GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Konstruktivne stretnutie medzi firmou Conan a gpsforum  (Prečítané 2287 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« kedy: Február 19, 2009, 07:46:38 »

Vcera sa uskutocnilo v Ziline stretnutie medzi predstavitelmi firmy Conan a zastupcom gpsfora. V plodnej a zaujimavej diskusii medzi obchodnym riaditelom p. Bodom a zastupcom gpsfora lafinom, sa ozrejmilo a vysvetlilo vela nezrovnalosti a nepochopeni oboch stran.... Obe strany sa dohodli na spolocnom postupe pri uprave mapy Slovakia Topo na verziu 3, dohodli sa na zkulturneni oboch diskutnych for a vzajomnej pomoci....
Takze verim, ze obe strany vyvinu usilie a svoj vplyv, aby spolocna spolupraca priniesla v kratkej dobe i svoje vysledky, update mapy Slovakia Topo i s navrhovanymi zmenami z nasho fora, ci samozrejme i skulturnenie nasich prispevkov voci firme Conan a ich vyrobkov... Samozrejme i firma Conan vyvinie usilie, aby sa komunikacia maximalne obojstranne zlepsila a zefektivnila..
Takze osobne verim, ze konecne komunikacia medzi oboma stranami bude na patricnej urovni a v ramci tolerancie a respektovania oboch for...
lafin
Zaznamenané
Stylus
Jr. Member
**

Príspevkov: 78

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Február 20, 2009, 12:40:50 »

Nie celkom sa mi to pozdáva... Som v rozpakoch
Som strašne zvedavý, aké konkrétne podmienky sa na stretnutí  dohodnú, nerád by som sa tu prezentoval ako skupina, na ktorú stačí písknuť a priplazí sa pre odhodenú kosť ("Len si udrite, pán veľkomožný").  Hnev
Ale verím, že ak sa uz niečo dohodlo, že to tak aj bude... Je to skúška oboch strán, a uvidíme, komu ako a na ako dlho to vydrží Úšklabok...
« Posledná zmena: Február 20, 2009, 02:38:47 od Stylus » Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Február 20, 2009, 02:35:31 »

Stylus, ja to lafinove stretnutie chapem tak, ze by mali zmiznut prvky osobnej averzie z komunikacie medzi niektorymi aktivnymi clenmi oboch for, ktore sa v poslednych tyzdnoch vyskytli. Na Garmin fore by sa mal sposob administracie a moderovania skulturnit.

gpsforum ma obrovsky pocet clenov, ktori samozrejme vystupuju za seba, vlastnia rozne znacky navigacii, maju rozne postoje a zaujmy. Takto to ma byt a takto je to OK. Stretnutie sa v podstate tykalo tych clenov gpsfora, ktori aktivne vystupuju aj na Garmin fore.

Veci z minuleho leta nech vysvetli lafin. S jeho poslednou navstevou myslim bezprostredne nesuvisia.
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Február 20, 2009, 02:47:19 »

Veci z minuleho leta nesuvisia vobec s tym, co som rokoval teraz s panom Bodom...
Osobne si myslim, ze teraz je situacia uplne ina, tak ako tu popisal bogi predomnoou...
Takze je to teraz o tom, aby sa skulturnili obe fora, a aby sa tu riesili veci, ktore maju...bez osobnych invektiv a averzii... To ale neznamena, ze sa neda kritizovat veci, ktore su zle, chybne... Mrknutie
Verim, ze pan Boda si v Conane tiez urobi poriadok, tak ako my sa snazime tu na nasom fore... Verim, ze to ludia pochopia, a konecne bude forum sluzit na to, na co ma... Smiech
« Posledná zmena: Február 20, 2009, 03:46:55 od lafin » Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.093 sekund, 20 otázok.