GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: garmin mobile XT - symbian Belle  (Prečítané 1350 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
golem26
Newbie
*

Príspevkov: 22

Zobraziť profil
« kedy: Október 18, 2011, 10:11:01 »

Ahojte,
    viete mi prosím povedať, či sa bude dať nainštalovať Garmin mobile XT aj do nového symbianu Belle ? (momentálne ho mám v nokii E52 - "stará" klasická verzia symbianu). Dík za odpovede
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 609

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Marec 25, 2012, 08:59:08 »

Ano, nainstalovat sa da, aj to slape, jediny problem je manualne zadavanie vyhladavanych bodov (funkcia "spell").
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Marec 26, 2012, 02:36:06 »

Problem so zmiznutim/objavenim klavesnice pri GMXT na Symbian Belle vyrieseny  Smiech

Nasiel som niekolko navodov, NAJJEDNODUCHSI je:
Pri vyhladavani (kedy sa ma objavit klavesnica, no neobjavi sa) staci stlacit a podrzat HW tlacidlo (mam Nokiu N8), GMXT preskoci na prave spustene subory, treba vybrat GMXT a po navrate do GMXT sa klavesnica objavi.
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Marec 26, 2012, 02:37:37 »

Este jedna vec: GMXT v6 pre Symbian je FAKE! Treba pouzivat poslednu ofiko verziu.
Zaznamenané
kmttrinity
Newbie
*

Príspevkov: 49

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Máj 13, 2012, 03:52:37 »

Preco FAKE?,,,,,,,,,,ked pozriem v aplikacii "info o Mobile XT " mam tam napisane Garmin Mobile XT....Version 6.00.10s60.9  Je to blud a stale ficim na 5.00.50?
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Máj 16, 2012, 02:00:04 »

Preco FAKE? Lebo je to tak. To co vidis ty na displeji je pekne, ale je to cinska modifikacia, ktora neponuka nic navyse. Upravit obrazok s infom o programe vie aj decko. Skus si tom nastudovat nieco na renomovanych DF o GPS. Pouzi stryka Googla a zadaj si klucove slova... Nezabudni na keyword FAKE. Garmin prestal tuto aplikaciu oficialne podporovat s vydanim poslednej aktualizacie pre Symbiany v roku 2009.

Posledna oficialna aktualizacia:
http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-10844-00
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Máj 16, 2012, 02:16:18 »

Este na doplnenie:

Kedze Garmin ukoncil vyvoj GARMIN MOBILE XT, momentalne su pre smartforny dostupne tieto appky:

http://www8.garmin.com/apps/
Zaznamenané
kmttrinity
Newbie
*

Príspevkov: 49

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Máj 18, 2012, 07:04:33 »

Ale ved ja sa s tebou nejdem hadat......ci fake alebo nefake.....ja som sa len spytal preco je to fake.Nepotrebujem si nic studovat ani pouzivat stryka G. No s vedomostami o uprave obrazkov s infom som sa sice nenarodil ,ale ani to nepotrebujem vediet.

Ale kazdopadne ti dakujem za vycerpavajucu odpoved a s kludnym svedomim mozem pouzivat fake cinsku 6ku.
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Máj 18, 2012, 09:18:17 »

Ani ja sa s Tebou nehadam (na kolegov z warxtremu by som si nedovoli utocit Mrknutie ). Kludne si pouzivaj co chces. Ja som od prirody nedovercivy voci "upravenym" verziam a kedze 6-ka neponuka nic nove (okrem toho obrazka s oznacenim), zostanem pri poslednej originalnej verzii. Netuzim po tom, aby mi to niekde v zahranici zmrzlo len preto, ze som chcel mat "najnovsiu" verziu. Ked moja Nokia N8 dosluzi aj tak prechadzam na iPhone a tam je mozne "nadzgat" iGO Primo, Navigon, Sygic aj Garmin so zarukou, ze budem mat aktualizovany sw priamo od vyrobcu.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #9 kedy: Máj 18, 2012, 10:05:10 »

Jediny mne znamy "upgrade" GMXT by mohol byt GMXT vytiahnuty z nuvifonu, ale aj ten je uz stary 3 roky. nuvifone ma par features navyse, napr. junction view, zmien je vsak tak malo, ze to podla mna nestoji za snazenie.

http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2691.msg22644.html#msg22644
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2691.msg26240.html#msg26240
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #10 kedy: Máj 19, 2012, 08:43:02 »

Asi tak. Tych nuvifonov sa vsak asi vela nepredalo, ked to tak rychlo zabalili.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 21 otázok.