GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 29 30 [31]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GPSForum Topo Slovakia  (Prečítané 51691 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #450 kedy: September 27, 2010, 12:26:25 »

Dôvod robiť si srandu nevidím  Úsmev

Značka je tam cca 2 mesiace, asi.
Ďalšia časť by mala byť od lokality Skala do doliny Prepadlé. Treba sa pozrieť, nebol som tam.
Dnes som bol na Prepadlom, je tam novy Rozcestnik s modrou na Lozorno, nema niekto tracklog alebo nevie ci ide TZT okolo jaskyne prepadle?

Trasu som si nedávno prešiel komplet.
Novú značku som poslal aj tunajším gpskárom do ich mapy cez tú novú stránku, ale dám to teda aj verejne sem.
Je pre mňa nepochopiteľné, prečo niekto vyznačí novú TZT a obíde významnú lokalitu akou je Veľké Prepadlé, ktorá je doslova na skok Som v rozpakoch Myslím to z pohľadu ľudí, ktorí danú lokalitu nepoznajú a nepoužívajú gps.
A druhý dôvod, ktorý nechápem je, na čo bola tá nová modrá TZT nad Lozornom značená. Majú tam žltú, zelenú. V časti Lozorno-Č.domček ide po nezáživnom lese, kde nie je fakt nič na pozeranie. Úsek Skala-Prepadlé je fajn. Možno kvôli biofarme...

Zapracovane ako oprava GPSFTSK v2.

Pokracovanie temy tu: http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,3267
Zaznamenané
Strán: 1 ... 29 30 [31]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 20 otázok.