GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Free mapa EGYPT - IZRAEL pre GARMIN 1490  (Prečítané 1325 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
funsat
Newbie
*

Príspevkov: 18

Zobraziť profil
« kedy: August 21, 2011, 11:32:30 »

Zdravim, hlada free mapu EGYPT popripade Izrael pre svoj Garmin 1490, nema niekto alebo odkaz???  Nieco som videl aj na stranke Garmin SK ale stranka download nefunguje....

vdaka za odpoved!

rd
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: August 21, 2011, 02:50:38 »

Skus nieoc na baze OSM, napr:
http://downloads.cloudmade.com/africa/northern_africa/egypt#downloads_breadcrumbs
Potrebujes to, co je *.img.zip

Ale pogoogli aj sam.
Zaznamenané
funsat
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: August 21, 2011, 06:48:03 »

Skus nieoc na baze OSM, napr:
http://downloads.cloudmade.com/africa/northern_africa/egypt#downloads_breadcrumbs
Potrebujes to, co je *.img.zip

Ale pogoogli aj sam.

ano, dakujem pekne a ako to dostanem do garminu???

je k tomu nejaky loader Čo???

vopred vdaka ....

Richard
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: August 21, 2011, 07:27:38 »

Podla gpspassion http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=120770&#933573
Na nuvi 1xxx by malo fungovat nieco take, ze v zariadeni alebo na karte (odporucam na karte) vytvoris adresar \Map (ak neexistuje) a don nakopiruj IMG subor z downloadu zo stranky vyssie (proset ho rozzipujes v PC a prekopirujes do \Map na karte). Na mene suboru nezalezi, dolezita je koncovka IMG.
Nevlastnim 1xxx, niekto iny to moze potvrdit.
Zaznamenané
funsat
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: August 21, 2011, 07:42:32 »

Podla gpspassion http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=120770&#933573
Na nuvi 1xxx by malo fungovat nieco take, ze v zariadeni alebo na karte (odporucam na karte) vytvoris adresar \Map (ak neexistuje) a don nakopiruj IMG subor z downloadu zo stranky vyssie (proset ho rozzipujes v PC a prekopirujes do \Map na karte). Na mene suboru nezalezi, dolezita je koncovka IMG.
Nevlastnim 1xxx, niekto iny to moze potvrdit.

dik, uz som to prekopiroval na kartu ,

ale teraz hladam v gps kde ja karta a mapa?Čo???

rd
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: August 21, 2011, 08:31:11 »

Mapa by sa mala zjavit v zozname map, hladaj nejake Mapy Info. Ked tam nie je, dalsi bod neries.

Aby si mapu videl, musis si v nuvi vediet nastavit polohu nejakeho bodu na mape. To sa typicky da v rezime ukazky (demo rezim, po zastaveni prijmu GPS signalu). Mozes na to potrebovat POI alebo pomocny waypoint.

~~~
funsat , nepytaj sa to iste v 2 temach - pravidlo 5! Uz som ti dnes poobede poslal sukromnu spravu (klikni hore na "Moje spravy") a vymazal jednu temu.
Zaznamenané
funsat
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: August 22, 2011, 08:30:04 »

Mapa by sa mala zjavit v zozname map, hladaj nejake Mapy Info. Ked tam nie je, dalsi bod neries.

Aby si mapu videl, musis si v nuvi vediet nastavit polohu nejakeho bodu na mape. To sa typicky da v rezime ukazky (demo rezim, po zastaveni prijmu GPS signalu). Mozes na to potrebovat POI alebo pomocny waypoint.

~~~
funsat , nepytaj sa to iste v 2 temach - pravidlo 5! Uz som ti dnes poobede poslal sukromnu spravu (klikni hore na "Moje spravy") a vymazal jednu temu.

ano,  sorry potreboval som to surne a predpokladal som ze v oddeleni Garmin budu hned vediet kedze ich pouzivaju...

inac pomohol si mi a to si cenim....

skutocne pri nakopirovani na sd kartu adresat map to funguje staci sa len pozriet na dane miesto danej mapy a hned sa ukaze ci to ide....

mam este orazku mozem na kartu nakopirovat viac map 2-3 egypt- israel- jordan nebude sa to miesat???

vdaka rd
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: August 22, 2011, 09:11:02 »

V adresari \Map mozes mat viacero IMG suborov. Na mene nezalezi, len typ musi byt IMG.
Jednotlive mapove produkty si v zariadeni mozes zapinat/vypinat. Odporucam mat zapnute len tie mapy, ktore naozaj pouzivas.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 21 otázok.