GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Medion P4410 - Problem s instalaciou navigacneho softwaru  (Prečítané 662 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
peco
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« kedy: December 05, 2011, 01:37:04 »

Zdravim, mam GPSko Medion GoPal P4410

Nedari sa mi nahodiť software, Postupoval som podla navodu. Nainštaloval osm si Asistenta z ich webu podarilo sa mi preniesť Software aj s mapamy na navigaciu no keď spustim navigaciu pusti sa mi hlane menu no nemozem ist ani do nastaveni ani spustit navigacny software, ostatne veci ako telefon, media player atd idu.

Vie mi niekto poradit?

Vopred vďaka
« Posledná zmena: December 05, 2011, 01:47:24 od peco » Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: December 05, 2011, 06:36:31 »

Das Navigationssystem reagiert nicht mehr. Was kann ich tun tun?
Führen Sie bitte ein Soft-Reset_durch. Drücken Sie dafür mit der Spitze des Zeigestifts in die Reset Öffnung auf der Unterseite Ihres MEDION GoPal. Bei einem Soft-Reset wird das Navigationssystem neu gestartet, ohne dass eine Neuinstallation erforderlich ist. Der Soft-Reset wird oft verwendet, um den Speicher zu reorganisieren. Dabei werden alle laufenden Programme abgebrochen und der Arbeitspeicher wird neu initialisiert.

Skus urobit soft reset, nic za to nedas. V spodnej casti ma byt maly otvor s tlacitko, da sa zatlacit hrotom gulickoveho pera.

Ak to nepomoze, chod na to ako v susednej teme http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,7553
Cize daj sem obrazok, co sa nachadza v koreni zariadenia a karty.

Pripadne skus tento kontakt: http://www.medion.com/cz/
Zaznamenané
peco
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: December 06, 2011, 08:39:25 »

Dik moc za rad, hned ako pridem to vyskusam, snad to pojde.
Zaznamenané
ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: December 06, 2011, 10:20:26 »

Citácia
V spodnej casti ma byt maly otvor s tlacitko, da sa zatlacit hrotom gulickoveho pera.

ja len upozornim : AK MA TA NAVIGACIA MIKROFON, NEPOMYL SI DIERKY, LEBO SI HO PREPICHNES. uisti sa v manualy naco je tam ta dierka. niekedy byvaju aj oznacene .
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 20 otázok.