GPS forum.sk reklama

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | NAVIGON.sk | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 [3]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aku navigaciu do notebooku?  (Prečítané 16751 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7516

Zobraziť profil
« Odpoveď #30 kedy: November 07, 2009, 02:29:55 »

Linky som opravil. Tento AutoRoute je neobycajny tym, ze je to verzia 2010. Ta "obycajna" verzia bude zrejme 2007. Medzitym totiz update nevysiel a 2010 je celkom cerstva novinka.
Zaznamenané
camilo
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: August 05, 2010, 08:48:27 »

GMPC som uviedol naozaj len ako priklad - jeden z troch.
Zatial sa mi to javi tak, ze nejaky najsamsuper nastroj pre kamionistov, ktory by jasne predcil bezne autonavigacie, este nie je k dispozicii.
Dolezite je tiez vediet, kade ten-ktory TIRak jazdi ... Pre Francuzsko, Nemecko a Benelux mapy pre TIRakov su, napr. Truck Navigator, ktory cerpa z Falk Trucker Atlas, ale pre ine regiony nemusia byt.
Velmi by som privital, keby sem viacero kamionistov napisalo svoje skusenosti - verim, ze sem-tam si niektori nieco z tohoto fora precitaju, len nie su zaregistrovani a neprispievaju.
CAOVES DO KAMIONU JEDINE MAP GUID JEDINA MAPA CO ROZPOZNA ZAKAZI NISKE MOSTI.PC NAVIGATOR TRUC TA TAHA ZAKAZ NE ZAKAZ MOST NE MOST JE TO ODSKUSANE JAZDIM DOST DLHO A VYSKUSAL UZ PAR MAP Mrknutie Mrknutie Mrknutie
Zaznamenané
rik70
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: Jún 01, 2011, 08:28:42 »

Jednoznacne AutoMapa, je to presne, komfortne, rychle a uzivatelsky jednoduche. Samoze typ auta TIR sa da nastavit absolutne presne.

http://www.automapa.pl/

« Posledná zmena: Jún 01, 2011, 08:09:15 od rik70 » Zaznamenané
modriblesk
Newbie
*

Príspevkov: 4

Zobraziť profil
« Odpoveď #33 kedy: Január 08, 2012, 12:39:35 »

Jednoznacne AutoMapa, je to presne, komfortne, rychle a uzivatelsky jednoduche. Samoze typ auta TIR sa da nastavit absolutne presne.

mas pravdu vo vsetkom co si napisal, ale zase je tu jedno "ALE".

jazdim solo auto do 7,5t prevazne Nemecko.
v decembri 2011 som zacal skusat polsku automapu v.: 6.8.
rozmery a hmotnost auta si sice mozem presne zadat do programu, aj na vela zakazov a obmedzeni ma upozornila, ale na cestach II a III triedy ma kazdy tyzden poslala pod nizky most alebo budovu.
takze tie mapy z daleka niesu dokonale.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.231 sekund, 22 otázok.