GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Igo my way pre os android  (Prečítané 1681 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
navigaciavmobile.sk
Full Member

Príspevkov: 190

Zobraziť profil
« kedy: August 11, 2011, 07:42:16 »

Igo my way pre os android

...Ak už vlastníte telefón s OS Android a máte záujem o dokúpenie navigácie iGO My Way pre svoj telefón, napíšte nám email na adresu android@i-go.sk. Nezabudnite uviesť Vaše meno, typ telefónu a koľko ks máte záujem. Keď bude iGO v predaji, budeme Vás včas informovať. Zároveň každý zákazník, ktorý sa týmto spôsobom zaregistruje, získa zľavu na navigáciu vo výške 10% a darček...
Zaznamenané

MAGAZÍN O GPS    - http://magazin.navigaciavmobile.sk
LACNÁ NAVIGÁCIA - http://navigaciavmobile.sk
balkanista
Sr. Member

Príspevkov: 282

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 12, 2011, 09:22:03 »

Viem o tejto poznámke, ale moja odpoveď na ňu by bola vždy to čo by som povedal študentom "nechajte si svoje pindy" (platí pre Igo dovozcu, nie pre autora poznámky).

Je to celkom zjavná táranina ktorá tam už trčí kopu mesiacov. Citácia z igo my way: "The iGO My way 2010 application is available for our end users on the App store for iPhone, and we also deliver Android and Windows Mobile navigation solutions to smartphone manufacturers and network providers."

To znamená že aplikácia síce existuje ale nie je plánované predávať ju pre jednotlivé telefóny, ale len "in bulk" pre výrobcov. Čo pre konečného používateľa je absolútne nezaujímavé, neviem si predstaviť že Orange alebo Tmobile by niečo také zaradili do ponuky. Ja viem že sa obávajú kopírovania ak sa to pustí voľne, ale vzhľadom na to že neexistuje žiadna legálna možnosť kúpy nakoniec nič iné ako torrent nezostane.
V dnešnom svete kto otáľa stratí trh...
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 20 otázok.