GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 [2]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TourNavigator  (Prečítané 7115 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
vladimir7
Newbie
*

Príspevkov: 6

Zobraziť profil
« Odpoveď #15 kedy: Júl 08, 2009, 09:29:09 »

Takze tak .....
V utorok rano som sa objavil v Navisat-e. Okolo tych mailov a mojho pisania na forum spociatku vznikol spor, ale ked som ich presvedcil, ze som neprisiel do Prahy z Handlovej len preto, ze sa nudim a ze rad zahaniam nudu dobrou hadkou - spisali sme reklamacny protokol ....
Este v ten den, vecer, mi volali v com je chyba (chybne prepisany mapovy subor) a dnes v podvecer som si pre kartu s TourNavigator-om do predajne zasiel.
Opat dokazovanie, ze odpoved mi poslali .... Nuz ale do mojho compu neprisla .... A ani Kaspersky o nej nevedel a ani Office Outlook ....
Fakt nechcem vyvolavat proti niekomu, alebo niecomu, averziu. TourNavigator ja osobne povazujem za vyborny navigacny soft pre turistiku a do PDA-cka. A verzia 5. vyzera (a pracuje) o mnoho lepsie ako verzia 4. Ale tiez mam rad ked veci funguju tak, ako maju fungovat. Zvlast ked si ich zaplatim.
Mozno som mal (ako to v zivote chodi), statie v nestasti. Chybna mapa bola ta, kde sa nachadza moje bydlisko, takze som to zistil hned pri instalacii a nie az potom, ked ma najdu chlapi z Horskej sluzby v nejakej doline v Rohacoch .... :-)
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #16 kedy: Júl 08, 2009, 09:42:49 »

Dik za info...
Bola to fakt smola, ze akurat Tvoja mapa bola chybna...
Dufam, ze teraz je to uz vsetko OK, a ze navigacia sluzi k naprostej spokojnosti...
Zaznamenané
Strán: 1 [2]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.304 sekund, 20 otázok.