GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HOLUX M-1000C  (Prečítané 1620 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
peto.s
Newbie
*

Príspevkov: 7

Zobraziť profil
« kedy: Február 15, 2011, 09:11:04 »

Chcel by som sa Vás spýtať na podrobnejšie informácie o GPS module HOLUX M-1000C
gps-navigacie.sk/gps-moduly/holux-m-1000c
konkrétne by ma zaujímalo, či umožňuje jednotlivé údaje o polohe ukladať kedykoľvek podľa potreby - čiže nie len v určitých časových intervaloch, resp. len po prejdení určitej vzdialenosti. Príp. by ste mi vedeli poradiť, ktorý z prístrojov (či už moduly alebo navigácie,...) umožňuje zaznamenávanie konkrétnych bodov pokiaľ možno s čo najväčšou presnosťou, pričom by som nepotreboval ani navigáciu s mapovým podkladom, ale len možnosť zaznamenať presnú polohu konkétnych miest a následne údaje použiť v Google Garth Pro. Veľmi pekne ďakujem.
« Posledná zmena: Február 15, 2011, 09:33:29 od admin » Zaznamenané
zelenac
Sr. Member

Príspevkov: 386

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Február 15, 2011, 09:29:58 »

Holuxa M-1000C mam. Polohu uklada vzdy, ked je zapnuty. Nie je mozne prerusovat ukladanie, pripadne ukoncit 1 track a zalozit druhy. On si to rozdeluje sam podla vlastneho algoritmu, pricom nema problem pokracovat rano v tracku z predchadzajuceho dna. (blbec jeden) Cize treba stiahnut track do PC, prilozeny SW je celkom pouzitelny, najma ak mas pripojenie na web (aby si videl tracky rovno na mape). Sekanie a upravy stop sice trvaju viac nez 2 sekundy, ale zasa nie pol dna.
Nastavovat vies, ako casto sa ma poloha v tracku ukladat - zasa cez ten pribaleny softik. Export je mozny do kmz, kml, gpx a nmea - cize dostatocne pouzitelne.
Pokial ide o geret samotny - citlivost v porovnani s poredchadzajucimi mediatekmi vyrazne lepsia a vydrz cca 2nasobna. Myslim, ze oficialne data neprehanaju.
Jediny problem, ktory som zaregistroval - obcas sa mi pri behu a blbnuti po lese vnutri dako posunula baterka a nasledne sa to cele vyplo. Vyriesil poskladany papierik, odvtedy sa to neopakovalo.
Pripojenie k mobilom cez BT - s Nokiou E65 a E72 bez problemov.
Na doplnenie: zariadenie ma jediny ovladaci prvok - prepinac s polohou On a polohou Off. Cize sa da len vypnut a zapnut. Ziadne kratsie stlacenie - urob toto, dlhsie stlacenie - urob tamto a podobne.
« Posledná zmena: Február 15, 2011, 11:01:37 od zelenac » Zaznamenané
zelenac
Sr. Member

Príspevkov: 386

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Február 15, 2011, 03:45:13 »

A mozno toto by bolo vhodne, pripadne jeho predchodca:
http://navigovat.mobilmania.cz/bleskovky/novy-gps-zaznamnik-qstarz-s-vydrzi-40-hodin/sc-266-a-1315662
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 20 otázok.