GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Presuny tem zo sekcie Download  (Prečítané 3889 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« kedy: Apríl 20, 2009, 08:14:31 »

Sekcia Download sa v strukture sekcii GPSfora ukazala ako nie celkom vhodna. Od zaciatku sposobuje zdvojovanie rovnakych tem do roznych diskusii, najma ohladom map.

Diskusia "Download" -> "Vsetko ostatne" sa casto pouzivala na vsetko mozne len nie na nieco downloadovatelne. Dialo sa tak z prosteho dovodu, ze na GPSfore chybala vhodna diskusia pre zelanu temu. Tak sa do "Download" -> "Vsetko ostatne" dostali temy typu ci Garmin nuvi berie SDHC kartu, alebo tema GPS hodiniek.

Diskusia "Download" -> "GPS manualy" bola prakticky mrtva, bez aktualnych prispevkov. Linky na manualy uvadzame v inych temach tam, kde je to prave potrebne.

Diskusia "Download" -> "Software" mi bola trnom v oku, pretoze GPS software si zasluzi osobitnu sekciu na sirsie diskutovanie. Po tom, co som vznik sekcie "GPS software" pred necelym rokom inicioval, diskusia "Download" -> "Software" uz nema opodstatnenie. Linky na download software sa predsa vyskytuju vsade tam, kde sa o softveri diskutuje.

Toto vsetko ma primalo k presunutiu tych par prispevkov z "Download" -> "Vsetko ostatne", "Download" -> "GPS manualy" a "Download" -> "Software" do inych diskusii a ku zruseniu tychto troch diskusii.

Zatial nam v sekcii "Download" ostala diskusia "GPS mapy". Tato diskusia obsahuje velke mnozstvo prispevkov a tem od najvacsich prispievatelov fora. Mojim prianim je temy z "Download" -> "GPS mapy" presunut do "Mapy" -> "Mapy pre GPS". Prosim najma najvacsich prispievatelov, aby sa ku tomuto navrhu vyjadrili.

Pokial sa Vam cokolvek na uskutocnenych presunoch zo sekcie Download nepaci, dajte prosim vediet. Vsetko sa da diskutovat, vratit atd., ved nic nebolo vymazane a vsetko na fore ostava. Nebojte, nikto ma svojim nazorom neurazi. Úsmev Mojou motivaciou je, aby struktura fora bola pre vsetkych co najprehladnejsia.
« Posledná zmena: Apríl 20, 2009, 10:09:58 od bogi » Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Apríl 20, 2009, 10:00:41 »

Ano, suhlasim, je to dobry napad.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
lacop
Sr. Member

Príspevkov: 460

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Apríl 21, 2009, 06:58:48 »

Samozrejme, že súhlasím.
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Apríl 21, 2009, 07:05:45 »

Suhlasim i ja, dobry napad, aspon sa stane toto forum prehladnejsie. Kazdy si najde co potrebuje tam, kde to ma byt... Smiech
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Apríl 21, 2009, 09:29:07 »

Dakujem za reakcie.

Temy z Download -> GPS mapy su presunute do Mapy -> Mapy pre GPS

Sekcia Download je zmazana.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 20 otázok.