GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je niečo lepšie ako Oregon 450 ?  (Prečítané 571 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Satelit.Homer
Full Member

Príspevkov: 130

Zobraziť profil
« kedy: Január 15, 2012, 02:43:59 »

Tak som si prezrel ponuku a zatiaľ som sa rozhodol pre Oregon 450. ešte zopár otázok pred potencialou kúpou

Je niečo lepšie ako Oregon 450 ? cena/vybavenie
Montona 600 alebo GPSmap 62stc je cenovo pre mňa už moc a Motorola Defy (a pod) - tam by som sa bál o rozbitie
Nechystá sa do 6mesiacov nejaký nový lepší produkt, predsa len 450 je tu už dlho

Pár požiadaviek a postrehov čo som sa dočítal
-Podpora JNX mapy
-microSD
-Electronický kompas
-Barometrický výškomer

-Oregon je vhodnejsi, ak je treba zadavat text (napr. pri castom vytvarani waypointov)
takuto vlastnosť využijem pri mapovaní rázcestníkov/smerovníkov/križovatiek chodníkov ...

1.Oplatí sa mi investovať do Slovakia Topo v3 alebo bude stačiť navigacia bez predinštalovanej mapy?
Ako vektorovú mapu by som použil GPSforumTopo, ináč drvivu väčšinu času budem navigovať pomocou ortofoto a Shocart map.

2.Waypointy/obľúbené/pozície:    2000
Cesty:    200
menia sa dané parametre s novším firmwarom ? Hlavne tie waypointy sa mi zdajú hrozne malo
keby nepotrebujem niečo odolné tak serem na celý Garmin aj s jeho hrozným monopolom a rozlíšením

Zmenilo sa niečo na tom že Oregon ukláda GPX prejdené trasy do 1 suboru ?
potreboval by som aby to ukladal po dňoch

3.Je nejako limitovaná veľkost použitej microSD karty. plánujem 16GB ale nechcem to zas preháňať keby to kvôli obmedzeniam nevyužijem.
Môžem mať na karte napr DATA zložku kde budu rôzne subory. nebude mať s tým navigacia problem?

BirdsEye (môže ich byť maximálne 250)
sú nejaké iné obmedzenia vo veľkosti mapy GB? , počte dlaždíc ...

Ak ma niekto dobré skúsenosti s oboma modelmi, možete ich stručne porovnať (hlavne také veci čo sa nedá vyčítať z parametrov v eshope : kvalita displeya/čitatelnosť, práca s trackmi, wainpointami ...)
GPSmap 62s / Oregon 450
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Január 15, 2012, 10:18:56 »

Satelit.Homer:
Strasne vela otazok naraz a pritom vacsina z nich uz bola na tomto fore zodpovedana. Mame tu vyhladavanie.
Dalej ti odporucam Oregon Wikispaces: http://garminoregon.wikispaces.com/
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 21 otázok.