GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako na tlacenu mapu z mierkou?  (Prečítané 2011 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
autogen
Newbie
*

Príspevkov: 5

Zobraziť profil
« kedy: Jún 10, 2011, 09:46:11 »

Ahojte,

Kedze nie som hrdym vlastnikom mapoveho GPS, potreboval by som mat mapy vytlacene.
Vdaka bohu za genialny softik SASPlanet ktory ma mapami zasobil viac ako dostatocne.
Problemik to ma len jeden.Tie mapy nemaju mierku ani GPS suradnice.
Suradnice dostat do nich pomocou OziExplorera nie je tazke, ale mierku mapy tam dostat neviem.
Nema prosim niekto s tymto skuenost?

Zhrnutie:
Ako dostat mierku mapy do tlacenej podoby?

Je mi jasne ze forum sa zaobera navigatormi,GPS a podobne, ale pride mi rozumne mat zo sebou aj tlacenu mapu pre neprijeme pripady...

Dakujem
Zaznamenané
lacop
Sr. Member

Príspevkov: 460

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Jún 10, 2011, 12:49:18 »

Keď ti nikto nič lepšie neporadí, tak by som iba pripomenul, že z Oziexplorera sa dá tlačiť vo zvolenej mierke. Takže ti už ostáva iba niekde v rohu mapy nakresliť nejakú čiaru so stupnicou, kde napr. pri mierke 1:25 000 bude 1 cm ociachovaný na 250 m.

Poznámka: Pokiaľ by si chcel robiť mapu s viacerými vrstvami (napr. základná tur. mapa + lesné cesty + turist. značené trasy + tieňovanie), tak si ju ľahšie a rýchlejšie vyrobíš touto verziou programu Mobile Atlas Creator ako pomocou SAS Planet.

* 4.jpg (235.36 KB, 924x723 - prehliadnuté 85 krát.)
« Posledná zmena: Jún 10, 2011, 01:17:28 od lacop » Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 21 otázok.