GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1] 2 3 ... 14   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Garmin Mobile PC  (Prečítané 53805 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« kedy: Apríl 28, 2008, 12:37:13 »

Skusal ho uz niekto z Vas ?
Ja ano a predbezne som trochu sklamany, program mi padal, stale hrabal po disketovej mechanike (neviem preco), upozornenie na blizke POI je opat podla vsetkeho nefunkcne.
Co som bol ale maximalne prekvapeny, moj MapSource sa s GMPC nerozprava, takze neviem vyexportovat mapy, trasove body a dokonca ani lubovolne POI cez POI Loader.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Apríl 28, 2008, 01:35:45 »

A ešte skade a ako si to dostal do PC.

https://buy.garmin.com/shop/store/downloadsUpdates.jsp?product=010-00685-00&cID=139&pID=13484

toto mi nechcelo nainštalovať.  Čo???
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Apríl 28, 2008, 01:59:48 »

Amater, co je na tom zle?
Suhlasis s podmienkami a dovedie ta to k linke http://www.garmin.com/software/GarminMobilePC_50010.exe
Zaznamenané
triktrak
Hero Member

Príspevkov: 609

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Apríl 28, 2008, 02:06:04 »

Skusal ho uz niekto z Vas ?

Mne fachci bez problemov. Nic podobne ako pises som nezazil. Ziadne padanie, ziadne "hrabanie sa" v disketovej mechanike, Mapsource s nim komunikuje bez problemov - dokonca to exportuje POI priamo z/do Mapsource.
« Posledná zmena: Apríl 28, 2008, 03:26:19 od triktrak » Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Apríl 28, 2008, 02:15:12 »

To som stiahol to je samozrejme, že som sa tam dostal. Ale spustil som inštaláciu a chybové hlásenie  Smútok

Preto som sa opýtal či Vám to ide z toho linku. Nroute ide v pohode, ale toto ma zaskočilo.

Dík za info triktrak  Mrknutie

* 01.JPG (9.03 KB, 309x136 - prehliadnuté 804 krát.)
« Posledná zmena: Apríl 28, 2008, 02:34:41 od Amater » Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Apríl 28, 2008, 04:24:42 »

suttorad, nedalo mi a tiez som to skusil. Podobne ako u triktraka - MapSource mi ho vidi a po disketovke mi nehrabe, mozno preto, lebo ju nemam. Smiech

EDIT: Aku mas verziu MapSource? Mozno mas taku, co o MPC este nechyrovala. Ja mam 6.13.7.
« Posledná zmena: Apríl 28, 2008, 05:34:52 od bogi » Zaznamenané
triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Apríl 28, 2008, 06:14:10 »

Mna by skor zaujimal ten zeleny filter - ta nazelenala obrazovka pri navigacii a prezerani mapy. Na original obrazkoch zo stranok garminu to vyzera na City Navigator North America a zobrazenie je "normalne" (podklad skor do zlta ako v cestnych autonavigaciach).
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Apríl 28, 2008, 07:40:19 »

triktrak berieš mi to s klávesnice  Smiech to robil nejaký greenpeace, že je to zelené  Čo???

V 60 CSx pri starších verziach máp bolo všetko hnedé, teraz prešli na zelenú  Úsmev

Je sranda, že s mojou GPS to spolupracuje tak pol na pol. Navigáciu vidí, vie načítať kde som, zobrazí satelity, ktoré vidí, ale súradnice a údaje z GPS už nie.
Že Invalid GPS. To bude tak v roku 2064 teraz má len rok  Úšklabok

Z Mapsource komunikácia - to ide v pohode.
« Posledná zmena: Apríl 28, 2008, 07:42:12 od Amater » Zaznamenané

V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Apríl 29, 2008, 05:32:11 »

Hmmm, asi mam nieco prehnite v state WinBlowsovskom... Este cosi poskusam.
Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #9 kedy: Apríl 29, 2008, 07:32:28 »

Ano, zelenomodra Bratislava je dost zvlastna. Nielen ten zeleny podklad je divny, ale aj tucne cierne zlievajuce sa pismena (miestne casti a niektore ulice) su tazko citatelne. Podobne ako v Mobile XT.  Smútok  Zatial som nepochopil, ci sa tvorca nepozrel na to, ako to vlastne vyzera.

Este otazka ... farba pozadia sa neda nastavit v TYPe ?  Gúľam očami

EDIT:

CNE sa zobrazuje spravne a aj rakuska Topo je normalna ... Toto vyzera skor na necakany problem pre Conan ... Modru Bratislavu mame v SK Roads aj Topo. A zobrazenie sa divne zmeni po urcitom odzoomovani.

A to okno sa neda zvacsit? Mam displej s ovela vacsim rozlisenim ... Ked uz je to do PC, preco to neurobili vacsie, pripadne nastavitelne?

Nemam z toho zatial bohviejaky dojem a kamion, kam by sa mi notebook zmestil, nevlastnim ...
« Posledná zmena: Apríl 29, 2008, 08:19:26 od bogi » Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #10 kedy: Apríl 29, 2008, 08:22:47 »

Samozrejme sa to da maximalizovat na fullscreen, no k dokonalosti tomu este zopar veci chyba. V prvom rade by to malo byt ovladatelne aj bez pouzitia mysi. A tie farby su naozaj divne, GMXT zobrazuje vsetko OK, takisto Nuvi a aj ostatne navigacie. Zda sa, ze je to nejaky problem priamo v GMPC, nie v TYP-e.
Zaznamenané

triktrak
Hero Member

WAREZ !?

Zobraziť profil
« Odpoveď #11 kedy: Apríl 29, 2008, 08:44:34 »

CNE sa zobrazuje spravne a aj rakuska Topo je normalna.

Ten isty problem ma aj GPMapa (tiez je zelena), ale polska UMP sa zobrazuje normalne.

Zda sa, ze je to nejaky problem priamo v GMPC, nie v TYP-e.

Ja by som to tipoval skor na mapu. Preco sa potom niektore mapy zobrauju spravne?
« Posledná zmena: Apríl 29, 2008, 10:27:10 od triktrak » Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #12 kedy: Apríl 29, 2008, 08:52:05 »

Triktrak :
No v GMXT je vsetko OK, GPMapa 2007.02 je zelena iba tam, kde su lesy, zakladny podklad ma kremovy. Skratka ziadny problem. Preto si myslim, ze sa jedna o chybnu interpretaciu TYP suboru v GMPC
Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #13 kedy: Apríl 29, 2008, 09:38:39 »

suttorad, mas pravdu, full screen je mozny, aj resizovanie okna. Tak sa to lepsie pozera.

Ovladanie klavesnicou je tiez mozne, aj ked nie bohviejako pohodlne. Pod jednotlivymi tlacitkami na obrazovke su take napisy ESC, F1, F2 a pod. Uz len namontovat PC klavesnicu na volant a ficis ...  Úšklabok

Najviac vadia tie divne farby na niektorych mapach.

EDIT: V robote mi zahrabal po disketovke, ani som predtym netusil, ze tento historicky vrzgajuci vydobytok v PC vobec mam.  Smiech  Mozno to hlada CNE full Europe na diskete, nie??   Mrknutie
« Posledná zmena: Apríl 29, 2008, 09:49:16 od bogi » Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #14 kedy: Apríl 29, 2008, 10:41:25 »

Hmmm, CNE2008 FULL a disketa ? Maamaaaaa, aj ja chcem 1.44GB disketuuuu  Plač
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 14   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.188 sekund, 23 otázok.