GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moov 370  (Prečítané 1571 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
jajo
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« kedy: August 27, 2009, 07:18:06 »

Prosím o pomoc, nemohol by mi niekto napáliť DVD dodávané k Moov 370 N179???
To moje "sa poškrabalo" jasné že samé a tým pádom je nečitateľné... Najlepšie BB, ZV. ďakujem
Zaznamenané

Moov 370
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 27, 2009, 07:46:29 »

Ked Ti niekto pomoze, mas to vyriesene. Ale urcite Ti pomozu (ak mas doklad o kupe) aj na oficialnej podpore Mio http://www.mio-tech.sk/podpora_servis.htm
Zaznamenané
ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: November 05, 2011, 07:40:17 »

mam teraz  tuto navi otvorenu na stole a riesim preco nenastartuje. pocitac ju normalne nacita a vsetky subory sa zdaju ze su tam. udajne bola vytopena a to tak ze majitel ju mal odlozenu pod sedadlom a ako nastupoval botami si naniesol sneh do auta ktory sa roztopil a natiekol do pristroja. rozmyslam nad tym kolko to muselo byt snehu ,jedine zeby si odklepol topanky priamo na navi. pristroj je aj napriek tomu dostatocne ochraneny aby sa taketo nieco mohlo s nim stat.vo vnutri vyzera neposkodena,ziadna korozia.na forach som nasiel ze je to samozrejme shit navigaciaca sa tyka hardwaru. baterka odchadza ako prva a ucinky nefukcnosti pristroja sa ukazuju uz pri polovicnom nabiti.aby ste sa vyhli stalemu nakupovaniu novej akoze originalnej baterky tak ta sa da hacknut velmi jednoducho a navyse si z kapacity 750mAh  (original baterka) mozte dat kapacitu vacsiu. strasne som sa pobavil na odpovediach servisov ktore som cital po roznych forach a najviac asi na tomto :
Citácia
Ohledne SD karty, take nevim co vlastne hledate. Navigace MIO se vyznacuji tim, ze vsechno maji ulozene ve vnitrni pameti (ne jako levne neznackove naviagce). SD kartu dostanete jedine pokud si zadate turisticke mapy.
Úšklabok Úšklabok Úšklabok
zatial som ju nabil cez usb aj ked to trvalo viac ako 4 hodiny kontrolka svieti na zeleno. pristroj sa vsak aj tak nezapne.stale je napichnuta a stale ju nechavam dobijat.mozno to nieje to nabijanie co ma byt. nabijacku z 220v majitel nevlastni a ja ku mojim navigonom nabijacku z 220v zatial nepotrebujem kedze sa lahko nabiju z usb pocitaca. skor nez ju rozoberiem do vsetkych moznych srobovakmi rozoberatelnych casti chcem sa spytat ci niekto nevlastni tuto navigaciu a ci sa nestretol s podobnym problemom. prikladam par fotiek a linky na fora. http://forum.mio4u.cz/viewtopic.php?f=133&t=3423&st=0&sk=t&sd=ahttp://gps-navigace.heureka.cz/mio-moov-370u/poradna-otazka/77760/http://ultrakeet.com.au/index.php?id=article&name=mioMacguyver

* IMG_6695.JPG (94.51 KB, 448x336 - prehliadnuté 37 krát.)

* IMG_6696.JPG (85.71 KB, 448x336 - prehliadnuté 33 krát.)
Zaznamenané
navigaciavmobile.sk
Full Member

Príspevkov: 189

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: November 06, 2011, 10:42:24 »

Myslim ze to je vtej baterke ... Skončila jej životnost a nedokaze udrzat ziadnu kapacitu . Pri tom nabijani cez uzb sa tvari ako nabita ale kedze je davno mrtva po odpojeni a zapnutí nespraví ani ťuk . Skusil by som to na USB nabíjačke .
Zaznamenané

MAGAZÍN O GPS    - http://magazin.navigaciavmobile.sk
LACNÁ NAVIGÁCIA - http://navigaciavmobile.sk
Cyborglab
Newbie
*

Príspevkov: 39

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: November 09, 2011, 08:35:34 »

Ozembuch Elko ktoré spravuje mio4u nieje žiadny servis. Oni sú len CZ distribútor. A to že sa dá z každej batérie dať dole čip a zrepasovať ju nieje žiadna novinka (alebo hacknúť batériu jak ty hovoríš  Smiech). To môžeš urobiť s akoukoľvek batériou. Cez usb v pcčku nenabiješ prístroj korektne, je to dané tým že usb 2.0 dáva od 100-500mAh. Niektoré prístroje nabiješ ale MIO potrebuje min. 1A. Skús to nabiť v aute prípadne si kúp redukciu na autonabíjačku do 220V. To ta vyjde najlacnejšie.
Tá tvoja moovka, ak ti ide pripojiť k pc tak je 100percent živá, stačí ak si opravíš software.
Inak predávajú sa aj neorginál batérie MIO a ja mám s nimi veľmi zlú skúsenosť. Majú nejaký blbý čip a odpalujú dosku.
« Posledná zmena: November 09, 2011, 08:42:03 od Cyborglab » Zaznamenané

Mr. Cyborglab
ozembuch34
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: December 10, 2011, 11:19:24 »

pozna niekto nahradne riesenie podsvietenia pre display tejto navigacie?

baterka vyriesena. dal som tam z psp ( chip som preletoval z original baterie)( napisal som to spravne Cyborglab Čo???
Citácia
A to že sa dá z každej batérie dať dole čip a zrepasovať ju nieje žiadna novinka
nie je tolko ludi co zavita na gps forum skusenych odbornikov ako ty a pre niekoho je to novinka
Citácia
(alebo hacknúť batériu jak ty hovoríš  Smiech)
slovicko som pouzil z clanku ,kde som o tom cital)

ta povodna  uz nesla nabit viac nez 2,8V a to uz nestacilo na zopnutie pristroja. po vlozeni ,,hackbaterky,, display reagoval a navigacia vydavala zvuky. ale na displayi nebolo nic vidiet. tak som ho rozobral. nebudem spominat bozie meno nadarmooooooooooooooo. asi tak. tolko casti som este nevidel. a tu  je velky problem, ktory som samozrejme nemohol vidiet. vo vnutri vsetko vyzrate od slanej vody. tak ako svokor vravel. navi skovana pod sedadlom v zime, nanosil ,,blačkanicu,, ktora zaliezla pod display.pokusal som sa to opravit ale beznadejne. celu tu cast treba novu. kupit zvlast sa neda lebo predavaju bud len zobrazovacie sklicko za 17 USD alebo cely  komplet display za 38USD ( 7USD doprava)

tak co tam teraz dat Čo???

* IMG_7481.JPG (108.6 KB, 640x480 - prehliadnuté 21 krát.)

* IMG_7490.JPG (167.83 KB, 640x480 - prehliadnuté 15 krát.)

* IMG_7489.JPG (157.72 KB, 640x480 - prehliadnuté 17 krát.)

* IMG_7501.JPG (85.9 KB, 640x480 - prehliadnuté 19 krát.)
Zaznamenané
ozembuch34
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: December 10, 2011, 11:21:49 »

dalsie foto

* IMG_7522.JPG (101.19 KB, 640x480 - prehliadnuté 22 krát.)

* IMG_7521.JPG (125.82 KB, 640x480 - prehliadnuté 18 krát.)

* IMG_7529.JPG (95.83 KB, 640x480 - prehliadnuté 19 krát.)

* Kopie č. - DSC00781.JPG (31.87 KB, 640x480 - prehliadnuté 20 krát.)
Zaznamenané
Cyborglab
Newbie
*

Príspevkov: 39

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: December 11, 2011, 09:43:31 »

Ahoj Ozembuch, ja sa ti nesmejem. Vlastne ta obdivujem že dokážeš venovať toľko času záchrane takej starinke. Treba uznať si šikovný. Len dúfam že ked vymeníš novú batériu a display tak bude doska v poriadku. Lebo ked tu začneš letovať čipy zo základnej dosky tak to už bude fakt záchranná akcia jak z filmu.
Ale fakt klobúk dole si šikovný.
Ja osobne by som si radšej kúpil niečo z bazáru alebo nejaký lacák a vyjde ta to narovnako.
Zaznamenané

Mr. Cyborglab
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.127 sekund, 20 otázok.