GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1] 2 3   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aktualizácia MIO rady "C"  (Prečítané 23546 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
zimmo
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« kedy: Marec 21, 2009, 09:34:28 »

Chcel by som oznámiť všetkým, čo majú MIO Cxxx (C220, C250, C320, C520, C720 a C720b), že od 01.03.2009 do 31.05.2009 prebieha akási akcia na www.mio.com - po zaregistrovaní sa a vyplnení formuláru vám vraj zašlú aktulizáciu. Ja som to práve vyskúšal, takže záver ešte neviem.

http://www.mio.com/ee/freeupgrade/SK/c320.html
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Marec 21, 2009, 09:48:48 »

Myslim, ze chcu, aby pouzivatelia presli na novy SW, zrejme MioMap 2008 od chorvartskeho Mireo.
Asi chcu v buducnosti podporovat len tento SW. Preto ponukli free update.
Zaznamenané
Palo2006
Newbie
*

Príspevkov: 4

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Apríl 30, 2009, 07:11:15 »

Aké máte skúsenosti s novým update MIA C520? Oplatí sa vôbec do toho ísť?
Za odpoveď ďakujem
Zaznamenané
draho
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Máj 12, 2009, 06:41:14 »

Ja som si to aktualizoval a nepáči sa mi to. Vobec tam nie je TMC a mnozstvo iných veci
Zaznamenané
Palo2006
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Máj 14, 2009, 05:16:19 »

Môžeš byť konkrétny? Ako sú na tom mapy? Čo bolo na nich aktualizované Západná európa, Slovensko alebo východ? Ja mám C520 s SD kartou bez TMC. Chcem vedieť či sa oplatí vyhadzovať prachy za rok staré mapy.
Ďakujem
Zaznamenané
zorin
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Máj 14, 2009, 06:27:59 »

Ja som si tú aktualizáciu objednal a neodporúčam:
- mapy ako keby neboli aktualizované, chýbajú napr. kruhové objazdy ktoré stoja aj 5 r.
- mapa je neprehľadná, maličká, takmer nezväčšuje pri príjazde ku križovatke alebo odbočke
- podsvietenie je veľmi bledé
- automatické prepínanie deň/noc nie je podľa západu/východu slnka

Boli ale slušní, keď som im napísal že mi to nevyhovuje odpovedali že mi pošlú starú, pôvodnú sd kartu
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Máj 14, 2009, 06:45:50 »

Boli ale slušní, keď som im napísal že mi to nevyhovuje odpovedali že mi pošlú starú, pôvodnú sd kartu

Este ze tak ... uz vieme, preco je to zadarmo.

Vacsina vyhrad, co pises, sa tyka softveru a nie mapy. Aktualizacia je zasadna tym, ze sa celkom vymeni navigacny softver.

Zaznamenané
Palo2006
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Máj 15, 2009, 07:57:59 »

8 € nie je zadarmo. Je to vraj manipulačný poplatok. Bývam v Trnave a na Bratislavskú cestu do sídla spoločnosti ktorá vykonáva aktualízácie na Slovensku svoju SD kartu nemôžem priniesť na výmenu. Musím postupovať podľa ich návodu. Mám niekomu poslať svoju SD kartu (poštovne za doporučený list), potom mám čakať 21 dní na dobierku za 8 €, no a keď sa mi niečo nebude pozdávať tak zas s niekym komunikovať a niečo vysvetľovať a platiť. Tak akéže zadarmo. Aktualízácie Windows sú zadarmo. Zakúpiš si program
(operačný systém) napr. za 150 € a aktualizácie máš bezplatné počas celej doby používanie sw. Toto sa mi páči a nie navigácia z pred dvoch rokov za 14 litrov a iba jedna jediná otrasná aktualizácia máp. Korejci by sa mali poobzerať po serióznej spoločnosti na dodávku máp, aby im nejaký šlampci nekázili meno výroboku (prístroja na navigáciu) ktorý neplní účel na ktorý bol postavený.
Na záver ďakujem za odpoveď. Nebudem teda nič aktualizovať. Nechám to tak, prípadne sa poobzerám po niečom inom. Odteraz každému odporúčam, kupujte všetko možné len nie MIO. Nie kvôli prístroju ale kvôli mapám stoja za figu.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Máj 15, 2009, 08:16:09 »

Hm, smutne!  Som v rozpakoch

Neodideme daleko od temy, ked si precitate aj toto:
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,928.msg12608.html#msg12608
Su to sice uz stare informacie, avsak dokresluju celkovy dojem.
Zaznamenané
Palo2006
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #9 kedy: Máj 15, 2009, 09:11:00 »

Ďakujem, budem študovať.
Zaznamenané
mariansk
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #10 kedy: Jún 20, 2009, 06:04:47 »

Ja som si to tiež aktualizoval  ale je to oničom! Ani súradnice tam neviem zadať!
Nevie my niekto poradiť ako a odkiaľ sa dostanem k predošlej verzií,radšej sa budem pozerať 2007 mapu!
Ďikes
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #11 kedy: Jún 20, 2009, 06:27:23 »

mariansk, par prispevkov vyssie je:

Zaznamenané
ivan555
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #12 kedy: Jún 26, 2009, 07:50:22 »

Caute , objednal som si ten update a je fakt na prd.Andrea rozprava s madarskym prizvukom.Nedaju sa menit schemy, adresy treba vytukavat , atd,atd.
Chcem sa vas opytat ako to vratit do povodneho stavu. Na orig.DVD je sice obnova softu ale akonahle mio pripojim na pc miotransfer to neprecita,prosim poradte
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #13 kedy: Jún 26, 2009, 08:22:53 »

ivan555, precitaj si prispevok, ktory je rovno nad tym Tvojim.
Zaznamenané
ivan555
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #14 kedy: Jún 26, 2009, 08:29:47 »

Bud som slepy alebo neviem citat , ale nie je tu nic otom ako dostat do mia naspat staru andreu. Kupil som mio iba s dvd a sd karta tam nebola , takze neviem . Poprosil by som strucnu odpoved ako to spachat aby to bolo v povodnom stave. Dakujem
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 21 otázok.