GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Statická navigácia na ASUS P320-problem  (Prečítané 2671 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Carpathian
Newbie
*

Príspevkov: 42

Zobraziť profil
« kedy: Apríl 16, 2010, 10:54:39 »

Je tu sice podobna tema ale viac ako rok je neaktivna+na moj PDA tie postupi neficia, nema niekto skusenosť s timto PDA resp ako vypnut static navigation?
Zaznamenané

Michal Hoffman Smiech
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Apríl 16, 2010, 11:27:18 »

To sa divim, mmSirfSetup fakt nezabera?
Zaznamenané
Carpathian
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Apríl 16, 2010, 11:39:16 »

Nezabera, nechapem ani ja, ak zvolim SN OFF pre Pedestrian, napise error a mam skontrolovat port, ale GPS je na porte COM1 kde aj realne je. Boudrate má 4800, ktory aj má, teda neviem co dalej. Resp. co je zle.
Zaznamenané

Michal Hoffman Smiech
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7577

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Apríl 16, 2010, 11:44:42 »

Mas skontrolovat port ... musi to byt skutocny hardverovy port, nie softverovy virtualny port, vyrobeny operacnym systemom.
Ma to byt ten port, co v Start / Settings / System / GPS (alebo External GPS) vidis v zalozke Hardware.
Baudrate 4800 je nepravdepodobne nizky na hardverovy port. Je to typicky baudrate, co sa nastavuje pre SW port. Ale P320 som nikdy neskumal ...

Dalsia vec - v case spustenia mmSirfSetup nesmies mat zaroven pustenu ziadnu aplikaciu, co by mala otvoreny HW port.
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Apríl 16, 2010, 12:03:30 »

Treba pozriet parametre nejakej funkcnej GPS aplikacie a odtial si vypisat COM port a baudrate. Nasledne skusit ten mmSirf, alebo pre odvaznejsich je tu SirfTech, no upozornujem, ze to je uz hra s odistenym granatom obcas veduca k nefunkcnemu GPS.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Carpathian
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: August 19, 2010, 07:56:57 »

nefunguje nic, port je com 1 bitrate je 4800 nic sa neda vraj robit toto PDA ma nejaky divny SIRF chip Smútok cital som aj na xda-forum  smola
Zaznamenané

Michal Hoffman Smiech
geohladac
Sr. Member

Príspevkov: 447

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: August 20, 2010, 08:55:58 »

Sused ma P320, pred rokom som skusal vsetky zname aj menej zname postupy a nepodarilo sa mi vypnut SN, pritom na inych PDA som to zvladol v pohode. Hladal som po nete a vela ludi ma tento problem a ziadne riesenie. Ani samotny support Asusu neponukol riesenie. mmSirf nepomoze, ten som skusal ako prvy.
Zaznamenané

SGS+ + PDA HTC Touch HD + Garmin Oregon 300 + Nokia E66 + PDA Asus 636N. Vlastnil som: PDA HP hw6515; PDA HTC Cruise; Garmin Vista HCx; BT GPS MSI SF200
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: August 20, 2010, 09:34:29 »

Skus SirfTech...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Carpathian
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: August 20, 2010, 10:14:57 »

ani SirfTech nevyriesil a to sa co to uz vyznam v GPS technike amijako sa mi to nedari aj kamos skusal co to priamo studuje a nic
Zaznamenané

Michal Hoffman Smiech
Carpathian
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #9 kedy: August 20, 2010, 10:18:48 »

ale za pouzitia externej anteny sa celkom da pouzit na geocaching pretoze ak je pripojena viac sa pripaja a odpaja satelitov a je vecsi prijem odrazov takze sa poloha meni castejsie aj pri rychlosti 1-2km/h Pusinka
Zaznamenané

Michal Hoffman Smiech
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 20 otázok.