GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 15 16 [17]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pouzivatelske rastrove mapy v navigaciach Garmin Colorado, Oregon, Dakota  (Prečítané 34315 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
ZLATAK_SVK
Sr. Member

Príspevkov: 369

Zobraziť profil
« Odpoveď #240 kedy: Jún 29, 2011, 12:15:04 »

potrebujem pomoc

vyrobil som si mapu (MOBAC -> PHOTOSHOP -> mapc2mapc -> KMZ)
vsetko funguje, ALE

mapa sa mi zobrazi az od ZOOMU 80m, takze vidim len jej malu cast. Dlho som to nerobil a vobec si napmatam, ci a ako sa to da nastavit (temu som kukal, ale 16 stran sa neda podrobne studovat a ja uz vo stvrtok odchadzam)
uplne by mi stacilo, aby sa KMZ mapa zobrazila pri 500m, ale 80m je fakt strasne malo

dik
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #241 kedy: Jún 29, 2011, 06:37:09 »

Nastav to cez JNXCustomizer http://dl.dropbox.com/u/36140/JNXCustomizer1015.msi
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #242 kedy: Jún 29, 2011, 06:58:58 »

Ahaaa ... sorry. KMZ to nema nastavitelne.
Zaznamenané
ZLATAK_SVK
Sr. Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #243 kedy: Jún 29, 2011, 11:51:10 »

ak stihnem, skusim este spravit jedno KMZ v slabom rozliseni, co som vcera studoval, tak to MOZNO funguje tak, ze automatika skontroluje rozlisenie a podla toho nastavi zoom. Doteraz som si mapy robil v GE level16-17, tato je level 19

dam vediet
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #244 kedy: Jún 29, 2011, 12:14:21 »

JNX je lepsia cesta, da sa to nastavit ako chces. KMZ naozaj pouziva default automatiku. Mohol by si mat KMZ toho isteho uzemia v roznych zoom leveloch a automaticky by sa to prepinalo. Hranicne zoomy jednotlivych vrstiev sa vsak neda nastavit.
Zaznamenané
ZLATAK_SVK
Sr. Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #245 kedy: Jún 29, 2011, 12:24:12 »

jo, ale KMZ si viem upravit vo Photoshope, dorabam tam vela veci. Pri JNX som na to zatial nenasiel schodnu cestu (vyskusal som aj MAPC2MAPCnet, ktory ponuka aj JNX export, ale zatial sa mi to nepodarilo sfunkcnit v GPS. vidim ho v setupe, ale nie na mape. pritom ostatne JNX mi v pohode funguju)
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #246 kedy: Jún 29, 2011, 12:29:35 »

Ked JNX nevies zviditelnit, moze to byt blbo nastavenymi levelmi. Tak sa pohraj este s tym JNXCustomizerom. Alebo tu JNX mapu, co nevies zobrazit, niekam upni a niekto ti skusi pomoct.
Zaznamenané
ZLATAK_SVK
Sr. Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #247 kedy: Jún 30, 2011, 03:35:18 »

nic nestiham, al evygeneroval som si dalsie KMZ a je to tak, podla rozlisenia si to nastavi ZOOM.
takze cim kvalitnejsie, tym "horsie" pre mna, tj zobrazuje to len pri velkych zoomoch
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 20 otázok.