Sekcia
Download sa v strukture sekcii GPSfora ukazala ako nie celkom vhodna. Od zaciatku sposobuje zdvojovanie rovnakych tem do roznych diskusii, najma ohladom map.
Diskusia "Download" -> "Vsetko ostatne" sa casto pouzivala na vsetko mozne len nie na nieco downloadovatelne. Dialo sa tak z prosteho dovodu, ze na GPSfore chybala vhodna diskusia pre zelanu temu. Tak sa do "Download" -> "Vsetko ostatne" dostali temy typu ci Garmin nuvi berie SDHC kartu, alebo tema GPS hodiniek.
Diskusia "Download" -> "GPS manualy" bola prakticky mrtva, bez aktualnych prispevkov. Linky na manualy uvadzame v inych temach tam, kde je to prave potrebne.
Diskusia "Download" -> "Software" mi bola trnom v oku, pretoze GPS software si zasluzi osobitnu sekciu na sirsie diskutovanie. Po tom, co som vznik sekcie "GPS software" pred necelym rokom inicioval, diskusia "Download" -> "Software" uz nema opodstatnenie. Linky na download software sa predsa vyskytuju vsade tam, kde sa o softveri diskutuje.
Toto vsetko ma primalo k presunutiu tych par prispevkov z "Download" -> "Vsetko ostatne", "Download" -> "GPS manualy" a "Download" -> "Software" do inych diskusii a ku zruseniu tychto troch diskusii.
Zatial nam v sekcii "Download" ostala diskusia
"GPS mapy". Tato diskusia obsahuje velke mnozstvo prispevkov a tem od najvacsich prispievatelov fora.
Mojim prianim je temy z "Download" -> "GPS mapy" presunut do "Mapy" -> "Mapy pre GPS". Prosim najma najvacsich prispievatelov, aby sa ku tomuto navrhu vyjadrili.Pokial sa Vam cokolvek na uskutocnenych presunoch zo sekcie Download nepaci, dajte prosim vediet. Vsetko sa da diskutovat, vratit atd., ved nic nebolo vymazane a vsetko na fore ostava. Nebojte, nikto ma svojim nazorom neurazi.

Mojou motivaciou je, aby struktura fora bola pre vsetkych co najprehladnejsia.