GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: slovenčina do mio navigácie  (Prečítané 847 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
fifo18
Newbie
*

Príspevkov: 6

Zobraziť profil
« kedy: December 11, 2011, 09:49:18 »

prosím Vás mám možnosť zohnať si túto navigáciu len je tam jeden menší problém že navigácia je len v angličtine a v nemčine. je možné tam nahrať slovenský alebo český jazyk? skúšal som aj googliť ale nič som ohľadom tochto nenašiel tak sa pýtam. dik
Zaznamenané
Cyborglab
Newbie
*

Príspevkov: 39

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: December 12, 2011, 08:42:35 »

Aký je to presne model? Podľa mna sa dá minimálne čestina nainštalovať z dvd ktoré sa dodáva s prístrojom. Napíš presný model a poviem ti presne či áno alebo nie.
Zaznamenané

Mr. Cyborglab
fifo18
Newbie
*

Príspevkov: 6

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: December 12, 2011, 04:58:39 »

Je to mio c520
Zaznamenané
Cyborglab
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: December 12, 2011, 07:31:43 »

Tak skús to dvd. Ale C520 by mala mat minimálne češtinu. I ked je to prístroj určený pre iný trh
Zaznamenané

Mr. Cyborglab
ozembuch34
Hero Member

Príspevkov: 853

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: December 12, 2011, 09:41:08 »

Citácia
I ked je to prístroj určený pre iný trh
pre aky iny trh? tuto navigaciu som mal uz v decembri 2009 a to uz kupovanu od niekoho kto ju nevedel vyuzit a pol roka mu trcala hore na skrini. doklady o kupe slovenske.(bratislava) na zaciatku februara 2010 som ju musel predat pretoze na geocaching bola nevyhovujuca ( samozrejme ze to nie je navi na vonkajsie pouzivanie, ale nevyhovoval display na ktorom pri dennom svetle nebolo vidiet nic.) auto som vtedy este nemal. je to uplne super strojcek od mio. krasna hracka. fifo18 posli mi  nejaky skype kontakt na teba alebo email . mam celu zalohu c520 cestinu slovencinu ti poslem.
Zaznamenané
Cyborglab
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: December 12, 2011, 11:17:09 »

V západnej EU sa predáva ten istý prístroj s iným softwarom.
Sleduj screenshot obrazovky http://eu.mio.com/en_eu/c520.htm
Software nieje kompatibilný medzi danými 2 verziami tak by som najskôr preveril ktorý vlastne Fifo18 má.
A k tomu ostatnému... C520 sa dá v pohode používať na geocashing ak si upravíš gps čip a aktivuješ statickú navigáciu. Myslím že sa to robilo cez soft SirfTech, ale presne už neviem. A podsvietenie určite funguje len si ho musíš naprogramovať. Ale výdrž batérie je slabá na geo.
Zaznamenané

Mr. Cyborglab
ozembuch34
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: December 13, 2011, 01:42:05 »

netrebalo nijak upravovat chip. proste som to mal odomknute s miounlock a mal som tam hodeny starucky GMXT s free mapou gpsfs. podsvietenie by sa uz urcite nedalo dat viac nijakym programom lebo to uz by bola baterka a nie navigacia  Úšklabok, pisem ze display sa leskol strasne. dalo sa to vyriesit jedine nalepenim folie ktora by tym odleskom zabranila. vydrz baterie je pri vsetkych autonavigaciach slaba na geo a turistiku. ale ked este nemas riadny pristroj postaci aj autonavi.display na navigonoch je na dennom svetle citatelny( stale pisem o tom ak si s autonavigaciou mimo priestoru auta) napisal ze ma c520
Zaznamenané
Cyborglab
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: December 13, 2011, 07:39:35 »

Ta uprava sw gps cipu sa robi lebo standardna autonavigacia urcuje polohu az od rychlosti cca 10km/h. Potom to je nepresne ak to neupravis... a navigaciu si vzdy uspis, potom ti vydrzi aj s full podssvietenim. A naspat k teme... Aj v zapadnej eu sa predava pristroj c520 ale nekompatibilny s tym tvojim...
Zaznamenané

Mr. Cyborglab
ozembuch34
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: December 13, 2011, 06:15:45 »

nuz ja som problemy z rychlostou pri urceni polohy nemal. ale pravda je ze problemy z rychlostou mam ja sam. ze chalani   Úšklabok Úšklabok Úšklabok
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 20 otázok.