GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1] 2 3 4   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: iGO 8 PC  (Prečítané 30918 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
dzouzi
Newbie
*

Príspevkov: 5

Zobraziť profil WWW
« kedy: Marec 02, 2008, 11:17:39 »

mam super mapu do notebooku iGO 8 (2007) Podrobna mapa Slovenska a aj ostatnych krajin.... je to celkovo okolo 1,3 Giga. Ak ma niekto zaujem predam aj s gps maus-na usb vystup... viac info mailom.... svetova novinka fachci aj pod Vistou ma 54 kanalov  dzouzi@inmail.sk
« Posledná zmena: Júl 31, 2008, 09:09:59 od admin » Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 609

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Marec 02, 2008, 11:52:29 »

mam super mapu do notebooku iGO 8 (2007) Podrobna mapa Slovenska a aj ostatnych krajin.... je to celkovo okolo 1,3 Giga. Ak ma niekto zaujem predam aj s gps maus-na usb vystup... viac info mailom.... svetova novinka fachci aj pod Vistou ma 54 kanalov dzouzi@inmail.sk

<strong>Co chces predavat?</strong> Baleny vzduch? Staci si do Googlu nahodit keywords "iGO 8" a "PC" a najdes kopec linkov odkial ten warez stiahnut...

Pokial predavas iba GPS reciever, tak by to malo byt v topicu PREDAM GPS a hodil by sa nazov + popis produktu aj s linkom na jeho homepage a nie iba 5 nemecky pisanych vseobecnych kecov.

Ten warez soft <strong>iGO8 for PC</strong> mozes dat k tomu akurat ako bonus
« Posledná zmena: Júl 31, 2008, 09:11:36 od admin » Zaznamenané
Hlias
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Apríl 23, 2008, 11:59:33 »

Suhlasim s triktrakom !!!

« Posledná zmena: Júl 31, 2008, 09:11:51 od admin » Zaznamenané
jakuza
Newbie
*

Príspevkov: 38

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Apríl 30, 2008, 08:55:55 »

54 kanalov?? to myslis ako GPS? No satelitov je 24 + nejake 3 rezervne a neviem kde by si chytil 54 Smiech:D pre dodatok: nad nami (SK) moze lietat 12 max a aj tie nemozes chytit vsetky. zem je Gulata Smiech

A inac toto forum inac klesa ked uz aj warez sa tu rozobera a davaju sa navody.

Zaznamenané
andi
Newbie
*

Príspevkov: 39

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Júl 07, 2008, 05:44:36 »

ahoj mam stiahnute igo z pda a chcel bi som to rozhodit v pc. viete mi niekto poradit. dakujem
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Júl 07, 2008, 06:45:22 »

iGO z PDA v PC nerozchodis! iGO PC je samostatna aplikacia.
Zaznamenané
netron
Full Member

Príspevkov: 106

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Júl 07, 2008, 06:54:37 »

ahoj mam stiahnute igo z pda a chcel bi som to rozhodit v pc. viete mi niekto poradit. dakujem

Rozchodit by sa dalo jedine cez emulator Windows mobile zariadenia, ale to nie je to "prave orechove".
Zaznamenané

Garmin nuvi 3760T | Garmin eTrex Legend C
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Júl 07, 2008, 07:14:24 »

To je pravda. Ale naco emulovat ked mas na to samostantu aplikaciu prave pre tento ucel  Čo???
Zaznamenané
andi
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Júl 07, 2008, 08:05:29 »

a vedel bi si mi poradit ako sa ku nej dostanem. niesom nejaki profik v tychto veciach
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #9 kedy: Júl 10, 2008, 08:42:20 »

a vedel bi si mi poradit ako sa ku nej dostanem. niesom nejaki profik v tychto veciach

Toto nie je warez forum !!! Pozor, lebo dostanes kilo bananov...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
andi
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #10 kedy: Júl 12, 2008, 07:16:54 »

ved som ziadal iba skusenejsich o radu. kebi som to nepotreboval tak to neziadam. ja som profisofer uz nejaki ten piatok a cim viacej mas pomoci v aute tim ti je lachsie
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #11 kedy: Júl 12, 2008, 08:04:17 »

andi, problem je v tom, ze sa to nikde nepredava a ze vyrobca to oficialne nikdy neuvolnil. Skoda ... Zrejme to v NavNGo pouzivali pocas vyvoja iGO 8 pre PDA a PNA. Ide o demo verziu, ktora ma svoje nedokonalosti a nema novsie verzie, ale je pouzitelna. Da sa najst na internete aj cez obycajny google.

So suttoradom nemame zaujem vam ostatnym neposkytnut to, co vieme. Ide len o to, ze nechceme poskodit toto forum. My, co sme don investovali uz vela casu, by sme boli radi, aby bezproblemovo fungovalo aj nadalej. Ak by admin suhlasil s uvedenim linky na stiahnutie tohoto dema... Na druhej strane, naozaj ti staci obycajny google.
« Posledná zmena: Júl 31, 2008, 09:11:01 od admin » Zaznamenané
andi
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #12 kedy: Júl 12, 2008, 08:35:43 »

J
Zaznamenané
andi
Newbie
*

Zobraziť profil
« Odpoveď #13 kedy: Júl 12, 2008, 08:39:58 »

ja vam verim a aj vidno kusisko prace na tom fore ale ja som z tej generacie co sa učila po rusky a na ini jazyk nebola ani nalada ale ani cas a teraz sa ucit po anglicky to uz bi bola na mna vela tak preto sa takto pytam lebo aj ked to najdem na vyhladavaci tak to neprecitam.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #14 kedy: Júl 12, 2008, 09:33:55 »

andi, taketo neoficialne ziskane a nie celkom dotiahnute demo produkty su skor pre technicky zdatnejsich a jazykovo vybavenych, ktori si ich na zaklade informacii z webu vedia doladit.

Tebe by som skor doporucil jednoduchsiu a bezproblemovu cestu:
Garmin Mobile PC s mapami 33 statov Europy
Nehovor mi, ze 2500 Sk s DPH je suma, na ktoru si za par mesiacov nenasetris. A uz vobec to nemoze byt podstatna suma pre Tvojho zamestnavatela, ak si naozaj profi sofer.
Pokial by si mal problem s Mobile PC od Garminu, tu by sme Ti mohli pomoct. Ide totiz o produkt, ktory sa normalne predava.
« Posledná zmena: Júl 12, 2008, 09:45:32 od bogi » Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.255 sekund, 21 otázok.