GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 [3]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aktualizácia MIO rady "C"  (Prečítané 23546 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #30 kedy: August 01, 2009, 08:53:38 »

... ci je mozne sa dostat spet na uroven povodnej mapy. Skusim im napisat mail, ci by sa dako dalo dostat na tuto mapu. Uvidim co mi napisu. Mrknutie

merry, urcite nam napis, co Ti odpovedali.
Zial, su tu same negativne ohlasy na aktualizaciu.  Som v rozpakoch
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #31 kedy: August 01, 2009, 09:25:21 »

merry :
Tak toto zaujima aj mna, vo firme mame niekolko MIO C rady (520,720), zopar znamych to ma taktiez. Preto som velmi zvedavy, co Ti napisu.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
merry
Newbie
*

Príspevkov: 7

Zobraziť profil
« Odpoveď #32 kedy: August 03, 2009, 08:51:06 »

Takze informoval som sa priamo u nich a je mozne sa vratit na povodne mapy a softwar, len je to mozne ak sa dostavim osobne k nim do Trnavy a donesiem si vlastnu 2G SD kartu + navigaciu a spravia mi to tak, ze budem mat povodne ale aj tieto nove. Hovoril som aj o problemoch po aktualizacii, ktore som tu spominal a oni o tom vedia, len nemozu s tym nic robit, bo to ma vraj akasi ina firma v cechach nastarosti a vraj by mala este vyjst opravna aktualizacia k tejto novej mape, ale kedy - to mi nevedeli povedat.
Takze ked budem mat cestu okolo Trnavy, tak sa u nich zastavim, len neviem kedy to bude, bo to mam daleko  Smútok
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #33 kedy: August 03, 2009, 09:55:36 »

je mozne sa vratit na povodne mapy a softwar, len je to mozne ak sa dostavim osobne k nim do Trnavy a donesiem si vlastnu 2G SD kartu + navigaciu a spravia mi to tak, ze budem mat povodne ale aj tieto nove.

merry, diki za cennu informaciu!  Úsmev
Verim, ze pomoze dalsim citatelom fora.
Zaznamenané
sarkan
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #34 kedy: August 05, 2009, 01:53:20 »

Ahojte, dlho som sa nezaoberal aktualizaciou svojej navigacie MIO C320, ale nahodou som zistil ze je moznost stiahnutia nevej, ale ako vzdy nestihol som to, je mozne sa k tomu este nejako dostat bez toho aby som zaplatil okolo 89€, ked citam v tejto debate,ze to nieje az take cool. Za odpoved dakujem.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #35 kedy: August 05, 2009, 03:20:05 »

sarkan, snad si dobre cital, vacsina ludi tu riesi, ako sa po aktualizacii dostat spat do stavu pred aktualizaciou. Zvaz, co naozaj chces robit ...
Zaznamenané
wolves.123
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #36 kedy: August 20, 2009, 08:40:36 »

Chcem sa niekoho mudreho  opytat , ci je mozne vratit povodny soft do mia c 520  po free atualizaci, ktorá bola vykonaná cez DVD resp. bola priamo nainstalovana do zariadenia...  je to mozne vsetko vratit do povodneho stavu pred aktualizaciou... Dakujem za odpoved....  Úsmev  Úsmev 
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #37 kedy: August 20, 2009, 08:58:25 »

Pozri 4 prispevky pred Tvojim!

Pravidlo 7:  V diskusii je možné hladat, pred písaním príspevku si prečítam, čo sa o téme už písalo.
Zaznamenané
wolves.123
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #38 kedy: August 21, 2009, 08:50:06 »

Ahojte, chcem sa opytat ci sa da po vykonaní kompletnej free aktualizacie firmware  na Miomap 2008  u  MIO C 520  pouzit nejaky novy unlock... na otvorenie systemu....  ja som uz skusal nejake unlocky z internetu, ale ziadny mi nefunguje.... Vopred za radu dakujemmm....  Úsmev
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #39 kedy: August 21, 2009, 08:56:31 »

wolves.123, pravdepodobne to ide, ale ja Ti neviem poradit, Mio C520 nemam. Mozno sa tu niekto ozve, kto to vie. Ale urcite chybu nespravis, ked sa spytas aj na http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=28
Zaznamenané
lacik
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #40 kedy: September 09, 2009, 08:07:28 »

wolves.123, pravdepodobne to ide, ale ja Ti neviem poradit, Mio C520 nemam. Mozno sa tu niekto ozve, kto to vie. Ale urcite chybu nespravis, ked sa spytas aj na http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=28
Otazka uplneho novačika:

neda sa do tych MIO dať mapa napriklad z GERMINI???
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #41 kedy: September 09, 2009, 09:16:43 »

neda sa do tych MIO dať mapa napriklad z GERMINI???

lacik, pozrel som sa na Google a vyzera, ze germini su nejake kvetinky. Úsmev http://www.google.sk/search?q=GERMINI

Ak si mal na mysli Garmin:
Zial, kazdy vyrobca pouziva mapove data vo vlastnom formate. Len tak zamenit mapy za mapy z inej navigacnej aplikacie nejde.
Zaznamenané
matthew28
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #42 kedy: Júl 31, 2010, 11:33:50 »

Vie mi niekto unlocknúť Mio C520 a dať tam Sygic ? Zaplatím. NR. Email : matthew28@azet.sk
Zaznamenané
TherioN
Newbie
*

Príspevkov: 16

Zobraziť profil
« Odpoveď #43 kedy: Máj 12, 2011, 11:47:53 »

Akurat som robil jedno Mio C720. Nebolo to tazke, staci nahrat na SD kartu toto:

http://stopword.freeblog.hu/categories/Mio_C720/

Potom je mozne nainstalovat navigacny SW a paradne to fici.

Dokonca aj OziExplorer CE s turistickou mapou!
« Posledná zmena: Máj 12, 2011, 11:59:40 od bogi » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 20 otázok.