Bogi, no nie je zac, bola som z toho nadsena, ze sa mi to podarilo spojazdnit po celodennom instalovani a preinstalovani, kym mi to zacalo fungovat.
Ale teraz som citala, ze viaceri to spustili, co som si pred tym akosi nevsimla.
Co sa tyka mojej realnej skusenosti, tak par veci tu uz bolo spomenutych.
Najviac ma hneva to , ze displej zhasina...cize totalne nepouzitelne pri soferovani....no a akosi mi to nehlasi cestu, to este treba nejako vyriesit. Mala som problem aj s niektorymi adresami, obcas naslo adresu, obcas nie. Skusala som navigaciu v elektricke

, tak ked si odmyslim, ze som stale musela tuknut do tlacidla, aby sa displej rozsvietil, navigovalo ma to dobre. Tento uzasny pocit trosku vymizol, ked som to skusila aj smerom domov. Cestu mi sice naslo, ale keby som sla podla nej, trvalo by mi cesta ovela dlhsie. Odklonilo ma z hlavnej cesty kdesi na vedlajsiu. Ked som sla dalej po hlavnej, preratalo mi cestu a chcelo ma otocit do protismeru... Sla som dalej po hlavnej a potom mi uz naslo tu spravnu cestu. No nie je to navigacia na kazdodenne pouzitie.
A co sa tyka toho, ako to tu niekde bolo spominane, ze si predplatit Wisepilota. Tak, este som ho neskusala , ale 30eur na rok... myslim ze radsej prihodim 3x tolko a mam normalnu navigaciu...akurat to nema tu vyhodu ze to mozem mat pri sebe ako mobil. Ale ked sa stratim, postaci mi aj WeTravel, pretoze moju polohu vzdy nasiel bez problemov a presne

.
Ak budem niekde mimo mesta, stratena, tak ci uz ma dovedie na miesto urcenia o 10min skor alebo neskor, hlavne ze sa opat najdem

))
Co sa tyka navodu, robila som to tak, ze som vsetko potrebne nahrala do jedneho priecinka, ktory sa uz len nahodi do mobilu a uz sa to len spravne nainstaluje. Preto som to dala na uloz.to. Ak sa mi podari najst linky, z ktorych som stiahla mapy aj navigaciu, tak tu napisem navod. Robila som to,samozrejme, podla navodov co som nasla na nete, 3navody som spojila a bolo to