GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2010 s prílohou NAVIBOX  (Prečítané 1511 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« kedy: November 26, 2010, 10:32:10 »

Je tu čas Vianoc a s nimi nové vydanie BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2010! Horúce tipy na vianočné darčeky, novinky HTC, uvedenie Windows Phone 7 a mnoho iného vás čaká na dlhé zimné večery.

Novinky HTC z Londýna - Očakávané modely predstavené! - V polovici septembra som sa ocitol na tri dni v metropole Anglicka, kam nás pozvala taiwanská spoločnosť HTC. Nebolo to náhodou. Dôvodom bola tlačová konferencia, na ktorej predstavitelia spoločnosti ukázali nielen dva nové prístroje, ale aj vynovené užívateľské rozhranie HTC Sense.

Rozhovor: Petr Kheil - Mobilné zariadenia HP budú mať webOS - „V súčasnosti sa u mobilných zariadení budeme prikláňať práve k využívaniu webOS, ktorého verziu 2.0 sme predstavili v polovici októbra tohto roku. Ak sa bavíme všeobecne o trhu s počítačmi, tu počítame aj s operačným systémom od Microsoftu.“

Naše horúce tipy na vianočné darčeky - Vianoce sa blížia a s nimi samozrejme prichádza aj už roky známa nákupná horúčka či až stresové obdobie, kedy hľadáme a kupujeme pre našich najbližších a priateľov darčeky. Veď každý by rád daroval niečo, čo toho druhého poteší. Opäť sme preto pripravili naše horúce tipy na vianočné darčeky z technologickej oblasti najrôznejších cenových kategórií, ktoré snáď 24.12. potešia tých práve vami obdarovaných Mrknutie

Samsung Galaxy Tab - Vreckový iPad killer - Samsung Galaxy Tab, ako prvý Android tablet od Samsungu, vzbudil rozruch už v momente, keď unikli prvé informácie o jeho možnej existencii. Rovnako, ako smartfón Galaxy S, sa ani Galaxy Tab nevyhne porovnávaniu s výrobkami spoločnosti Apple, a tak je často označovaný ako iPad killer. Oproti tomuto fenomenálnemu tabletu má určité výhody, avšak v niektorých oblastiach na neho stráca.

Windows Phone 7 - Bude sedmička pre Microsoft šťastným číslom? - Po dlhom vývoji Microsoft konečne predstavil svoj revolučný mobilný operačný systém, ktorý je maximálne orientovaný na užívateľa a v niektorých funkciách až prehnane jednoduchý. Ako sa však hovorí - v jednoduchosti je krása, a presne toho sa drží aj Windows Phone 7.

Nokia N8 - Dlho očakávané dieťa - Fínsky výrobca predstavil svoju aktuálnu vlajkovú loď už pred nejakým časom. No potom prišlo takmer nekonečné čakanie a niekoľko odložených uvedení na trh. Nakoniec sme sa dočkali a v mojich rukách sa zjavila Nokia N8. Vraj vlajková loď spoločnosti. Je ňou naozaj?

Top recenzia: Lenovo IdeaPad S10-3s - Netbook, ktorý si zamilujete! - Nie je netbook ako netbook. Novinka Lenovo IdeaPad S10-3s Wind Flower sa chce odlíšiť a rozhodne ju v ponuke malých prenosných počítačov neprehliadnete. Dizajnom upúta na prvý pohľad snáď každú ženu, ale čo sa v peknom tele ukrýva?

Panasonic 3D svet - 3D má konečne význam! - Na rok 2010 budeme spomínať ako na rok ostrého štartu tabletov a technológie 3D. Ak ste v prvej polovici roka uvažovali nad kúpou 3D televízora, teraz to má väčší význam. Ceny sú nižšie, konkurencia je väčšia a vďaka 3D videokamere či 3D fotoaparátom si môžete vytvárať i vlastný 3D obsah.

Príloha NAVIBOX

Navigon 70 Premium - Pokloňte sa, som kráľ - Nemeckému Navigonu sa už roky darí vytvárať GPS navigácie líšiace sa od konkurencie nielen nevšedne elegantným dizajnom, ale predovšetkým revolučnými navigačnými funkciami. V tomto trende úspešne pokračuje aj najnovší model Navigon 70 Premium s veľkým, 5 palcovým displejom a funkciami, ktoré vaša navigácia určite nemá.

Hlasujte o Mobilného operátora roka 2010 a hrajte o tri skvelé Android smartfóny HTC Wildfire.
Tiež neprehliadnite najpodrobnejší katalóg 164 mobilných telefónov na slovenskom trhu.

Zaznamenané

Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: November 26, 2010, 01:14:57 »

Akurát riešim nový mobil  Smiech
Samsung Galaxy S je kandidát na Amaterovu cenu roka  Úšklabok

No uvidíme, či BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2010! nezmení môj názor  Mrknutie
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
zelenac
Sr. Member

Príspevkov: 386

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: November 26, 2010, 01:32:45 »

Akurát riešim nový mobil  Smiech
Samsung Galaxy S je kandidát na Amaterovu cenu roka  Úšklabok

Ja som z opacnej cenovej...  Úšklabok Moja sukromna sestrocna N 5140 stale nie a nie chcipnut, ale ak by nahodou hej, tak momentalne je kandidat cislo jedna Samsung 2710.  Úšklabok
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: November 26, 2010, 05:36:47 »

Amater, co si bol zase v Chorvatsku, ze potrebujes dalsi mobil?   Gúľam očami
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.288 sekund, 22 otázok.