dostal som síce od Conanovcov upgrade na SK TOPO 3 ale bola to NT mapa takže u mňa skončila len v MapSource. Táto bola v poriadku.
Teraz som upgradoval na eTrex 30 ktorý prišiel priamo od Conanovcov s predinštalovanou SK TOPO 3 a na moje prekvapenie boli TZT sivé (v roku 2011 som to už naozaj nečakal), ale pamätal som si (aj vďaka gpsforum.sk) že tam taký problém v minulosti bol, a treba ho riešiť upgradom cez registráciu na garmin.sk. Tak som si prešiel opäť raz týmto procesom (aj s asistenciou tech. podpory keďže na prvý krát som tam mal k dispozícii len platený upgrade) a už je to OK.
Ale projekty ako GPSFORUM TOPO alebo Freemap sú mi už len zo svojej otvorenej povahy viac než sympatické, a podporujem ich aj svojimi trasami (tu prostredníctvom Rizota, ktorý na tom spravil väčšinu roboty, keďže ja to nestíham spracovávať). Na novom eTrexe už budem mať dosť pamäte aby som tie mapy používal nejako paralelne v prípade potreby.
Všetkým prajem len to najlepšie do roku 2012.