GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 [2]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MapFactor Pocket Navigator Truck  (Prečítané 6669 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #15 kedy: November 24, 2009, 07:27:18 »

Je skvele, ze sa routing da takto ponstavovat. Vyrobca by mohol ponukat hotove profily pre routing, neverim, zeby bezni pouizvatelia tieto hodnoty vedeli vhodne nastavit.

Zda sa, ze ich Pocket PC verzia nie je dotiahnuta, aspon co sa tyka komunikacie s PC a manualu.
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #16 kedy: November 24, 2009, 07:59:17 »

Je to tak, dorobenie komunikacie v style MapSource by naozaj velmi bodlo. K tomu routingu :
Chvilku som sa s tym hral (emulator, uz to doma nemam  Plač) a naozaj sa mi podarilo presvedcit routing pre osobne auta a nastavil ho na naozaj velmi kulturne routovanie, lepsie nez Sygic ci GMXT (CNE). Kamarat je s truckom prec, ked pride, skusim z neho vypacit nejake trasy a vyrobit profil aj pre supravu s navesom. Pretoze origos profil na niektore miesta, kam tiraky bezne chodia jednoducho nenavedie s hlaskou, ze ciel sa neda dosiahnut.
« Posledná zmena: November 24, 2009, 09:33:24 od V12 » Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #17 kedy: November 24, 2009, 11:43:01 »

Podla vyjadrenia ludi z MapFactor PNT obchadzky neriesi :

Objížďky opravdu manuál neřeší. Pokud o objížďce víte dopředu, můžete tu konkrétní cestu zakázat pro průjezd, což uvádíte a nebo přidat naopak průjezdní bod po objízdné trase.
V případě, že na objížďku narazíte nečekaně, pak Navigátor trasu automaticky přepočítá podle toho, kam po objíždce zajedete a navede Vás opět zpátky na nejlepší trasu k cíli.

V mojom hodnoteni mu to ubera body a to az natolko, ze ho aj napriek premakanemu routingu a vychytavkam okolo toho radim az za iGO8, Sygic a GMXT. Pohodlnost zadania obchadzky a jej kvalitny vypocet je totiz velmi dolezita vec, pretoze ked sa nejakym sposobom odchylim z idealnej trasy, navigacia ma k nej bude posielat najkratsou cestou. A pri tom navrate opat narazim na uzaveru. Toto je podla mna vaznejsi problem, nez oneskorenie vykreslenia pri maximalnom zoome.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #18 kedy: Máj 06, 2010, 03:13:29 »

Podla navigovat.cz je tu MapFactor Navigator 10.
Podporuje napr. lokalne vyhladavanie cez Google / Yahoo.

http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=114520
Zaznamenané
Strán: 1 [2]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 18 otázok.