GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prestigio roadscout 3150  (Prečítané 2637 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
andrejo
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« kedy: August 01, 2011, 09:53:14 »

Zdravím, dostala sa mi do rúk navigacia prestigio roadscout 3150. Sú tam predinštalované mapy SK a CZ a rád by som sa chcel spýtať či existuje možnosť ako tam dostať aj mapy iných európskych krajín lebo web výrobcu, návod a ani google mi nijako nepomohli resp. existuje možnosť ako nahradiť pôvodný navigačný program iným?

dakujem
Zaznamenané
andrejo
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 02, 2011, 09:08:37 »

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Ešte by som sa chcel spýtať ak by som si chcel legálne zaobstarať iný program na túto navigáciu aké programy a verzie by prichádzali do úvahy
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: August 03, 2011, 07:24:20 »

OS je Microsoft Windows CE 6.0
Bezat v tom moze napr. iGO8 a Sygic.
Zaznamenané
navigaciavmobile.sk
Full Member

Príspevkov: 190

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: August 03, 2011, 07:32:07 »

Bezproblemov tam beží aj Garmin XT - vyskúšané
Zaznamenané

MAGAZÍN O GPS    - http://magazin.navigaciavmobile.sk
LACNÁ NAVIGÁCIA - http://navigaciavmobile.sk
Sesto
Jr. Member
**

Príspevkov: 55

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Január 29, 2012, 03:26:36 »

Dobry den
Pokusal som sa o tuto instalaciu ale nespusti sa mi instalacia danej aplikacie viete poradit blizsie ako na to?
Dakujem
Zaznamenané
disoft
Newbie
*

Príspevkov: 1

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Včera v 10:49:19 »

...potvrdzujem úspešnú inštaláciu  Smiech a spustenie Sygic Mobile Maps 10... .Úplne len to najzákladnejšie, najjednoduchšie...2GB vnútorná pamäť-dá sa rozšíriť mikro  SD kartou/ testované s 8 GBkartou /  OS WinCE 6.0 
Pôvodný navigačný software Mireo  s predinštalovanými mapami SR, ČR, HU, AUS zostal zachovaný, v MENU prístroja sa dá vybrať ktorý navi soft sa má spusiť po zapnutí prístroja.Síce trošku komplikovanejším spôsobom, ale dá sa.V menu prístroja sa dá tiež vybrať možnosť, akým spôsobom sa pripája k PC. Sú na výber dva spôsoby. Ako Mass storage , alebo cez  ACTIVE SYNC . Vtedy treba mať nainštalovaný soft  Active Sync od Microsoftu. Pri pripojení k PC je vhodnejšie používať zariadenie ako Mass storage .
Prístroj nesekal, nemrzol, hlasová navigácia stíhala dokončovať inštrukcie/pri simulácii trasy/. Nahodím do auta a vyskúšam ešte  navigovanie v reále.....

Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 21 otázok.