GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vyskovy profil v uzivatelsky vytvorenych mapach pre Garmin GPS  (Prečítané 3920 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« kedy: August 21, 2009, 10:22:15 »

Kazda spravna turisticka mapa by mala vediet zobrazit vyskovy profil planovanej trasy. Preto sme s bogim dlho patrali po nejakom navode, ako to zrealizovat v mape GPSForum Topo Slovakia. Nieco sme nasli a navod (dufam, ze zrozumitelny) je na svete - sosajte z http://suttorad.gpsforum.sk/dem_do_img.rtf
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 22, 2009, 06:32:07 »

Skvele spracovany navod! Úsmev
Zaznamenané
geohladac
Sr. Member

Príspevkov: 447

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: August 22, 2009, 09:21:36 »

Vynikajuci navod, klobuk dole. A kde najdeme tu novu GPSF mapu? Mrknutie
Zaznamenané

SGS+ + PDA HTC Touch HD + Garmin Oregon 300 + Nokia E66 + PDA Asus 636N. Vlastnil som: PDA HP hw6515; PDA HTC Cruise; Garmin Vista HCx; BT GPS MSI SF200
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: August 22, 2009, 10:43:36 »

geohladac :
Admin sa kdesi flaka, musis kricat nanho, on ju uz ma, takze staci to iba zavesit na gpsforum.
Zaznamenané

lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: August 23, 2009, 09:15:07 »

geohladac :
Admin sa kdesi flaka, musis kricat nanho, on ju uz ma, takze staci to iba zavesit na gpsforum.
Admin bol vcera cely den prezentovat lidra v navigacii "GARMIN" na 2. rocniku Kellys Green bike Tour Bratislava....  Mrknutie Stravil som tam s nim cely den... Úšklabok
Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: August 23, 2009, 01:41:57 »

lafin :
Lider v navigacii je Garmin ? To si asi zaspal dobu minimalne 3 rokov, vtedy to mooozno platilo, dnes rozhodne nie  Neviem čo si myslieť/Nerozhodný
Zaznamenané

lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: August 23, 2009, 03:36:52 »

lafin :
Lider v navigacii je Garmin ? To si asi zaspal dobu minimalne 3 rokov, vtedy to mooozno platilo, dnes rozhodne nie  Neviem čo si myslieť/Nerozhodný
suttorad: Trosku Ta len poopravim, aby to bolo uplne presne:
Ja som nezaspal dobu minimalne 3 rokov... ale niekto iny... Neviem čo si myslieť/Nerozhodný
Mozes trikrat hadat kto.... Úšklabok
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: August 25, 2009, 10:10:31 »

Vynikajuci navod, klobuk dole. A kde najdeme tu novu GPSF mapu? Mrknutie

Uz je upnuta, zatial v mojom FTP priestore, linka tu: http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2559.msg20362.html#msg20362
Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: September 04, 2009, 07:39:23 »

Podarilo sa mi ziskat 90 metrovy DEM pre SK v Garmin formate, nie je to bohuzial ale celkom s kostolnym poriadkom, takze do finalnej mapy sa to dostat stale nemoze. Urobil som ale zopar testov, vysledna velkost celej GPSFTSK je potom 300 mega Smútok bez vyrazneho prinosu presnosti tracku. Prve testy som robil s DEM na 180 metrov, velkost mapy bola slabych 150 mega. Kedze vrstevnice pochadzaju z 90 metrovych SRTM dat, vyskovy profil sa zda celkom OK aj bez DEM dat. No keby som mal ten DEM na 100% legalne...
Zaznamenané

Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 21 otázok.