GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Navigon 70 plus  (Prečítané 2409 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Jakabe
Newbie
*

Príspevkov: 4

Zobraziť profil
« kedy: December 29, 2010, 03:38:51 »

Seruste odborníci, som tu nový, hľadal som - nenašiel, tak mi poradte prosím, ako s mojej navigácie spraviť PDA, a čo sa vlastne s mojim navigonom dá robiť, dakujem za rady.
Zaznamenané
Jakabe
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Január 04, 2011, 04:39:12 »

Kokos, tu človek darmo čaká radu, to sa každému ťaží niečo napísať? Alebo neviete?
Zaznamenané
synalik
Jr. Member
**

Príspevkov: 66

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Január 04, 2011, 10:02:12 »

Seruste odborníci, som tu nový, hľadal som - nenašiel, tak mi poradte prosím, ako s mojej navigácie spraviť PDA, a čo sa vlastne s mojim navigonom dá robiť, dakujem za rady.
Ako z Tvojej navigácie spravíš PDA, to fakt neviem. A čo sa vlastne s Tvojím Navigonom dá robiť? Myslím, že by Ťa mal minimálne navigovať a doviesť do Tebou zadaného cieľa... ale pre istotu pokukaj aj tu http://www.navigon.com/portal/common/Download/Manual/PNA/NAVIGON70/Slovakia_manual.pdf
Zaznamenané
ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Január 05, 2011, 12:25:12 »

Jakabe : nie kazdy vlastni tento strojcek a nie kazdy sa s nim stretol. navstevnici fora maju  kazdy svoj strojcek/ky , poznatky o ktorych tu diskutuju.navigony mam
 dva, a dalsie mi presli pod rukami ale 70tka to nieje a nebola.ale aby si nepovedal ze sa nam tazi:
 PDA(Pocket PC) s toho nespravis !dovod: PDAcka pouzivaju jadro ,,WINDOWS MOBILE CLASSIC/PROFESSIONAL,, a maju funkcie ako napr. odosielanie emajlu.

spravis mozno s toho PNA.(Personal Navigation Assistant) ,ktore maju jadro ,,Windows Mobile Core Edition,,.pozor na verzie jadra. pretoze nie vsetky programy funguju na  vsetky. neviem z akeho dovodu vyrobcovia zamknutim winCE obmadzuju majitelov strojcekov.jeden by dovod som mozno vedel a to aby strojcek sluzil na to co ma.cize na navigovanie.odomknutim pomocou  spravneho unlocku ( alebo vhodneho praktickeho,upraveneho unlocku tak aby fungoval pre tvoj strojcek ) ziskame plny pristup k winCE. pracujeme zo subormi ako v pocitaci.ale pozor cim viac programov,filmov,hudby,hier  tam nahras tym vacsiu kartu budes potrebovat. mne napriklad na mojich navigonoch idu 8gb v pohode. predpokladam tiez ze tu svoju pouzivas len v aute a nebehas s nou niekde v rukach po vonku. pretoze pri takom mnozstve dat potrebuje byt stale dotovana energiou. mimo auta si tak mozes pozret na nej jeden 1,5 hod film a vnutorna baterka konci.potom ti je navigacia na ,,dve veci,,pozerat film a vlastne vsetky manipulacie mozes v aute len ak stojis inac by ta to odputavalo od sledovania stavu na vozovke a mohol by si zle dopadnut.hudba sa tam tiez neda pustit ak to naviguje.ak to ma vystup na sluhatka je to dobre do postele na film alebo sa budes hrat hry. ak to ma nahodou aj bluetooth  na handsfree mohol by si sa respektivne sparovat s tvojim  domacim pc a sledovat na pda internet . tam uz by sa dali aj emaili odosielat. istu dobu som cital o tom clanky ,ale nie je to take jednoduche pre laika tak som to vzdal.

no ved skus pohladat na internete nejake unlocky pre ten tvoj strojcek. alebo si uprav. najlepsie su miopocket alebo kombitz
unlocky su zadarmo. najdu sa aj taky co si spravia na youtube reklamu s 12tymi nainstalovanymi navigacnymi softwarmi na jednom pda a chcu za to peniaze  Úšklabok

a potom daj vediet co si s tym tvojim strojcekom porobil.
Zaznamenané
Jakabe
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Január 06, 2011, 01:12:57 »

No hurá, konečne niekto  Smiech, no a to, že spraviť s toho pda, som napísal preto, lebo som to tu na fore čítal, ja sa do tohoto nevyznám, resp. som sa o to do teraz nezaujímal, kým som nemal navigáciu, ale ja som napr. upravil súbor autorun a spustil som tam windows ktorý beží na pozadí, ale nevedel som čo dalej, lebo to neprehrávalo ani len jpg súbory, nie ešte ako som videl na youtube videá a hry, to by som chcel keby mi to išlo, že by som si tam mohol pozrieť aj videá alebo tak, nechcem to silou mocou, len ak sa to dá jednoducho spraviť, niečo tam nainštalovať ja neviem nejaký prehrávač, tak by som to skúsil. Skúšal som vo windowse dať na plochu ikonu programu navigon, a vždy ked som prístroj reštartol tak, mi ikona zmizla, tak nechápem prečo. Takéto triky nejaké chcem, a hovoríš, že mám pokukať, pokukám, ved teraz pozerám, preto som sa sem zaregistroval, lebo som myslel, že je to ako všade inde na forach, že mi ľudia pomôžu, resp. že si pomôžeme navzájom, ale tu sa ludia nejako nechytajú, tak neviem či som si našiel zlé forum alebo čo robím za chybu. Dakujem zatiaľ.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7578

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Január 06, 2011, 05:58:32 »

Skus pouzit spustac
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=58&t=835
Spolu s nim sa Ti nainstaluje aj TCPMP Media Player a nejake hry.
Nakopiruj ho najlepsie na kartu, aby si nezasahoval zbytocne do pristroja, lebo to prinasa mozne riziko znefunkcnenia priatroja a kartu lahko vyberies. V autorun potom nastav spustanie mobilenavigator.exe zo zlozky MobileNavigator na karte. Aky je nazov adresara pre pamatovu kartu (moze sa volat Storage Card, SDCard, SDMMC a pod.) zistis cez Windows Explorer.
Zaznamenané
Jakabe
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Január 07, 2011, 12:12:20 »

Dakujem ti. Idem na to.
Zaznamenané
Zubr123
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: September 16, 2011, 02:49:47 »

Vyzkoušej tento unlock. Je optimalizovaný pro Navigony a umožnuje provoz Prima

http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=63&t=1761&start=10
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 21 otázok.