GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 3 4 [5]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Garmin Edge 800  (Prečítané 8043 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #60 kedy: September 28, 2011, 11:30:41 »

OK ...

Nepoznam detailne rozdiely medzi firmvermi Edge 800 a Montany. Edge obsahuje specificky cyklisticke a fitness zalezitosti, ale napriek tomu je velka cast firmveru na spolocnom zaklade s rodinou Colorado/Oregon/Dakota/Montana. Napr. podpora KMZ Custom Maps a JNX Birdseye map.

Vyskove data (tzv. DEM data) nie su sucastou firmveru, vzdy su sucastou nejakej mapy. Pre Colorado/Oregon/Dakota/Montana vo vseobecnosti plati, ze su dodavane s nejakou prehladovou mapou, ktora obsahuje vyskove data a niektore modely, oznacene s 't', su dodavane s topo mapou Europy s vrstevnicami, ta tiez obsahuje vyskove data. Toto je okrem lokalnej mapy, ci uz ceskej alebo slovenskej. Preto tvrdim, ze Montana, s ktorou si prisiel do styku, obsahuje mapovy produkt s vyskovymi datami uz od kupy a to nema nic spolocne s tvojou dokupenou cestnou mapou.

Neviem, ci Edge 800 podporuje zobrazenie profilu naplanovanej trasy. Na to musi odpovedat niekto s Edge 800.
Zaznamenané
tiko
Newbie
*

Príspevkov: 7

Zobraziť profil
« Odpoveď #61 kedy: September 28, 2011, 12:49:53 »

Ak som to vyrozumel,tak si mi dal za pravdu v tom že nie mapa je na vine ale prístroj nevie tú mapu čítat, lepsie povedané nemá dostatočný firmver aby to prečítať vedel.
Ano zobrazuje profil ked si trasu namalujem v MapSource a prekopírujem ju do prístroja tak to fakčí tak ako má teda aj s profilom.Alebo ked prejdenu trasu v cieli uložím.
Ja neviem ci tu nikto nema Edge 800 ked som necital nijaké odozvy a skusenosti od niekoho kto ho vlastní.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #62 kedy: September 28, 2011, 02:10:40 »

Ak som to vyrozumel,tak si mi dal za pravdu v tom že nie mapa je na vine ale prístroj nevie tú mapu čítat, lepsie povedané nemá dostatočný firmver aby to prečítať vedel.

Toto som netvrdil.
Vo vseobecnosti sa vyjadrujes dost nepresne a nejasne.

Ano zobrazuje profil ked si trasu namalujem v MapSource a prekopírujem ju do prístroja tak to fakčí tak ako má teda aj s profilom.Alebo ked prejdenu trasu v cieli uložím.

Toto si mohol napisat v prvom svojom prispevku.

Edge800 mi po zadaní ciela nezobrazuje profil

Ide o navigaciu na bod alebo sa pocita trasa do ciela?

Montana pri zadaní trasy bez problémov profil zobrazí.

Tu uz pises o trase.

Skus prehladat forum https://forums.garmin.com/forumdisplay.php?f=245
Nad temami tam najdes "Search this Forum".
Ak tam odpoved na tvoje otazky nenajdes, mozes sa tam zaregistrovat a spytat sa.
Odporucam ti ale pisat celkom jasne, co akym postupom spravene funguje a co akym postupom spravene nefunguje. My ani oni nie sme klub jasnovidcov.
Zaznamenané
ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #63 kedy: September 28, 2011, 08:36:39 »

Citácia
Conan odmieta v zaruke bezplatne servisovat zariadenia, kupene cez ineho distributora. Mozes sa v alze spytat, u koho si mas uplatnovat pripadne zarucne reklamacie.
  garmin cez alzu = distributor PICODAS http://www.firmy.cz/detail/154360-picodas-praha-praha-vokovice.html. riesil som 550tku
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 20 otázok.