GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Magellan Triton 1500 a 2000  (Prečítané 3129 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« kedy: Máj 17, 2009, 01:10:34 »

Objavil som, ze modely Magellan Triton 1500 a 2000, velmi napadne sa podobajuce na MobileMapper 6, bezia nad jadrom OS WinCE. Na gpspassion som nasiel informaciu, ze v tychto Tritonoch (nie v nizsich modeloch) ide sprevadzkovat OziExplorer: http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=125277

V USA sa da Triton 1500 zadovazit za cca 300$ vratane postovneho. V Europe ma najnizsie ceny pixmania okolo 340€, je to v ponuke pre zap. Europu. V oboch pripadoch je to o dost menej, nez za kolko sa da kupit MM6 v Cesku alebo na Slovensku. Nevyhodou kupy v USA alebo cez pixmaniu su komplikacie pri pripadnej reklamacii. Je tiez rozdiel v tom, ze 1500 a 2000 nemaju rozhranie Windows Mobile, len jadro WinCE. Sprevadzkovanie akejkolvej WM aplikacie nie je garantovane. A nemaju ani bluetooth.
« Posledná zmena: Máj 20, 2009, 09:29:53 od bogi » Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Máj 18, 2009, 06:23:25 »

Zaujimave info, no do tohto by som asi nesiel. Bud MM6, alebo Getac, az bude na trhu aj u nas (a samozrejme za rozumnu cenu).
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 21 otázok.