GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: mio ver3 v navigacii medion  (Prečítané 728 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pinnacle
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« kedy: September 29, 2011, 07:07:48 »

Zdravím všetkých
dúfam že ma tu hneď za môj prvý prispevok neukameňujete.
Mám navi medion 250 (stara šunka) ale mapy mio z roku 2008.
Samozrejme mám záujem ich updatovať,keďže sú dosť staré,ale všetky najnovšie mapy ktoré som si stiahol z netu mi vypisuje ako zastaralé.A tu je moja otázka ake najnovšie mapy by ste mi tam poradili,ktoré by samozrejme fungovali,alebo dá sa do toho môjho medionu napaliť aj iny soft?
dik
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: September 29, 2011, 08:11:42 »

Da sa do tvojho medionu nahrat iny SW, ale pravda je taka, ze 64MB RAM ci kolko ma nie je dnes uz vyhra, vratane vykonu procesora a dnesne SW rataju s dnesnym HW.
Este podstatnejsi aspekt je, ze novy SW stoji tolko ako nova low end navigacia s predinstalovanymi mapami. Takze ak chces ist an to legalnou cestou, aktualizovat sa ti neoplati a ak chces ist nelegalnou, v tom nepomozeme (podla pravidiel diskusie nie sme warez forum).
Skus to predat (vela za to neutrzis), alebo to niekomu venuj a kup si novu krabicku. Hoci to asi nie je to, co si chcel. Úsmev

Inak ku Medionu tu najdes nejaku starsiu diskusiu, hore je [Vyhladavanie].
Zaznamenané
pinnacle
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: September 30, 2011, 09:14:47 »

ok dik za odpoveď,toto mi uplne stači
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 20 otázok.