GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GPSforum.sk ma dnes 2. narodeniny!  (Prečítané 2813 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« kedy: Január 28, 2009, 09:34:14 »

GPSforum.sk ma dnes svoje druhe narodeniny! Za uplynuly rok sa nasa GPS komunita niekolkonasobne rozrastla, pocet prispevkov je v porovnani s prvym rokom stvornasobny a pocet zaregistrovanych clenov je takmer trojnasobny!

Chcem sa vam vsetkym podakovat za tie hodiny, ci skor dni ktore ste stravili zaveseni na GPSfore a za vsetky cenne prispevky, vdaka ktorym je dnes GPSforum.sk pravdepodobne najlepsim slovenskym online zdrojom informacii pre majitelov GPS navigacii.

Tu je tradicny zoznam najaktivnejsich clenov.

bogi             2277 (pred rokom: 415)
suttorad       1287 (241)
lafin              669 (novacik)
Amater         568 (97)

Medzi najaktivnejsich clenov nasho fora patri aj Afinko, ten vsak pre technicke problemy prisiel pred casom o celu svoju statistiku. Sorry  Úsmev

Zaznamenané

afinko
Sr. Member

Príspevkov: 284

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #1 kedy: Január 28, 2009, 09:37:53 »

VSETKO NAJLEPSIEEEEEEEEEEEEEE   Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech
 Mrknutie Vyvalujem oči! Super!
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1140

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Január 28, 2009, 09:38:59 »

Pripajam sa ku gratulacii k 2. vyrociu fungovania tohto fora, dakujem vsetkym, ktori prispeli svojimi vedomostami a radami k tomu, aby ludia odtialto odchadzali spokojni a najma s uzitocnymi radami, ci napadmi....
Takisto dakujem adminovi, za vytvorenie vybornych podmienok na nase hobby, co sa tyka roznych typov navigacii, map, software a roznych doplnkovych programov...
Vdaka, a dufam, ze sa tu vsetci budeme i nadalej stretavat v tak hojnom pocte... Smiech
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Január 28, 2009, 10:14:00 »

Nenapada ma nic originalne a opisovat od Lafina nebudem - ten to zhrnul uplne a na 100%. Takze iba :

Vsetko najlepsie a len tak dalej !
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7575

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Január 28, 2009, 11:49:48 »

Za uplynuly rok chcem podakovat vsetkym, ktori aktivne prispeli zaujimavymi informaciami, navodmi, vlastnymi rieseniami, postrehmi a skusenostami. Avsak mnohokrat aj ti, ktorym bolo pomahane, nas priviedli ku zaujimavym poznatkom, ktore by sme si inak neuvedomili. V tom je sila diskusneho fora.

Dakujem adminovi za vytvorenie prijemneho prostredia pre nas, co sa nam chce pisat prispevky. Migracia fora na novy SW foru urcite pomohla a priniesla nam nove moznosti.

Vysoko si cenim aktivitu suttorada a lafina na vylepseniach Garmin mapy SK Roads v6 - kazdy z nich inym sposobom.  Myslim, ze tato pomoc nie je dostatocne zo strany Conan ocenena.

Uspechom minuleho roka je aj Nadstavba Garmin mapy SK Topo pre bratislavsku cast Malych Karpatov. Geohladacova zanietenost a lafinova mravencia praca pri pretriedeni lesnych ciest viedli ku zaujimavemu vysledku, ktory demonstruje potencial tohoto fora.

Tesi ma, ze sa na fore chytili temy rastrovych map a viac zaujimavych tem z oblasti GPS softveru. Podobne sa chytila aj sekcia GPS navodov.

Ak mi dovolite vyjadrit nejake prianie, prial by som si, aby sme vylepsili strukturu sekcii tohoto fora. Mame v nej viac nedostatkov. Dvakrat som sa pokusal o sirsiu diskusiu, avsak nenasiel som dostatocnu odozvu u dalsich aktivnych prispievatelov. Prvykrat to viedlo ku vzniku sekcie pre GPS softver. Druhykrat so mnou aktivne diskutoval len triktrak, za co mu naozaj dakujem. Chybal mi vacsi zaujem od tych, ktori pouzivaju GPS aj offroad a ktori maju sirsi prehlad v temach GPS softveru.
« Posledná zmena: Január 29, 2009, 12:34:21 od bogi » Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.269 sekund, 21 otázok.