GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 ... 3 4 [5]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GPS pasca na ZLODEJOV !!!  (Prečítané 23655 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #60 kedy: August 04, 2010, 07:42:08 »

dnes mi dosla na email tato adresa http://www.x-track.sk . premyslali ste uz nad cudnymi zvukmi ked mate  mobil polozeny blizko reproduktorov ? a to ani nemusite nic odosielat a ani vam nikto nemusi volat.  podla mna je to tiez monitoring.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #61 kedy: August 04, 2010, 08:07:13 »

ozembuch:
Pohladaj si informacie o 7 vrstvovom sietovom modeli.
Alebo sa porozpravaj s niekym, kto sa vyzna do telekomunikacnych technologii.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #62 kedy: Október 16, 2010, 08:07:19 »

Ten GPS lokalizator by musel byt podstatne lacnejsi nez zariadenie, ktore nim chces chranit, aby sa to oplatilo.
Zaznamenané
azzzzim
Newbie
*

Príspevkov: 27

Zobraziť profil
« Odpoveď #63 kedy: Október 18, 2010, 09:05:47 »

bogi :
Nemas pravdu .
Ako som uz pisal ak mas gps zariadenie za 300 €  a bicykel za 150E a ten ti ukradnu a ty si kupis dalsi za 150 € tak uz vtedy sa ti opati kupit gps-ko  a ak nekupis potom je uz iba otazka casu keby prides o dalsi bajk ... 
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #64 kedy: Október 18, 2010, 09:37:26 »

azzzzim:

Ked kupis auto za 20000 €, havarijna poistka, zahrnujuca aj odcudzenie,  vyjde do 1000 €. Ty by si za taku poistku zaplatil 20000?

Zatial som neprisiel o ziaden bajk a to som sa v zivote dost nabicykloval, takze mam svoju pravdu a Ty maj tu svoju.  Mrknutie
« Posledná zmena: Október 19, 2010, 07:19:16 od bogi » Zaznamenané
kypo
Full Member

Príspevkov: 222

Zobraziť profil
« Odpoveď #65 kedy: Október 19, 2010, 09:54:09 »

No hlavne azzzim pocita s tym, ze ked si da nejaky GPS monitoring do biku tak ako automaticky mu ho neukradnu, resp, si ho potom najde. No neviem, sanca dohladat takto ukradnuty bike je minimalna, viem co hovorim. Je naivne si myslet, ze to bude fungovat nejak tak, ze pridem na policiu, poviem ze mi ukradli bike, ze mam v nom GPS a viem jeho polohu a podte so mnou ho pohladat. Nepojdu. A predstava situacie ze idem niekde hladat bike medzi bandu zlodejov a hajzlov ma moc netesi, minimalne mozem dostat dobre po papuli a v horsom pripade hrdzavy nozik medzi rebra...

Zijeme kde zijeme, idealne riesenie tu uz padlo: stary hnily bike na behanie po meste a normalny na sport ktory budem strazit. Efektivne, bez rizika a najlacnejsie.
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #66 kedy: Október 19, 2010, 08:24:43 »

Mne ukradli bajk za 30 000 z pivnice v dome. Poisťovňa z poistky domácnosti vyplatila za ročný bike 29 000.

Kúpil som si ešte lepší  Mrknutie  a starý som nehľadal  Úšklabok tiež z dôvodov čo uviedol kypo. A na 90% viem kto to bol  Smútok
Čo už, susedov si nevyberáš a fet niečo stojí  Nepoviem nič

300evri sa mi vidí tiež veľa za bycikel. Nooo do motorky by som to strčil o tom pouvažujem  Mrknutie
Ešte niekto hodte link na to o čom debatujete  Úšklabok
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #67 kedy: Apríl 10, 2011, 09:55:42 »

Narazil som na prve GPS zariadenie, specialne urcene na ochranu bicykla pred kradezou.

Zariadenie vyzera ako zadne svetlo a takto aj funguje. Pocas opustenia bicykla mozno aktivovat senzor otrasov. Akykolvek pohyb bicyklom sposobi zasielanie pozicnych informacii formou SMS, pricom pohyb je mozno sledovat aj na web stranke, ktora je poskytovana bezplatne. Zariadenie vydrzi v standby rezime az 1 rok na jedno nabitie litiovych materii (ak tracking nemusel byt aktivovany).

Pekny napad, tracker zabudovat do bezneho prislusenstva!
Tato sranda stoji 125 britskych lir a je preto urcena skor pre drahsie bicykle.

Informacie a obrazky su zo stranky http://www.integratedtrackers.com/GPSTrack/
Zaznamenané
Mapoid
Full Member

Príspevkov: 237

Zobraziť profil
« Odpoveď #68 kedy: Apríl 10, 2011, 10:44:39 »

Pekne. Akorat, ze to zarizeni je drazsi nez moje kolo. :-((

A jeste jedna poznamka. Ja vzdycky sundavam svetla a cyklo-kompurety, protoze ty se kradou podstatne casteji a jednoduseji nez kola.

Bal bych se tedy trochu nechat to drahe svetylko na kole. Abych pak misto kola, ktere asi nikdo neukradne, nehonil na kole 's notebookem v ruce' ukradene svetylko s GPS, ktere by nekdo klidne mohl ukradnout.....

Faktem je, ze bych to svetylko mohl schovat do kapsy kola, aby nedrazdilo zlodeje... Pak by to mohlo fungovat. :-))
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 20 otázok.