GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 [2]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Garmin Mobile XT 5.00.20wp - Slovakia Topo V2  (Prečítané 6236 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
TherioN
Newbie
*

Príspevkov: 16

Zobraziť profil
« Odpoveď #15 kedy: Október 25, 2009, 10:32:50 »

Ok, to ale to neviem ci to pojde bez toho archivu.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #16 kedy: Október 25, 2009, 10:48:10 »

Kto ma Mobile XT zakupeny na originalnej SD karte, alebo ma bluetooth GPS znacky Garmin, tomu pojde. Ine tu diskutovat nebudeme.
Zaznamenané
TherioN
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #17 kedy: Október 26, 2009, 07:34:27 »

Zaujimave, ale na TopoCzech2 PRO nazvy vrcholov nezobrazuje ani tento starsi sw, iba koty
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #18 kedy: Október 26, 2009, 04:43:29 »

Este davnejsie tu niekde bola debata na temu GMXT vs WinMobile 2003 SE. Prave som sa dovrtal v crevach jedneho stareho HP2210 (ano, pamatate sa dobre, isty cas som ho pouzival aj ja) a po uspesnej operacii  sa na nom pokusil rozbehat GMXT. Verzia 5.xx.xx nie je schopna najst GPS v CF slote, len hlada a hlada. Z Perryho archivu (http://www.gawisp.com/perry/gps10/) som stiahol poslednu 4-kovu verziu 4.20.50w. Po nainstalovani sa v pohode rozbehla a na moje pocudovanie aj hned nasla moj CF Navilock.

Takze majitelia zariadeni s WM2003 a WM2003SE - ak potrebujete GMXT a ten zakupeny verzie 5.xx.xx nechodi, pouzite vyssiespomenutu verziu.

Admin :
Nejedna sa o ziadny warez, na uvedene stranky su obcas odkazy aj na RF...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #19 kedy: Október 26, 2009, 05:43:39 »

Perryho stranka bezi s oficialnym pozehnanim U.S. Garminu. Americka podpora bezne odkazuje pouzivatelov na tuto stranku.
Zaznamenané
TherioN
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #20 kedy: Júl 27, 2011, 12:56:05 »

Este mam jednu otazku.

Prosim Vas neviete niekto ako by sa dala zmenit farba popiskov mapy?

Napriklad nieco mam tmavo cervene a vobec to nejde precitat, hoci som nastavil velky stitok

diky
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #21 kedy: Júl 27, 2011, 01:07:28 »

Cez editor TYP suboru
http://ati.land.cz/gps/typdecomp/editor.cgi
Zoberies TYP subor z MapSource instalacie mapy, zeditujes ho online nastrojom a zmenenym prepises originalny (ten si odzalohuj). MapSource od 6.14 pouziva tile cache, bez jej vymazania zmenu v MapSource okamzite nezobrazis, ak si na danu oblast uz cez MapSource pozeral. Do verzie 6.13 sa tile cache nepouziva. Podobne, aj BaseCamp pouziva tile cache. Mozes to otestovat tak, ze v mape zobrazis oblast, kam si este nepozeral (nie je v tile cache). Ak je to OK, potrebujes mapu odoslat z MapSource do GPS (nahradit staru mapovu zostavu novou).
Zaznamenané
TherioN
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #22 kedy: Júl 27, 2011, 01:27:52 »

Dakujem, idem skusit :-)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 20 otázok.