GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dotykové PC s GPS na hory/cestovanie/čítanie kníh  (Prečítané 1954 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mpaspid
Newbie
*

Príspevkov: 4

Zobraziť profil
« kedy: Október 19, 2010, 08:13:50 »

Neviete poradiť nejaký multimediálny touchpad s GPS pre cestovanie, video, muziku a čítanie kníh za ludskú cenu? Videl som u kamoša model s Androidom WS-A81, ale neviem, kto to predáva, prípadne mi odporučte niečo s čím ste spokojní...
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Október 19, 2010, 08:33:57 »

Tablet nevlastnim, skusim vsak poradit jednym tipom. Najlacnejsi Android tablet s integrovanym GPS je myslim Archos 5, dodava sa s roznou velkostou ROM a podla toho je aj rozna cena.

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2074&view=1&c=archos_5_internet_tablet_8gb
Kód:
http://www.heureka.sk/?h[fraze]=archos+5
Zaznamenané
mpaspid
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Október 24, 2010, 12:16:52 »

To je priserne draha masina, ma identicky procesor, tiez ma Andorid Froyo 2.2 a viac ako dvojnasobnu cenu, ten A81 stal vraj na slovensku do 200 EUR aj so zabudovanou GPS, videl som to v prevadzke a je to super rychle, kamos je s tym max. spokojny. Sice nema HDMI, ale to vacsina ludi nepotrebuje.... za HDMI nedam urcite  300 EUR. A inak uz som nasiel distributora - NETCONS , maju toho viac v ponuke.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Október 24, 2010, 04:23:01 »

mpaspid, na Archos Ta vobec nenahovaram, je to Tvoje rozhodnutie, avsak nerozumiem Tvojmu cenovemu komentaru.  Nie nahodou som na koniec prispevku pridal linku na porovnanie cien, su tam ceny, zacinajuce  jasne pod 200€.
Zaznamenané
mpaspid
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Október 24, 2010, 07:22:28 »

aha... sorry, pomylil som si to s inym tabletom co so videl:-) cena je trochu vyssia ako ten A81, ale este zvladnutelna. Aj ten si asi pozriem. DIK
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 21 otázok.