GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovenčina do Garmin Oregon  (Prečítané 16250 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #60 kedy: Január 14, 2010, 10:21:36 »

Jasné že zvolený bod je lepší  Gúľam očami
Len nám to pekne opravuj  Úsmev
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
vladota3
Jr. Member
**

Príspevkov: 66

Zem je moje ihrisko.

Zobraziť profil
« Odpoveď #61 kedy: Január 14, 2010, 10:25:31 »

Jo, som za

Poloha (zvolený bod)

(podla tvojho prekladu je vsade waypoint = bod, takze tak asi)
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #62 kedy: Január 14, 2010, 10:29:39 »

Neviem presne, o co tu ide (co su aktivne kesky?)

<str>
    <tag>TXT_Geocaching_Active_STR_M</tag>
    <txt>Geocaching - Aktívne</txt>
  </str>
  <str>
    <tag>TXT_Geocaching_Nearest_STR_M</tag>
    <txt>Geocaching - Najbližšie</txt>
  </str>

Dal som to takto:
Aktívne kešky
Najbližšie kešky

Je to dobre?
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #63 kedy: Január 14, 2010, 10:36:20 »

Tak mate vsade kesky: Mrknutie http://www.gpsforum.sk/index.php?action=dlattach;topic=2883.0;attach=2674
Zaznamenané
vladota3
Jr. Member
**

Zem je moje ihrisko.

Zobraziť profil
« Odpoveď #64 kedy: Január 14, 2010, 10:42:21 »

Nexcem provokovať  Úšklabok
ale ostalo ti zo starej verzie
"Veľkosť cache:" CHA CHA CHE  Mrknutie

Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #65 kedy: Január 15, 2010, 08:23:54 »

Nemozem byt dokonaly.  Úšklabok
Zapracujem s dnesnymi zmenami.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #66 kedy: Január 16, 2010, 07:48:49 »

Nova verzia s kopou dalsich uprav, najma v nastaveniach preslej trasy, elipsoidu, hard resete.

http://www.gpsforum.sk/index.php?action=dlattach;topic=2883.0;attach=2676

Keseri neflakajte sa!!! a odpovedzte, co znamena
Geocaching - Aktivne
Geocaching - Najblizsie
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2883.msg25373.html#msg25373
« Posledná zmena: Január 16, 2010, 12:14:16 od bogi » Zaznamenané
vladota3
Jr. Member
**

Zem je moje ihrisko.

Zobraziť profil
« Odpoveď #67 kedy: Január 16, 2010, 08:51:19 »

Keseri neflakajte sa!!! a odpovedzte, co znamena
Geocaching - Aktivne
Geocaching - Najblizsie

Sorry v tomto ti neporadím, nepamätám že by som sa v Oregone s týmto stretol, a tohto roku som ešte na žiadnych súradniciach alebo pokladoch nebol. Aj my piráti si musíme sem-tam oddýchnúť (prípadne stihnúť iné záležitosti).
To si piš že keby som vedel hneď odpoviem. Možno ešte len pribudne nejaká new funkcia v novom firmware?

THX za všetkých používateľov tvojej slovenčiny  Vyvalujem oči! Super!

Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #68 kedy: Január 16, 2010, 12:31:44 »

Geocaching - Aktivne
Geocaching - Najblizsie

Aktívne - Naviguje (podáva informáciu) na ľubovolnú kešku . Na palubnej doske hore v ponuke  je možné navoliť akúkoľvek kešku a navigovať sa k nej. Samozrejme je možné čítať listing okamžite kliknutím na 1 riadok . Veľmi dobré pri dohľadávaní - čítam listing, kuknem do mapy, čítam listing kuknem do mapy, ....

Najblizsie - naviguje (podáva informáciu) iba na najbližšiu keš, bez možnosti zmeny. ukazuje počet nájdených kešulí. Toto je dobré napr. ako upozornenie na najbližšiu keš. Idem a občas kuknem a vidím vzdialenosť k najbližšej keške a smer idem hľadať, nejdem hľadať.
Malo by sa to automaticky prepínať, počas cesty vždy na najbližšiu keš. No netestoval som to.
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #69 kedy: Január 16, 2010, 01:00:50 »

Dalsia sada vylepseni:
Reset trasoveho pocitaca, nastavenia smerovania (routingu), ...

http://www.gpsforum.sk/index.php?action=dlattach;topic=2883.0;attach=2677
Zaznamenané
atiris
Newbie
*

Príspevkov: 14

Zobraziť profil
« Odpoveď #70 kedy: Január 16, 2010, 01:09:03 »

Ahojte prekladatelia Úsmev.

Práve som spojazdnil server na moobex.com, blog mi už funguje, tak som vydal novú verziu svojho prekladu (100116). Najväčšia zmena pre vás bude hádam to, že teraz je možné moju slovenčinu používať spolu s Bogiho (ak sa teda zrieknete nórčiny Smiech) .. viac u mňa na blogu:

Preklad vo verzii 100116: http://atiris.moobex.com/simple/index.php/board,2.0.html
Vďaka všetkým za námety.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #71 kedy: Január 16, 2010, 01:11:06 »

Aktívne - Naviguje (podáva informáciu) na ľubovolnú kešku . Na palubnej doske hore v ponuke  je možné navoliť akúkoľvek kešku a navigovať sa k nej. Samozrejme je možné čítať listing okamžite kliknutím na 1 riadok . Veľmi dobré pri dohľadávaní - čítam listing, kuknem do mapy, čítam listing kuknem do mapy, ....

Najblizsie - naviguje (podáva informáciu) iba na najbližšiu keš, bez možnosti zmeny. ukazuje počet nájdených kešulí. Toto je dobré napr. ako upozornenie na najbližšiu keš. Idem a občas kuknem a vidím vzdialenosť k najbližšej keške a smer idem hľadať, nejdem hľadať.
Malo by sa to automaticky prepínať, počas cesty vždy na najbližšiu keš. No netestoval som to.

Mam 2 otazky.

1) "Origo" slovencina od Garminu obsahuje Geocaching-Aktivne a Geocaching-najblizsie. Pred Tvojim vysvetlenim dom dal Aktivne kesky a Najblizsie kesky. Teraz po Tvojom vysvetleni sa mi javi, zeby to tak mohlo byt, ale v druhom pripade je asi vhodnejsie jednotne cislo: Najblizsia keska. Suhlasis?

2) Pises "ukazuje počet nájdených kešulí" ... v akom kontexte? Tebou najdenych kesiek? Nie je to vec prekladu, len ma to zaujima. Ak je to tak, ako Oregon vie, ktore kesky si nasiel? Musis to mat zaznamenane v POI, co si do Oregona natiahol? A ked kedku najdes, priamo v Oregone zmenis jej stav? Ci ako?? Predpokladam, ze je to nejako takto, len nikdy som sa s tym nestretol.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #72 kedy: Január 16, 2010, 01:21:02 »

atiris, vdaka za vyriesenie mieroveho spoluzitia nasich prekladov v jednom pristroji!  Smiech

Tesim sa na Tvoj nastroj Gartran, hadam preklad trocha zjednodusi a sprehladni. Predpokladam, ze pomoze vychytat dalsich par chybiciek. Úsmev
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #73 kedy: Január 16, 2010, 01:30:40 »

Ako preložíš tak bude. Ale je to dobre. Na toto som neprišiel, inak by som navrhol preklad. Nič ma nenapadá vhodnejšie.

Počet nájdených keší.
To číslo si zadáš v nastaveniach GPS - Geocahing. Podľa toho koľko máš nájdených. Potom začneš hľadať a GPS Ti ich bude automaticky počítať.

Je tam ešte jeden časový údaj a to počet dní - to ráta dni od tvojho posledného nálezu.
Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #74 kedy: Január 16, 2010, 01:31:47 »

atiris, jedna technicka otazka.
Vsimol som si po nahrati Tvojej slovenciny Norwegian.gtt, ze v pristroji mozem volit Tvoju, moju, ale aj oficialnu slovencinu od Garminu (to je ta bez diaktritiky, kde je vela chyb a vela veci neprelozenych). Ked funguje ta "ofiko" slovencina, preco si musel Tvoju premenovavat?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 20 otázok.