Domov
Nápoveda
Vyhľadávanie
Fotogaléria
Prihlásiť
Registrovať
Partneri:
Lacné GPS navigácie
|
Techbox.sk
|
forum.GARMIN.sk
|
Motorové oleje
|
Navigaciavmobile.sk
Vitajte,
Hosť
. Prosím
prihláste sa
alebo
sa zaregistrujte
.
1 hodina
1 deň
1 týždeň
1 mesiac
navždy
Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky
:
Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>
CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>
Navigácia GPS - forum, mapy, bazár
>
GPS navigácia do auta
>
GPS navigátory ostatných značiek
>
Navigon 40 premium prve skusenosti
Strán: [
1
]
Dole
« predchádzajúce
ďalšie »
Tlačiť
Autor
Téma: Navigon 40 premium prve skusenosti (Prečítané 2167 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mimino4
Newbie
Príspevkov: 1
Navigon 40 premium prve skusenosti
«
kedy:
November 30, 2010, 02:02:07 »
Ahojte, rozhodol som sa s vami podelit o mojich prvych skusenostiach s Navigon 40 premium.Po dlhych uvazovaniach som si zakupil prave tuto navigaciu. Zakupil som si aj fresh maps za zvyhodnenu cenu 19,95€. Pristroj mi updatol mapy na Q4/2010. Premium pre to, lebo sa mi paci bluetooth handsfree a dokaze sa krasne sparovat aj s iphonom a ide to super. Prvy velky test cakal navigaciu pri trase Banska Bystrica Ivanka pri Nitre a spat. Trasu az niekde pri Ziar nad Hronom mi dalo po dialnici R1, samozrejme ta nieje este dokoncena v plnej trase a bola obchadzka. Tam sa chvilu Navigon spamataval , ale chytil sa a navigoval pekne dalej. Dalsi problem nastal pri Zlatych moravciach, kde sa tiez kadeco buduje, mosty cesty atd, a su odklony z trasy. Pri tychto odklonoch z trasy sa uz navigon nechytal, az po navrate spat na trasu. Dalej ma navigol super az na miesto urcenia. Pri trase spat do Banskej Bystrice je obchadzka cez rozne dediny, zhruba pri motoreste Zubor, tu sa to trvalo chvilu kym to navigacia pochopila a navigovala ma az nazad k dialnici R1 super. Doma som pripojil navigaciu k pc, ze si idem pozriet knihu jazd, na moje prekvapenie, udaje v knihe jazd neboli uplne, teda boli len po prvu obchadzku, po prve odbocenie z trasy a pri jazde spat tiez. Toto je asi najnegativnejsie zistenie a neviem preco sa tato funkcia tak sprava.
Inac zatial spokojnost, z dalsimi skusensotami s touto navigaciou sa podelim este ak budete chciet.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member
Príspevkov: 7578
Re: Navigon 40 premium prve skusenosti
«
Odpoveď #1 kedy:
November 30, 2010, 03:20:37 »
mimino4, vdaka!
Skusenosti z realneho pouzitia su cenne.
Knihu jazd Navigonu nepoznam, ale snad ju vyskusa aj niektory iny majitel Navigonu a ozve sa.
Zaznamenané
V12
Hero Member
Príspevkov: 3652
«
Odpoveď #2 kedy:
December 02, 2010, 09:25:52 »
K Navigonu mam jednu zasadnu otazku - je uz vyrieseny hromadny import POI ? Stare Navigony boli od okoliteho sveta uplne odrezane, ziadne importy, proste nic. Iba par nie celkom dobrych pokusov, ako to obist...
Zaznamenané
Jazdim s Jankou Sygicovie
Jaro31
Newbie
Príspevkov: 2
«
Odpoveď #3 kedy:
December 20, 2010, 08:45:08 »
Rozmyslam o kupe, ale mam par otazok, je v tom slovenske menu? Da sa tam dat aj iny navigacny softver? napr igo?
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member
Príspevkov: 7578
«
Odpoveď #4 kedy:
December 20, 2010, 10:23:29 »
Zo stranky
http://navigon.sk/produkty-40-premium-live.php
Jazyky: bulharčina, dánčina, nemčina, angličtina, fínčina, francúzština, gréčtina, taliančina, chorvátčina, lotyština, litovčina, holandčina, nórčina, poľština, portugalčina, rumunčina, ruština, švédčina, slovenčina, slovinčina, španielčina, čeština, turečtina, maďarčina
iGO sa tam pravdepodobne da dat, avsak uprava pristroja je rizikova, nemusi sa podarit a mozes prist o zaruku. Okrem toho, softver iGO8 stoji vyse 100€ ... Su predsa aj navigacie s predinstalovanym iGO8 alebo iGO Amigo v dobrej cene.
Zaznamenané
Zubr123
Newbie
Príspevkov: 3
«
Odpoveď #5 kedy:
September 16, 2011, 02:41:50 »
pro V12 Hromadný import POI do navigonů již funguje
http://poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=3996&start=15
Zaznamenané
Spacer
Newbie
Príspevkov: 4
«
Odpoveď #6 kedy:
Marec 10, 2012, 11:12:58 »
Citácia: mimino4 November 30, 2010, 02:02:07
Ahojte, rozhodol som sa s vami podelit o mojich prvych skusenostiach s Navigon 40 premium.Po dlhych uvazovaniach som si zakupil prave tuto navigaciu. Zakupil som si aj fresh maps za zvyhodnenu cenu 19,95€. Pristroj mi updatol mapy na Q4/2010. Premium pre to, lebo sa mi paci bluetooth handsfree a dokaze sa krasne sparovat aj s iphonom a ide to super. Prvy velky test cakal navigaciu pri trase Banska Bystrica Ivanka pri Nitre a spat. Trasu az niekde pri Ziar nad Hronom mi dalo po dialnici R1, samozrejme ta nieje este dokoncena v plnej trase a bola obchadzka. Tam sa chvilu Navigon spamataval , ale chytil sa a navigoval pekne dalej. Dalsi problem nastal pri Zlatych moravciach, kde sa tiez kadeco buduje, mosty cesty atd, a su odklony z trasy. Pri tychto odklonoch z trasy sa uz navigon nechytal, az po navrate spat na trasu. Dalej ma navigol super az na miesto urcenia. Pri trase spat do Banskej Bystrice je obchadzka cez rozne dediny, zhruba pri motoreste Zubor, tu sa to trvalo chvilu kym to navigacia pochopila a navigovala ma az nazad k dialnici R1 super. Doma som pripojil navigaciu k pc, ze si idem pozriet knihu jazd, na moje prekvapenie, udaje v knihe jazd neboli uplne, teda boli len po prvu obchadzku, po prve odbocenie z trasy a pri jazde spat tiez. Toto je asi najnegativnejsie zistenie a neviem preco sa tato funkcia tak sprava.
Inac zatial spokojnost, z dalsimi skusensotami s touto navigaciou sa podelim este ak budete chciet.
To ze sa ti navigon nechytal na urcitych obchadzach ma za nasledok to ze navigon vyhladava inu trasu az po urcitej zdialenosti od aktualnej trasy. A v nastaveniach odporucam si nastavit optimalnu trasu a v tedy navigon vyrata 3 trasy ak su k dispoziicii a nie ako pri najkratsej alebo najrychlejsej.(tam rata len 2).
V EU su spravy TMC na vysokej urovni a su vypisovane v jazyku aky je v pristroji nastaveny a vodic si moze sam podla vlastneho uvazenia rozhodnut ci chce pouzit obchadzku alebo nie.
Navigacia je aj v tovarenskych nastaveniach velmi inteligenta a snazi sa naist trasu mimo mesta ako by vas mala tahat cez mesto aj ked tam mate urceny ciel tak sa snazi aby ste isli co najmenej cez mesto. Aspon pri rezime nakladne vozidlo.
Zaznamenané
Navigon 40 plus
PC navigator 9 Truck
ACTIS 7 - skoda ze len firemna
Strán: [
1
]
Tlačiť
« predchádzajúce
ďalšie »
Skočiť na:
Prosím vyberte cieľ: