GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ovi Maps 3.0 (nokia maps) - zadarmo  (Prečítané 31057 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Nokia 5230
Newbie
*

Príspevkov: 11

Zobraziť profil
« Odpoveď #90 kedy: Marec 20, 2010, 12:38:33 »

mohol by som vas este poprosit ci by ste mi nedali link kde mozem stiahnut PC suite na nokia 5230....nikde nemozem najst
Zaznamenané
carlito
Full Member

Príspevkov: 134

nuvi 250

Zobraziť profil
« Odpoveď #91 kedy: Marec 20, 2010, 10:56:55 »

mohol by som vas este poprosit ci by ste mi nedali link kde mozem stiahnut PC suite na nokia 5230....nikde nemozem najst

http://www.nokia.sk/podpora-a-software/software/nokia-pc-suite?CMP=home-na-pcsuite-sk  . Stiahni si to , zinstaluj do PC . Rob presne to co ti program bude kazat. Po restarte PC a naslednom pripojeni Nokie USB kablom, ti ju PC Suite automaticky rozpozna. PC Suite je uz len jeden a je spolocny pre skoro vsetky nokie.
Zaznamenané
fonzie666
Newbie
*

Príspevkov: 24

Zobraziť profil
« Odpoveď #92 kedy: Marec 21, 2010, 03:02:55 »

zdravím..tak neviem, či som sa tu dočítal správne, no vraj nepotrebujem licenciu na používanie navigácie v Nokii. Ja mám Nokiu 5800 Xpress music a po nainstalovaní nových máp a firmwaru odo mna stále pýtal telefon licencny kluc, resp. mi písalo, že jeho platonosť uplynula 12.10.2009. Mal som tam povodnu 3 mesacnu skusobnu licenciu... Takže teraz mi nezostalo nič iné, ako si kúpiť licenciu na využívanie navigácie v rámci celej Európy za 10€ na jeden rok. Po zadaní kľúča mi šlape navigácia v telefóne ako hodinky.. Gúľam očami
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #93 kedy: Marec 21, 2010, 03:40:59 »

jeho platonosť uplynula 12.10.2009. Mal som tam povodnu 3 mesacnu skusobnu licenciu...

Mohol si sa tu najprv spytat!  Mrknutie  Boli by sme Ti poradili. Myslim, ze bolo treba odstranit predoslu verziu a potom by Ti slo nainstalovat bezplatnu. Je mozne, ze Ta toto bude cakat po uplynuti doby platnosti licencie, ktoru si zbytocne zaplatil.

Nokia ma aj telefonicku podporu na Slovensku http://www.nokia.sk/podpora-a-software/opytajte-sa
Zavolat im mohlo vyjst menej nez 10€ ...
Zaznamenané
fonzie666
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #94 kedy: Marec 21, 2010, 04:37:08 »

no ukazalo sa pravidlo dva krat meraj a raz rez...co uz Šok
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #95 kedy: Marec 21, 2010, 04:50:18 »

Ja ale aj tak odporúčam, vykašľať sa na 10€ a aj tak aktualizovať a nainštalovať Ovi maps v3.

Predsa len novšia verzia s horúcou podporou. Podľa mňa bola rýchlejšia.
Ak to nebolo spôsobené tým, že som vyhodil brandovaný Firmware  Úšklabok
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #96 kedy: Marec 21, 2010, 05:50:35 »

fonzie666, verzia ktoru mas, predpokladam nedokaze pracovat uplne offline (bez internetu). Mam na mysli vypocet trasy a prepocitanie trasy pri odchyleni sa. Free verzia vie ist uplne offline, ked sa data vopred stiahnu. Ked pojdes do zahranicia a budes potrebovat spocitat trasu, potom zistis, co stoji datovy roaming.  Mrknutie

Z tohoto dovodu pouvazuj nad aktualizaciou napriek tomu, ze si tych 10€ zaplatil. Novsia verzia je lepsia ...
Zaznamenané
fonzie666
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #97 kedy: Marec 21, 2010, 06:29:30 »

bogi: neviem ci som pochopil spravne, ale mas na mysli, ze mam este staru verziu map ? Pretoze vcera som si hodil do telefonu najnovsiu verziu map okolitých statov vratane Slovenska.
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #98 kedy: Marec 21, 2010, 07:00:27 »

NIE verziu MÁP.
Mapy su rovnaké pre obe verzie Nokia map i OVI maps.

Ale máš staršiu verziu - laicky povedané Softweru - Programu,  ktorý tie mapy spracuje, ktorý v mape hľadá, ktorý overí tvoju licenciu, .........

Inak povedané. Máš kúpený za 10€ Microsoft offiice 2003, ale pritom môžeš mať Microsoft office 2007 ZADARMO. Dokumenty vo worde sú potom mapy. V obidvoch officoch ich otvoríš,  Mrknutie Ale ten Office (Software Nokia maps) je iný

Keď má licenčný kľúč, tak ten je uložený v mobile. Internet už nepotrebuje k overeniuu.  Mrknutie
Vypočíta to trasu aj bez pripojenia do netu, Navigovať to bude aj bez pripojenia internetu.
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
fonzie666
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #99 kedy: Marec 21, 2010, 07:05:27 »

ahaa, no mam verziu "v3.01" a myslím, že to je nová, nie?
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #100 kedy: Marec 21, 2010, 07:45:49 »

Najnovšie je 3.03  Mrknutie
Zaznamenané

fonzie666
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #101 kedy: Marec 21, 2010, 07:50:40 »

hmm, ale tuto som si stiahol vcera vecer  Pusinka . Tak ak ta mozem poprosit, hodil by si mi nejaky odkaz na najnovsiu verziu??
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #102 kedy: Marec 21, 2010, 08:16:13 »

Tu je to, stiahni to do PC a potom do mobilu.
Mapy budeš musieť stiahnuť znovu  Mrknutie

http://www.nokia.sk/sluzby/ovi-mapy/na-stiahnutie#/nokia-5800-xpressmusic/

Ja tam aj upozornenie, že musíš mať Firmware 31.0.008 a vyšší !!!
Skontroluj si to.  Mrknutie

* Ovi maps.JPG (59.95 KB, 777x535 - prehliadnuté 128 krát.)
Zaznamenané

fonzie666
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #103 kedy: Marec 21, 2010, 08:21:55 »

dik za odpoveď...novy firmware som si daval dnes, takze vlastne aj v tom mohla vcera nastat zrada  Vyvalujem oči! Super!
Zaznamenané
fonzie666
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #104 kedy: Marec 21, 2010, 08:34:24 »

EDIT: tak už to mam v telefone a veru tuto verziu som nemal. Zajtra cestujem do Nitry, tak to prevetram  Smiech
« Posledná zmena: Marec 21, 2010, 08:58:03 od fonzie666 » Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 20 otázok.