GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 3 [4]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Povedzte aké chcete mať nové GPSforum!  (Prečítané 14601 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
otzi
Full Member

Príspevkov: 174

Zobraziť profil
« Odpoveď #45 kedy: Jún 22, 2008, 12:57:34 »

ja vravim len o tomto gpsfore ... na stranke conanu mi tiez ide vsetko ako po masle mozno by s tym vedel urobit nieco admin ktovie ake tam ma nastavenia  Úšklabok aa ja pouzivam operu IE je kopa balastu a FF je tiez cely deravy
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #46 kedy: Jún 22, 2008, 01:04:05 »

ja vravim len o tomto gpsfore ... na stranke conanu mi tiez ide vsetko ako po masle mozno by s tym vedel urobit nieco admin ktovie ake tam ma nastavenia  Úšklabok aa ja pouzivam operu IE je kopa balastu a FF je tiez cely deravy
Tak na tomto fore to ide stale o 106... Úšklabok
Ziaden vypadok, snad len ze bogi vypadol na vikend do Tatier... Úšklabok
Zaznamenané
otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #47 kedy: Jún 22, 2008, 01:09:14 »

snad tam nezabluuudi Smiech lebo conanu sa uz neda verit v nicom
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #48 kedy: Jún 22, 2008, 01:19:10 »

Bogi urcite nespolieha ani na Slovakia roads, ani na Slovakia Topo, zobral si so sebou osvedcene PDA s rastrovymi mapami, specialkami.. Úšklabok
O neho sa nebojim, skor mam strach, ako bude nadavat, ked pride domov... Smiech 
Urcite tam nasiel minimalne sto chyb v mapach Conanu... Úšklabok
Zaznamenané
otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #49 kedy: Jún 22, 2008, 01:29:14 »

no uvidime s cim sa pochvali ked sa vrati  Smiech
« Posledná zmena: Jún 22, 2008, 01:46:47 od otzi » Zaznamenané
otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #50 kedy: Jún 22, 2008, 06:28:35 »

otazka pre admina : Preco forum nefici na SMF 1.1.5 ? Zvazuje sa v blizkej buducnosti? alebo bude update az ked vyjde ofcialna 2.0 ?
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #51 kedy: Jún 22, 2008, 06:57:28 »

Bogi urcite nespolieha ani na Slovakia roads, ani na Slovakia Topo, zobral si so sebou osvedcene PDA s rastrovymi mapami, specialkami.. Úšklabok
O neho sa nebojim, skor mam strach, ako bude nadavat, ked pride domov... Smiech 
Urcite tam nasiel minimalne sto chyb v mapach Conanu... Úšklabok

Uz som tu ... hadam len nepochybujete o mojom zdravom rozume!? Čo??? Conan som mal na haku! Úšklabok Naco by mi bola ich mapa, v ktorej na velkych plochach su len vrstevnice a nic viac? Nemaju v mape ani zvaznice, po ktorych prejdu lesacke nakladaky plne nalozene drevom.  Som v rozpakoch

Avsak posluzila mi Mapa les. ciest ... Bol som prekvapeny, ze aj taky bodkovany chodnik, co ho nielen na mape, ale aj v lese bolo ledva vidiet, podla tej mapy sedel ... par 10m nepresnosti odpustim, HLAVNE ZE TAM TEN CHODNIK NAOZAJ BOL a viedol tam, kam mal viest!  Smiech

OK, skoncime s offtopic-mi, alebo nech nam to admin presunie do pokecu.
« Posledná zmena: Jún 22, 2008, 09:28:08 od bogi » Zaznamenané
otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #52 kedy: Jún 22, 2008, 08:06:12 »

nad tvoju odpoved som dal otazku k teme tak dufam ze ju admin neprehliadne
Zaznamenané
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #53 kedy: Jún 22, 2008, 09:15:47 »

Preco forum nefici na SMF 1.1.5 ? Zvazuje sa v blizkej buducnosti? alebo bude update az ked vyjde ofcialna 2.0 ?

Preeesne tak, pockame na ostru 2.0 a potom bude update.

Snad len ze bogi vypadol na vikend do Tatier...Urcite tam nasiel minimalne sto chyb v mapach Conanu...

Ja som bol vypadnuty cely vikend v Zazrivej preto trosku oneskorene reakcie na vase prispevky, presiel som si kratku turu s novym Garmin Edge 605 +  Slovakia Topo v2... Pri pohybe po zltej turisticekj znacke a presnosti navigacie +/- 8m som sa podla SK Topo nachadzal v lese asi 50 -100m od chodnika a to takmer cely cas  Som v rozpakoch Zato mam aspon zopar novych bodov do nasej databazy POI  Mrknutie
Zaznamenané

otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #54 kedy: Jún 22, 2008, 09:23:17 »

Preco forum nefici na SMF 1.1.5 ? Zvazuje sa v blizkej buducnosti? alebo bude update az ked vyjde ofcialna 2.0 ?

Preeesne tak, pockame na ostru 2.0 a potom bude update.

uz sa neviem dockat .. mozno to vyriesi moj problem v opere ... dufam
Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #55 kedy: Jún 23, 2008, 06:28:35 »

Citácia
Ja som bol vypadnuty cely vikend v Zazrivej preto trosku oneskorene reakcie na vase prispevky, presiel som si kratku turu s novym Garmin Edge 605 +  Slovakia Topo v2... Pri pohybe po zltej turisticekj znacke a presnosti navigacie +/- 8m som sa podla SK Topo nachadzal v lese asi 50 -100m od chodnika a to takmer cely cas  Som v rozpakoch Zato mam aspon zopar novych bodov do nasej databazy POI  Mrknutie
To si nemusel cestovat z BA az do Zazrivej... Mrknutie
Take nepresnosti najdes i v okoli BA...aj do 300 m od chodnika...
Ale teraz vazne... Ako mam info z Conanu, tak vsetky turisticke znacky sa opat fyzicky prechadzaju, KST to ma ako zvazacku ulohu... Úšklabok
Takze bude dopresnenie celej siete turistickych znaciek, len dufam, ze to stihnu do najblizsej aktualizacie Slovakia Topo...  Úšklabok
« Posledná zmena: Jún 23, 2008, 06:34:53 od lafin » Zaznamenané
otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #56 kedy: Jún 25, 2008, 06:44:36 »

uz som asi odhalil chybu vo svojej opere... ak som mal zablokovane reklamy a tusim aj googlesyndication tak mi blbla stranka... stacilo povolit vsetky tie "okrasy"  Úšklabok a problem zda sa zmizol.. len aby som to nezariekol
Zaznamenané
otzi
Full Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #57 kedy: Február 21, 2009, 11:44:00 »

admin napadla ma este jedna somarinka  Úšklabok chcelo by to nejaku peknu favicon  Mrknutie co ty nato?
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.064 sekund, 20 otázok.