GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VIDEO ako dôkaz pri automobilovej nehode.  (Prečítané 1451 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« kedy: December 03, 2010, 03:26:30 »

Už ste boli účastníkmi nehody? Ak áno, tak určite viete aké obtiažne niekedy ustáť svoju pravdu. A tak by mohlo pomôcť video z auta.

(Ruské právo umožňuje, že video z auta môže byť použité ako dôkaz, preto vytvorili túto aplikáciu.)

Software AutoDVR určený na inštaláciu do PDA / Komunikátorov, ktoré majú vstavaný fotoaparát a operační systém Windows Mobile verzie 5.0 alebo vyšší. Pocket PC / PDA software AutoDVR slúži k nahrávaniu videa čo sa deje pred autom. Kvalita videa vo väčšine prípadov umožňuje rozlišovať dopravní značky, svetelné signalizácie, a dokonca i počet vozidiel.

AutoDVR v.2.0.5:
* Upravené rozhranie
* Uložení rýchlosti z GPS na video
* Zobrazení základných parametrov z GPS
* Schopnosť automaticky spustiť nahrávanie pri štarte programu
* Schopnosť automaticky minimalizovať aplikáciu pri spustení nahrávania
* Schopnosť automaticky spustiť šetrič obrazovky-po určitej dobe po spustení nahrávania.

<<< ZDROJ >>>

<<< VIDEA hovoria za všetko >>>
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: December 03, 2010, 03:33:28 »

Zaujimalo by ma, ako to funguje - nahrava celu trasu, alebo iba dajme tomu 30 sekund ?
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: December 03, 2010, 03:38:05 »

Zaujimave, pred par dnami som postrehol clanok o predstaveni navigacie Mio, ktora dokaze tiez robit videozaznam trasy: http://www.digitimes.com/NewsShow/MailHome.asp?datePublish=2010/12/1&pages=PD&seq=202
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: December 03, 2010, 09:03:48 »

Ked do teba naprasi nejaky papalas, nepomoze nic Smútok

Dnes bol na Markize spomenuty pripad zpred roka - redaktori policajtom naservirovali vsetky mozne aj nemozne dokazy o tom, ze predajca aut predaval stocene auto ako neburane, no v skutocnosti opravovane za cca 1.1 mil. SKK. Vysetrovatel to nedavno uzavrel s tym, ze nezistil ziadny problem...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: December 03, 2010, 09:30:22 »

Zaujimalo by ma, ako to funguje - nahrava celu trasu, alebo iba dajme tomu 30 sekund ?

Robí  to napr. 75MB party. Nastavuješ si sám veľkosť jedného partu.
No a nahráva to do zaplnenia. Samozrejme to platí pre FULL platenú verziu.
Tá skúšobná má obmedzenie na veľkosť 75MB.

Skúšal som to iba iba chvíľu a vyzerá to bohovsky. Je to jednoduché a funguje to. Hlavne keď je na to už čeština.
Kvalitu, kam to ukladať  všetko sa dá  nastaviť. Prehrávač je tiež jednoducho perfektný.
Údaje na displeji sú nenásilné a prehľadné.

Milo ma to prekvapkalo, preto som to sem zavesil. Na HD mobile to vyzerá cool  Úsmev

Dobrá kombinácia pre vodičov. Nahrať trasu cez mobil - napr. prejazd zložitých križovatiek a synchronizovať to s prejdenou trasou. To môže byť zaujímavá pomôcka.
« Posledná zmena: December 03, 2010, 09:41:05 od Amater » Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 21 otázok.