GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GPSforum party, minuta za minutou  (Prečítané 2693 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« kedy: Marec 02, 2009, 06:58:37 »

8:55 Vyrazam z domu
9:05 V Raci vyzdvihujem Lafina
9:40 Prichádzame do Borinky, hoci sa sneh topi stale je ho tu neporovnatelne viac ako v Bratislave
9:43 Borinku nechavame za sebou a lesnou cestou na ktorej sa pre kopy snehu po stranach nezmesti viac ako jedno auto mierime na Medene Hamre
9:48 Parkujeme pri kaplnke so slnecnymi hodinami a vyrazame na prieskum terenu pre pripadny vystup do jaskyne. Na tomto mieste je viac ako 50 cm snehu, na skalach tunajsieho kamenolomu sa tvoria ladopady na ktorych trenuje par horolezcov, stretavame srnky a vevericku. Je to skvele miesto na vylet, ked sa tie kopy snehu roztopia urcite sa sem vratim na biku

10:10 Vraciame sa rovnakou cestou spat, tentokrat uz mierime na miesto stretnutia do Marianky
10:30 Prichadzame na suradnice N: 48.248967, E: 17.062608 co inak znamena parkovisko pred restauraciou Putnicky Mlyn

10:35 Po bleskovom prieskume okolia objavujeme podozrive vozidlo s Galantskou znackou, co znamena ze niekde v okoli sa pohybuje Suttorad

10:45 Prichadza Roman55 a po chvili sa chodnikom od putnickeho miesta ruti aj Suttorad

10:55 Dorazil Bogi s Geohladacom a po vlastnej osi sa do Marianky dostavil aj Stylus. Suttorad si skusa svoju novu, militantnu helmu na bicykel z GreenBike. Moze nasat mobilizacia Úsmev

11:00 Restauracia Putnicky Mlyn sa otvara, sadame k prestretemu stolu
11:05 Otvara sa sampus, pripijame na forum a Lafinovu osemnastku  Smiech

11:15 Prichadza Daniel Boda, obchodny riaditel spolocnosti Conan, ktora na Slovensku zastupuje znacku Garmin. Jeho pritomnost si vazim o to viac, ze obetoval svoj volny den a pricestoval z najvacsej dialky.

Roman 55, Patrick, Daniel Boda a Stylus
11:20 Rozputava sa zaujimava debata o GPS navigaciach, mapach a o biznise s nimi

Lafin & Suttorad

13:05 Krajam narodeninovu tortu, Bogi ako jediny zisakva dvojitu porciu co sa prejvai neskor v kopci pod Pajstunom

prilis maly pridel pre moj velky zaludok Úsmev (Suttorad)

13:45 Odchadzame z Putnickeho mlyna a lucime sa stymi, ktori z roznych dovodov nemozu s nami pokracovat v daslom progeame
13:55 V zostave Bogi, Geohladac, Lafin, Suttorad a ja sadame do aut a presuvame sa do Borinky
14:05 Parkujeme na mieste, ktore by sa dalo nazvat namestim
14:06 Vystupujem z auta a pocujem zvlastny zensky krik, po chvili mu kontruje znamy uzsky hlas podobnej intenzity
14:07 Zistujeme ze Suttorad zaprakoval priamo pred miestnymi potravinami, co sa evidentne nepacilo pani predavacke/majitelke, hoci na jedinom mieste kde je vyznaceny zakaz parkovania bez problemov stoji Audi allroad
14:08 Suttorad preparkoval auto ale nevzdava sa a raznym krokom vstupuje do obchodu
14:09 ...ticho
14:10 Suttorad vychadza z potravin rovnako raznym krokom ako do nich vstupoval, predavacka za nim neustale cosi vykrikuje neuveritelne neprijemnym hlasom a Suttorad iba opakuje ze je zvedavy na to ako predavacka necha odtiahnu Audi stojace na zakaze parkovania. Ostatni zatial startujeme svoje PDA, outdoor GPS a smartfony
14:13 Vyrazame po cervenej znacke na Pajstun
14:15 Topiaci sa sneh vytvara potoky vody, na asfaltke je to este znesitelne
14:16 Zisli sme z asfaltky na lesnu cestu, voda po clenky prestava byt prijemna

Po clenky v clapkanici z topiaceho sa snehu, kto by neklial?  Nepoviem nič
14:20 Suttorad nadava, aj by som citoval ale SMF mi to aj tak odfiltruje
14:25 Prichadzame na upatie kopca pod Pajstunom, vodu vystriedal hlboky a mokry sneh, Suttorad stale nadava... Úšklabok
14:30 V stupani na hrad sa prejavila vyhoda dvojitej porcie torty vdaka ktorej Bogi hore doslova bezi

Nadopovany Bogi (to cervene v pozadi) bezi hore kopcom

Rado kde si???

14:45 Prva cast nasej miniexpedicie dosiahla vrchol (Pajstunu), prechadzame sa v polmetrovom snehu, po chvili prichadza aj druha cast vyletnikov. Stretavame borcov na skialpoch, ktori nam cvaknu spolocne vrcholove foto a vyberame sa hladat Pajstunsku kesku.
15:15 Geohladac pcha ruku do akejsi diery
15:16 Spolu s rukou z nej vytahuje kesku Hrad Pajstun GC187X5
15:20 Hrad Pajstun sa ocita v hustej hmle, zostupujeme cez podobne zahmleny les spat do Borinky

Pajstun v hmle

15:36 Prechadzame okolo najsexi stromu v karpatoch Úsmev
15:50 Vraciame sa spat do Marianky aby sme si este pred zotmenim stihli poztiet na legendarne elektricke vedenie
16:10 Cesta k vedeniu vysokeho napatia sa dnes nachadza na sukromnom pozemku a tak nas jeho strazca z maringotky nonsalantne posiela do prec. Zo zelanim nech sa mu tam chodia otacat aspon styri kamiony denne sa otacame
16:15 Parkujeme opat pred restauraciou Putnicky mlyn, kruh sa uzatvara. Tentokrat vsak uz ziadna torta, ide sa lovit keska Maria Thall GCRNQ7
16:45 Prehrabavame okolie dvoch kaplniek zo zadania, ale po polhodinke neuspesneho hladania akceptujeme skutocnost ze suradnice finalu bude rozumnejsie vylustit doma ako urobili mnohi pred nami. P.S: PS

17:00 Vraciame sa k autam, posledne podania ruk a prve stretnutie GPSfora sa konci.
17:01 Startujem a v hlave si zacinam skladat plany na letne stretnutie nasho fora  Úsmev Vidime sa v lete  Smiech

Fotky: Suttorad a autor prispevku, videa a dalsie fotky pridam coskoro.

Zaznamenané

V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Marec 02, 2009, 07:37:59 »

Aj ja cosi pridam :
Moja slovna prestrelka s majitelkou a predavackou v jednej osobe bude mat pravdepodobne dohru, moji agenti uz zistuju, co v predajni nie je s kostolnym poriadkom - napr. expiracie, hygiena, kalibracia vah, ceny po prechode na € a pod. A tu milu pani nech boh chrani, ak tam nebude vsetko OK, SOI sa bude urcite tesit. Jedno ale viem istotne, aj keby som mal hynut od hladu a smadu, nekupim tam ani odrobinku.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
roman55
Jr. Member
**

Príspevkov: 65

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Marec 02, 2009, 08:59:23 »

pani , bol to prijemne straveny cas v odborne zdatnej a ludsky prijemnej spolocnosti . dakujem

ak sa bude opat nieco podobne organizovat a bude moznost , cas , ... tak velmi rad pridem a urcite sa uz budem chciet zucastnit aj nejakej tej hladacky kesky - mozno mi to zachuti  Úsmev
Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Marec 02, 2009, 09:09:33 »

pani , bol to prijemne straveny cas v odborne zdatnej a ludsky prijemnej spolocnosti . dakujem

ak sa bude opat nieco podobne organizovat a bude moznost , cas , ... tak velmi rad pridem a urcite sa uz budem chciet zucastnit aj nejakej tej hladacky kesky - mozno mi to zachuti  Úsmev

Upozornujem na fakt, ze GC je veeelmi navykovy. Mne stacila iba jedna pixla...
Zaznamenané

admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #4 kedy: Marec 02, 2009, 11:05:27 »

Jedno ale viem istotne, aj keby som mal hynut od hladu a smadu, nekupim tam ani odrobinku.
Tomu som ochotny uverit. Mal som tu cest v tom "obchode" nakupovat pri prvej tohtorocnej navsteve Pajstuna asi mesiac dozadu a pozeral som ako baca do Tuzexu. Sortiment potravin sa skladal PRESNE z tohoto:
Horalky, Mila rezy, Cokoloada Figaro (jeden druh), nieco co vyzeralo ako muka, pasteky vo velmi cudnych konzervach, zemiakove lupienky, Eis Tea a slanina ktorou by pohrdol aj Ozzy. Nic viac! A hygiena?  Plač
Zaznamenané

V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Marec 03, 2009, 06:15:54 »

Ruky prec od Horaliek a Mily !!! To je to najlepsie, co tu mame. A navyse sa sam podielam na vyrobe, sice nepriamo, ale aj tak !
 Úsmev
Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Marec 03, 2009, 07:08:43 »

Zacul som sice v Borinke nejaku bosorku bez metly, to som vsak bral len ako sucast slovensky specifickeho prejavu radosti z prichodu hosti. Mrknutie Ovela viac ma zaujal vylet na Pajstun so vsetkymi sprievodnymi javmi - ludia, voda, sneh, stromy, zrucanina, okna bez skla, skialpinisti, hmla, fotografovanie, hladanie kesky, ale aj zucastnene GPS krabicky. Hore sa mi pacilo, kolko tam bolo snehu, kludne by som sa s niekym vybral na Draci hradok, keby som mal na to spoluputnika.
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Marec 03, 2009, 07:32:15 »

Tento vikend asi nebudem moct... mam Tri akcie, takze neviem co skor... Navyse Aladin hlasi... Úšklabok dazd... Úšklabok do konca tyzdna...
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Marec 03, 2009, 07:39:33 »

Aladin nech hlasi co hlasi  Úšklabok ... idem konecne lyzovat!! Smiech Chcel som vo februari, ale zap. Europa mala prazdniny a nezohnal som v Rakusku vhodne ubytko. Teraz to uz slo. Uz sa tesim ... lyze mam nabrusene, palicky zastruhane ... Cestujem v piatok a vratim sa az dalsi vikend.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 21 otázok.