GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: 1 2 3 [4]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Garmin Mobile XT for Symbian S60 ver.40.10.80  (Prečítané 32750 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #45 kedy: Júl 18, 2009, 01:13:42 »

smutok, diki za vysvetlenie! Tvoje odhalenie priciny problemu moze dalsim pomoct. Úsmev

Veru Garmin sa s vecami, co sa tykaju lokalizacie, moc nepretrhne. Mnoho ludi uz hlasilo (napr. na forum.garmin.sk) chyby v slovenskom preklade Garmin navigacii. A napr. Mobile PC vobec nie je prelozeny do slovenciny. Mozno ocakavat, ze nielen v Mobile XT, ale aj v inych produktoch mozu byt bugy, sposobene nedotiahnutou lokalizaciou.
Zaznamenané
smutok
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil
« Odpoveď #46 kedy: Júl 19, 2009, 09:01:45 »

Prave preto som to sem dal. Mna to patricne rozculovalo a mal som pocit, ze mi to kedysi fungovalo.
Ked som dal popis erroru tak mi naslo len jednu thaisku stranku, takze informacii o tomto probleme je fakt minimum.
Budem len rad ked to niekomu pomoze.
Zaznamenané
roved
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #47 kedy: December 28, 2009, 03:12:46 »

DOBRY DEN POTREBUJEM PORADIT MAM NOKIU E52 A NAINSTALOVAL SOM GARMIN XT ALE KED HO DAM OTVORIT VOBEC SA NESPUSTI A KED ZASA PREHODIM PAMETOVU KARTU DO E66 TAK A NAINSTALUJEM TAM TAK TO PUSTI HNED DAKUJEM ZA RADU
Zaznamenané
smutok
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil
« Odpoveď #48 kedy: December 28, 2009, 03:28:24 »

Aj ti vypise neaku chybu alebo sa proste nic nedeje?
Skus sem dat error log z adresara Garmin\Apps\Symbian\ERRLOG.TXT
Lebo zatial z tvojho popisu nic nie je jasne okrem toho, sa to nespusti co je velmi malo informacii.
Zaznamenané
roved
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #49 kedy: December 28, 2009, 04:16:51 »

no pravezi nic nenapise proste len chvilku nacitava a dalej nic sa nedeje a este na doplnenie v tom subore nic take nemam
« Posledná zmena: December 28, 2009, 04:37:02 od roved » Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 20 otázok.