GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 [3]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: City Navigator Europe - oprava chyb a ich nahlasenie  (Prečítané 20704 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #30 kedy: Február 11, 2010, 10:25:23 »

Su v CNE hranice vsetkych katastralnych uzemi Slovenska? Je to novinka 2010.30, alebo to bolo uz skor?
Ja som to objavil nahodou az v tejto poslednej verzii, ale je mozne, ze to bolo i skor... Otazkou je, ci su tie katastralne uzemia vykreslene na celom Slovensku... Ten garmin prehliadac je moc maly, a mne sa nechce stravit vecnost nad tym, aby som sa posuval po mape...
Len ma tak este napadlo, na co tam ta vrstva je, ved na jazdu autom je absolutne nepotrebna... Som v rozpakoch
Keby radsej chyby v mape na uzemi Slovenska opravili, a neriesili zbytocnosti... Mrknutie
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #31 kedy: Február 12, 2010, 01:39:28 »

A to nemam zrovna smejdovy monitor....

Ked mas LCD, tak ani tie najlepsie neposkytuju dynamiku stredne kvalitneho CRT. Na LCD (LG Flatron L225WS) v robote to taktiez nevidim.

Su v CNE hranice vsetkych katastralnych uzemi Slovenska? Je to novinka 2010.30, alebo to bolo uz skor?

Myslim, ze v predoslej verzii to nebolo.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
EGT99
Newbie
*

Príspevkov: 3

Zobraziť profil
« Odpoveď #32 kedy: Marec 05, 2010, 09:48:02 »

Neviem ci viete Navteq Map reporter v SK http://mapreporter.navteq.com/?lang=sk  Úsmev
Zaznamenané
bobor
Full Member

Príspevkov: 180

Zobraziť profil
« Odpoveď #33 kedy: September 02, 2010, 07:53:35 »

Navteq ma zaznamenane aj to co nie je,ale vcera na v Rakusku prekvapil,najnovsia mapa nepoznala dva kruhace,jeden pri vyjazde z Brucku smer BA  Šok pritom je tam uz hodny cas.
Zaznamenané
miquik
Newbie
*

Príspevkov: 32

Zobraziť profil
« Odpoveď #34 kedy: Október 16, 2010, 06:51:03 »

a je to s tym NAVTEQ naozaj take  zle ?
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 22 otázok.