GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 4 5 [6]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stara mapa v Mio Moov 400ce? Mam narok na vratenie vyrobku ?  (Prečítané 12522 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #75 kedy: Marec 03, 2010, 09:47:00 »

Mio Moov M400 nemá slot na pamatove karty
Zaznamenané

ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #76 kedy: Marec 03, 2010, 10:11:37 »

uz nepatram.
a takto vytera zavadzanie zakaznika. mozes si to sice skontrolovat v obchode kde bude dumat  pokladnik nad tym kde to je . alebo sa bude vyhovarat na ich webmastra. alebo co je horsie ze si to objednas nechas doviezt kurierom a doma po  rozbaleni krabicky ta ide roztrhnut od jedu. prinajlepsom ak dodrziavas tradiciu nejakej narodnej kultury schmatnes vrhcnu cast odevu co mas prave na sebe  v oblasti hrudneho kosa a rozdriapes  ju roztiahnutim ruk do stran.  Úšklabok
Zaznamenané
Patrick
Hero Member

Príspevkov: 658

Zobraziť profil
« Odpoveď #77 kedy: Marec 03, 2010, 10:21:47 »

a takto vytera zavadzanie zakaznika

Nepoviem nič

Pozri si ake udaje maju k dispozicii predajcovia od oficialneho distributora znacky Mio pre SR k tomuto modelu:
http://i6.lctrading.sk/eShopSK/?cls=stoitem&stiid=2611

za vsetko hovori polozka MP3 prehliadac
 Som v rozpakoch

Zaznamenané

Nokia N96 + Sygic Mobile Maps
TomTom XL IQ Routes
Garmin eTrex
Mio A702
ozembuch34
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #78 kedy: Marec 04, 2010, 12:11:59 »

Patrick
 cize skoro ziadne a aj to s chybou. ale potom  odkial /kto dal inym firmam co obchoduju s tymto tovarom podnet k tomu aby uviedli co najpresnejsie udaje k tomutu vyrobku . a ked si dobre vsimam tak niektori tito predajcovia zvolili pri informacii o nepritomnosti SD slotu tucny font.podla mna to bude tym ze sa troska predsa zaujimaju s cim obchoduju . fakt sorry. ved ten tovar by mal ist cezo mna ked ho chcem predat dalej.potom to ale vyzera tak ze nieco kupim a fakt sa nezaujimam co to je. a neviem poskytnut pri predaji vobec ziadne informacie o vyrobku. odkazujem na tucny manual (niekedy este stale nie je slovensky aj ked su za to pokuty) . alebo to vyzera tak ze mi je uplne jedno ze mi distributor poslal nieco o com informoval inac a miesto toho aby som mu to skratka vratil a isiel zarabat na niecom inom necham si to s tym ,ze vsak sa to preda. lenze ako dlho sa to bude predavat ked nabalamutim(aj ked nevedomky) potencialneho kupcu nepravdivou informaciou o vyrobku. a on pride a nekupi to lebo to nieje skratka ono uvadzane a nieco tomu chyba.alebo ako   budem ziskovy ak budem ludom vracat postovne ak si to objednali postou ? 

ja ti poviem v skratke  tolko. .....alebo radsej nie. ked tak  poslem ti to na SS
clovek sa pri takychto veciach rozculi. ale uprimne ako si vazia predavajuci svojho zakaznika tu na slovensku. NIJAK .
Zaznamenané
ozembuch34
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #79 kedy: Marec 04, 2010, 08:06:54 »

Patrick
pozeram ze si upravil informaciu na stranke ohladom SD.

DAKUJEM
Zaznamenané
PeterKMY
Newbie
*

Príspevkov: 34

Zobraziť profil
« Odpoveď #80 kedy: Marec 04, 2010, 02:29:41 »

Patrick
pozeram ze si upravil informaciu na stranke ohladom SD.

DAKUJEM

JA DAKUJEM ESTE RAZ kamovi s nickom "ozembuch34" , fakt si to vazim !
Zaznamenané
cjk
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #81 kedy: August 26, 2010, 06:57:17 »

Mam tiez MIO Moov 400ce. Co sa tyka  map Slovenska od XAHAX je to mizeria.
Kupil som ho v septembri minuleho roku. Nahlasil som este minuly rok dve zistene chyby. Dostal som podakovanie. Pred tyzdnom som stiahol  poslednu aktualizaciu a dal ju do zariadenia. Uvedene chyby neboli zial odstranene.
Moja skusenost. Ak chcem dobru navigaciu nekupovat  navigacie z mapami XAHAX.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #82 kedy: August 26, 2010, 07:06:20 »

Je faktom, ze mapy Xahax navigacie Mio na Slovensku celkom diskvalifikuju. Tolko jednoznacne negativnych ohlasov, kolko sa vyskytuje na mapy od Xahax, a to dlhodobo, nenajdeme zrejme na ziaden iny produkt.
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 609

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #83 kedy: August 26, 2010, 08:19:00 »

Je len jedna moznost co s MOOV 400: vola sa to VisualGPS by Dalibor Lanik

http://projects.lanik.org/GPSProject_00.htm  Mrknutie
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 20 otázok.