GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: CYDLE  (Prečítané 2091 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
olli
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« kedy: Február 05, 2009, 10:46:49 »

Má niekto skúsenosť s týmto navigačným systémom? Mám to v autorádii Sencor SCD9104GPS
V nastaveniach na upozornenie prekrokrečenia rýchlosti je ďalšia položka " Povoliť bezpečnostné kamery" ...čo je to za funkciu?
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Február 06, 2009, 06:37:39 »

Funkcia Bezpecnostne kamery po aktivacii a nahrati databazy radarov a kamier zabezpeci, ze Ta navigacia upozorni na miesto, kde je radar, alebo bezpecnostnu kameru na krizovatke (fotiacu jazdu na cervenu).
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
david539
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: August 16, 2009, 12:06:06 »

Caw mam Sencor SCD 9104 GPS je to autoradio mal som na nom origo z vyroby igo 6 ale dal som si tam amigo alep risiel som na to ze pri pocuvani radia alebo CD cka mi nejde zvuk z navigacie tak som si myslel ze je to Amigo nejake nenarocne ze tuto funkciu nema a tak som si tam dal igo 8 ale ani na igo 8 cke mi nechce ist pesnicka a navigovanie spolu neviete preco?? predtym na igo 6 co som tam mal z vyroby tak som mal pustenu pesnicku a ked trebalo dakde odbocit tak ju stisilo a povedala navigacia a potom zase sa pesnicka pustila neviete mi poradit preco mi to teraz uz nerobi?? PROSIM
Zaznamenané
JaRoY
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: September 17, 2009, 01:21:08 »

Caw mam Sencor SCD 9104 GPS je to autoradio mal som na nom origo z vyroby igo 6 ale dal som si tam amigo alep risiel som na to ze pri pocuvani radia alebo CD cka mi nejde zvuk z navigacie tak som si myslel ze je to Amigo nejake nenarocne ze tuto funkciu nema a tak som si tam dal igo 8 ale ani na igo 8 cke mi nechce ist pesnicka a navigovanie spolu neviete preco?? predtym na igo 6 co som tam mal z vyroby tak som mal pustenu pesnicku a ked trebalo dakde odbocit tak ju stisilo a povedala navigacia a potom zase sa pesnicka pustila neviete mi poradit preco mi to teraz uz nerobi?? PROSIM
Ked mas pustene radio tak mas tam tlacitko NAVI a pod nim je tlacitko NAVI VOICE a to ked mas zapnute, tak ti rozprava aj navi do toho.
Zaznamenané
vipalarm
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Január 28, 2012, 11:22:23 »

Zdravim,som sa sem dostal cez google a čitam že si tu niekto do toho Autoradia dal iný software čiže PRIMO alebo IGO8,už som všeličo skušal ale vždy to SD kartu odmietne,vedel by niekto poradit ako to tam dostat. To čo tam je je tušim Igo 6 a to je total zastaralé,aspon mapy keby šli aktualizovat,ak si to tu niekto prečíta privítam každú odpoved na vipalarm@gmail.com
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 20 otázok.